Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
opelboy
Novinec

Kraj: Stopc da hills

Re: Študentski avto

Napisal/-a opelboy Ne sep 29, 2013 8:39 am

No ja..kar se užitka v vožnji tiče je v kombinaciji z nizkimi stroški zmagovalec Focus. Takoj za tem Astra G, meni osebno favorita.
Potem imaš tu tudi Alfo 145 z recimo 1.6 TS motorjem, dobro lego, fenomenalnim volanom, skratka relativno športno nastrojen avto. Problem nastane pri zanesljivosti..se zna zgoditi, da boš za dobro Alfo plačal dosti več kot za Focusa ali Astro. Riziko je pač večji :)
Pri takih starih avtih ne smeš bit ravno izbirčen, postaviš si neke grobe zahteve in nato spremljaš oglase dokler res ne pade nekaj pametnega..včasih tudi po pol leta ali več - sam ne se zaletet ;)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re: Študentski avto

Napisal/-a Daedalus Ne sep 29, 2013 9:12 am

gasolinedream je napisal/-a:Ja, getzi so rabljeni res zelo dragi. Človeka kar zamika pogledat kaj večjega/močnejšega za enak denar.

Getza odsvetujem, od kolega 8 let star je že cel razškatlan in poln čričkov, nemiren tek motorja, cvileči jermeni itd. So mi Hyundai super avti, ampak Getz se mi ne zdi ravno najbolje narejen. :huh:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov