lovecar je napisal/-a:Zadnja izbira c-max, focus karavan, golf karavan, hyundai i40 karavan, c 4 picasso in peugeot 508. Nardil bom teste jih primerjal in izbral najbolj prepričljivega. Kaka opozorila bi mi prišla prav.
Hvala.
Osnavne stvari že vem samo veliko stvari ne piše prav kot opažam.
lovecar je napisal/-a:Cena je praktično ista, tudi velikost in vse res se ne morem odločit med c-maxsom in focusom caravanom. Oba sta odlična prosim pomoč.
Hvala!
mropc je napisal/-a:Bimmer 5 je napisal/-a:lovecar je napisal/-a:Cena je praktično ista, tudi velikost in vse res se ne morem odločit med c-maxsom in focusom caravanom. Oba sta odlična prosim pomoč.
Hvala!
Kot vidim,
do sedaj nisi upošteval eventuelno prodajno vrednost avta glede na znamko..
Moje mnjenje, če se odločiš za nakup NOVE Škode Octavie combi ali Golfa Variant najmanj
izgubiš pri postprodajni vrednosti...
Ni sicer off topic, edina prava kalkulacija je da poskušaš
opredeliti kateri avto pri nakupu bo najbolj ohranil vrednost..
Pozabi francoze...Slo mentaliteta je Nemški vozni park..
Pa srečno karkoli kupiš...
p.s.Imel že štiri octavie, 2 Passata...
BMW, Italiane, Francoze, Japonce...
Bimmer 5
daj ne trosi neumnosti. je.bala vas nemška kakovost. avtor teme dela 50.000km letno in kupuje nov avto. kar pomeni da ga bo imal 5 let kar pomeni 250.000km ali še več. kakovost( pojdi pogledat kakšnega vw ja starega 10let boš videl kaj so to smeti in kaj je šrot potem se usedi v francoza in japonca iz istega ranga in poglej notranjost (jaz se nebi čudil da je najslabša ravno v vw ju)
lovecar je napisal/-a:Hvala vendar sem že kupil cruza sw
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov