Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Kia Carens 2013

Napisal/-a .com Ne sep 01, 2013 2:21 pm

:lol: :lol: :rofl :rofl :rofl :vrum :cry :cry :)=(: :g: :ue :pij:

nooblette... kia carens 2013 bo/je dober avto in to je to... kupi, pa potem poročaj...
drugače pa... na pivo naju s king1 še zmerej nisi povabil, najinim vabilom se pa izogibaš kot čevap žaru... =P
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Ne sep 01, 2013 2:38 pm

.com je napisal/-a::lol: :lol: :rofl :rofl :rofl :vrum :cry :cry :)=(: :g: :ue :pij:

nooblette... kia carens 2013 bo/je dober avto in to je to... kupi, pa potem poročaj...
drugače pa... na pivo naju s king1 še zmerej nisi povabil, najinim vabilom se pa izogibaš kot čevap žaru... =P

Ne,da vaju nebi rad povabil, ampak se probam držat neke zasebnosti ki jo že tako danes ni veliko. Od prijatelja žena je dobila deca ki jo je varal (facebook), Kolega so iz službe vrgli ker je nekaj pisal na nekem forumu (forum), Sam sem prekinil poslovno pogodbo z nekom zaradi stvari o njegovem podjetju ki jih je na spletu našel prijatelj (splet). itd... Torej ne,da bi karkoli skrival ampak danes se preveč ve o vsem in vsakomur.

O kii bomo pa še videli :D Ni malo dinarčkov... :D
Only music takes me there, where i can be me.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette To sep 10, 2013 9:41 pm

Se že kaj ve kdaj pride carens v slo?

C ult
Nov uporabnik

Napisal/-a C ult Ne sep 29, 2013 10:40 am

Na prejšnji strani sem zasledil link in cena na nemški strani 27.000 €, no to bi bilo pa občutno preveč za to KIO. Me zanimajo naše cene, ter z manj opreme kot je bila tam navedena. Ampak simpatičen avto vsekakor.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne sep 29, 2013 11:25 am

C ult je napisal/-a:Na prejšnji strani sem zasledil link in cena na nemški strani 27.000 €, no to bi bilo pa občutno preveč za to KIO. Me zanimajo naše cene, ter z manj opreme kot je bila tam navedena. Ampak simpatičen avto vsekakor.

Redne cene se začnejo pri 19990 za "osnovnega" bencinarja s 135KM. Treba je upoštevat, da gre za velik avto in da je Nemška "osnovna oprema" v rangu naše srednje, najvišja stopnja opreme z 136KM dizlom, 7 sedeži in avtomatskim menjalnikom pa je 29.740. Ostalo pa je vse vmes...

Sicer pa je za tiste, ki znate nemške vse na Kia.de...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Pe okt 04, 2013 11:56 pm

Moderatorji/administratorji nisem vedel kam tole dodat, a mi lahko kdo pojasne tole zadevo????

https://slo-tech.com/forum/t566312

To je tema v kateri jaz iščem avtomobil, vendar na tem forumu in nikjer drugje! torej kopirajo ali kako je zdej to :shock: :o ?!

ps.: Sicer ne,da bi me motilo ampak WTF!

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Ne okt 06, 2013 9:36 pm

nooblette je napisal/-a:Moderatorji/administratorji nisem vedel kam tole dodat, a mi lahko kdo pojasne tole zadevo????

To je tema v kateri jaz iščem avtomobil, vendar na tem forumu in nikjer drugje! torej kopirajo ali kako je zdej to :shock: :o ?!

Kaj noben ne ve za kaj se gre tukaj od administratorjev/moderatorjev??!

ps.: Tele kie carens baje še kr ni pri nas....?!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po okt 07, 2013 7:01 pm

nooblette je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:Moderatorji/administratorji nisem vedel kam tole dodat, a mi lahko kdo pojasne tole zadevo????

Stari ni zanimiva tema žal. =P Pa noben od modov ne čekira.

lp

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Po okt 07, 2013 7:39 pm

nooblette je napisal/-a:

Očitno te je pač nekdo kopiral na drugem forumu ...

Predstavitve novega Carensa pa zaenkrat še ni bilo.
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Po okt 07, 2013 8:13 pm

Hvala za odgovor chan. Očitno kakšen računalničar išče tudi zanesljivo vozilo :mrgreen: (na slotech mislim,da so računalničarji več ali manj če se ne motim :D )

Za carensa pa vidim,da se premika z svetlobno hitrostjo. :lol:

ps.: king1, vidim,da res ni zanimiva preveč :D Pa dobro saj je carens tudi bolj tak družinski nezanimiv avto 8) :D

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne okt 13, 2013 7:55 pm

Na Kmagu imaš dva Carensa. Dizla in bencinarja. Cena 23-24.000€. Z opremo sta kar založena. Osebno mi ni lep. Sprednji konec iz strani v živo mi nekako deluje prav smešno. Njihova dobavljivost pa bo tudi vprašljiva. Vsi so delani v Koreji in baje imajo zelo zasedene linije in pokupljene modele, enako velja za Optime. Cee'd GT bo tudi bolj ko ne eksotika, tako na cesti kot v salonu. Baje so v naprej pokupljeni, Kmag + balkan dobivata drobtinice.

Mislim, da bi morali razmisliti o kakšni novi tovarni, ali pa nakupu kake propadajoče.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Po okt 14, 2013 12:23 am

Gosic je napisal/-a:Na Kmagu imaš dva Carensa. Dizla in bencinarja. Cena 23-24.000€. Z opremo sta kar založena. Osebno mi ni lep. Sprednji konec iz strani v živo mi nekako deluje prav smešno. Njihova dobavljivost pa bo tudi vprašljiva. Vsi so delani v Koreji in baje imajo zelo zasedene linije in pokupljene modele, enako velja za Optime. Cee'd GT bo tudi bolj ko ne eksotika, tako na cesti kot v salonu. Baje so v naprej pokupljeni, Kmag + balkan dobivata drobtinice.

Mislim, da bi morali razmisliti o kakšni novi tovarni, ali pa nakupu kake propadajoče.

Si ga bom šel ogledat, ampak po pravici povedano sem se kar malo ohladil med tem časom. Cena 24k hmm preveč (moje mnenje). Kar se pa dobavljivosti tiče pa kar naj se zajebavajo v teh časih... Je pa toliko pleha na razpolago,da ne veš kam bi se obrnil 8)

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če okt 17, 2013 10:23 pm

Avto sem si ogledal.

Hmmm, avto mi je zelo všeč, ampak cena ga j*be :D Ne vem kdo je napisal,da je čakalna doba pol leta ali nekaj takega...ne drži. Zaloga avtomobilov je že v sloveniji! Zdaj bojo šli v prodajno akcijo je pa kar precej zanimanja za novega carensa.

Moj vtis je pa dober, avto zgleda kvalitetno narejen in imaš dober občutek ko sediš v njem. Moti me samo,da nimajo še spiska kjer si ga lahko sestaviš po želji.

Poleg tega ima pol opreme ki jo jaz osebno sploh ne rabim. Ampak pazi to sem jaz ki mi je dovolj servo volan in električne šipe. :)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če nov 07, 2013 7:10 pm

EVO ga v BTC CityPark imajo CARENSA ! Odličen je sedenje udobno prostora ogromno, ima samo spredaj za 4 literske plastenke odlagališč :D Štart cene od 21700€ ! Ima res vso opremo in zanimiva opcija je 1.6 GAS ;) Tko, da priporočam ogled.
http://www.kia.si/carens/

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Če nov 07, 2013 7:27 pm

Haha, čedalje bolj smešno to postaja, da imaš na izbiro CELO en paket opreme :roll:

Pa vsi to čedalje bolj furajo :(

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če nov 07, 2013 8:59 pm

Tole (z enim (skoraj top) paketom opreme in ceno) je pa za moje pojme zelo zgrešeno. A se trudijo, da jih čim manj prodajo?
Slika

Uporabniški avatar
maserati
Nov uporabnik

Napisal/-a maserati Pe nov 08, 2013 1:51 pm

Res nevem kaj slovenskemu uvozniku Kie ni jasno.

Cene konkurence Kie Carens se po cenikih začnejo pri 16.000, Kia pa pri skoraj 24.000 EUR.

Še prodajalci so čisto zmedeni in ne vedo za kaj taka cena.
V zahodni Evropi se cene začnejo pri 20.000EUR, najbrž imamo mi višji standard :)

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Pe nov 08, 2013 2:32 pm

maserati je napisal/-a:Res nevem kaj slovenskemu uvozniku Kie ni jasno.

Cene konkurence Kie Carens se po cenikih začnejo pri 16.000, Kia pa pri skoraj 24.000 EUR.

Še prodajalci so čisto zmedeni in ne vedo za kaj taka cena.
V zahodni Evropi se cene začnejo pri 20.000EUR, najbrž imamo mi višji standard :)

Ja veronika ni zastonj ;)

meganer
Uporabnik

Napisal/-a meganer Ne nov 17, 2013 1:42 pm

Ali mogoče kdo ve koliko je cena novega Crensa?? v SLO sem gledal cenik 23 jurje - popust recmo 2500, v Italija pa je ze od 13500?? Tukaj mi pa nekaj ne gre skup, vrjamem da je od trga do tra razlika v ceni sam 9000???? Ali pa smo slovenci spet mal več :lol: tako kot v sodstvu

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne nov 17, 2013 2:13 pm

Problem je v tem, da je pri nas na voljo samo skoraj polno opremljena različica, zato tudi taka cena.
V Italiji je pa najbrž za to ceno, ki jo omenjaš, "nemško" oz. "VAG-ovsko" čist oskubljen.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov