gasolinedream je napisal/-a:Vse tukaj našteto je treba menjat pri večini avtomobilov z že nekaj kilometri. Tukaj se ne gre za slabosti avta, pač pa za redno vzdrževanje.
Megane mk1 je sicer čisto hvaležen avto če se dobi solidno ohranjenega. Edini izredni strošek so špule, ki pa spet niso tako zelo drage.
Za tak denar ti ne preostane drugega kot kupit Xsaro/Megana/Astro 1.6 ali 1.4 (razlike v porabi so minimalne), pa je to pač to.
V širši družini je od novega Megane I, čisto prvi, letnik 96. Avto je že star in velikokrat je tekla debata o tem, da bo počasi treba menjati. Predvsem rja ga je napadla. Na koncu se je končalo tako, da se je menjalo rjaste dele, popravilo in avto se vozi še naprej. Zakaj bi menjali, saj avto dela, stroškov pa z njim tudi ni nekih. Motorček dela, olja ne pije nič (nikoli še ni bilo treba doliti olja), težav z glitchi ni, pa tudi sicer nekih napak v teh letih ni bilo. Kar jaz vem, je bilo menjano: vžigalna tuljava, par ležajev, počena vzmet spredaj, zadnji amortizerji, katalizator, izpušni nistem, motorček za centralno zaklepanje v enih vratih. Za 18 let star avto je po moje tole super.
Ko slišim, kako kvarljivi so Renaulti, se sprašujem, če je to nek drugi Renault.

Vozim sicer starega VW Golf 4 (ki je tudi ok avto, a sem tudi že kaj menjal

), vendar tale Megane se mi ne zdi nič slabši avto.
P.S.: govora je o starih avtih in ne o novih Mercedesih!