ne morem verjeti kolikokrat si že spremenil svojo zgodbo, da že mam občutek kot da vse samo "nateguješ" pa se s kokicami smejiš zraven
Brez zamere zdaj, samo napisal bom kar si ti napisal.......Pozdravljeni!
Moja banka je Banka Celje in me zanima kakšne so možnosti za pridobitev leasinga za okoli 16,000€.
1. Čisto prvi prispevek si napisal da bi rad lizing za 16.000€
-Nato bi rad lizing za 7000€, saj imaš že prihranjen denar. Potem pa praviš, da te nihče ne razume.
2. Praviš da nimaš nobenih stroškov "ever", razen za telefon, kar te pride 9€/mesec
-Potem kar naenkrat imaš avto, megane, ki ti porablja 8litrov / 100km, ali imaš ta bencin in zavarovanje za avto financirano iz državne blagajne?
3. Praviš da s svojim načinom vožnje nočeš bencinarja; ugani kaj, če misliš da bmw-ji porabljajo toliko goriva kot je prikazano v reklamah, živiš v zmoti
4. Zavarovanje praviš bi te stalo 700€ na leto, no to je potem takem ena tvoja mesečna plača ali pa 60€ dodatnega stroška na mesec (in cestnine sploh ni všteta), ne sliši se veliko ampak je skoraj 10% tvoje plače.
5. Vsak avto je potrebno vzdrževati, pa če z njim delaš 100k ali pa 100 km letno, glede na izkušnje znancev te pride letno vzdrževanje na tak avto vsaj 200€ letno, če maš srečo (brez okvar, ter brez vštetih gum)
6. citiral ti bom dva tvoja stavka:
Pri meni gre denar sproti, tokrat bo šel za avto, kar mi je v največje veselje.
kolk mi bo še ostalo če si vsak mesec po 400€ puščam na kartici
Morda lahko sam ugotoviš, da sta si ti dve izjavi v navzkrižnem ognju,
Zaposlen sem za določen čas, obdobje pol leta trenutno. 2x mi še podaljšajo potem pa naj bi dobil za nedoločen čas.
7. Ker si zaposlen za določen čas in praviš da ne delaš nič, zakaj si tako trdno prepričan, da bodo tvoje "ne delo" zaposlili za nedoločen čas?
Za na konec pa še: V službi praviš ne delaš nič, za to si plačan, še zdaj nevem točno koliko € mesečno, ker si 3 različne vsote že napisal, doma ti tudi ni potrebno nobenih stroškov kriti, si odrasel, (to je čisto tvoja odločitev, jaz samo povem svoje mnenje) ali v 7ih letih, kar boš imel lizing na minimalno plačo, ne misliš iti na svoje? ne misliš spoznati nobene punce, morda fanta? nevem kaj ti bolj prija. Nisem ravno psiholog ampak pač potrebno se je vprašati kaj boš delal čez 5-7 let. Kot praviš lahko greš delat v Avstrijo ampak ti delo ne diši,.. če zdaj neboš začel nekaj delat, je pred tabo še kar zanimivo (in to ne v pozitivno) življenje
Ves ta trud, da boš na koncu lahko rekel: "ja jaz pa mam bmw-ja". Vsa čast