J.McLane je napisal/-a:Že drugič pišeš o nekem 1.4 TSI ABT, ni ABT ampak ACT (Active Cylinder Technology)
zeeone je napisal/-a:jaz sem iskal nekaj podobnega, na koncu pa izbral octavijo zaradi prostornosti in ugodnega financiranja. všeč mi je tudi pa splošno počutje v vozilu in škodin "understatement".
sicer sem vozil tudi leona 1.4, lepo se pelje ampak premalo prtljažnika, bi si želel karavana ampak ga še ne bo v SLO.
focusa karavan sem črtal zaradi porabe (na testih je bila daleč od tiste ki jo prijavljajo) in slabše prostornosti.
golf karavan pa je bil na koncu dražji in manj prostoren od octavije, poleg tega so dobavni roki predolgi. tudi pri škodi so le-ti sicer 3-4 mesece če si naročaš avto "po meri".
mirkos je napisal/-a:zeeone je napisal/-a:jaz sem iskal nekaj podobnega, na koncu pa izbral octavijo zaradi prostornosti in ugodnega financiranja. všeč mi je tudi pa splošno počutje v vozilu in škodin "understatement".
sicer sem vozil tudi leona 1.4, lepo se pelje ampak premalo prtljažnika, bi si želel karavana ampak ga še ne bo v SLO.
focusa karavan sem črtal zaradi porabe (na testih je bila daleč od tiste ki jo prijavljajo) in slabše prostornosti.
golf karavan pa je bil na koncu dražji in manj prostoren od octavije, poleg tega so dobavni roki predolgi. tudi pri škodi so le-ti sicer 3-4 mesece če si naročaš avto "po meri".
Ja saj glede prostora je tak mislim da Octavia daleč pred vsemiA to ima zdaj Škoda spet tisto 0% obrestno mero al kaj to že imajo al 1% na mesec al kaj že?
mirkos je napisal/-a:zeeone je napisal/-a:jaz sem iskal nekaj podobnega, na koncu pa izbral octavijo zaradi prostornosti in ugodnega financiranja. všeč mi je tudi pa splošno počutje v vozilu in škodin "understatement".
Ja saj glede prostora je tak mislim da Octavia daleč pred vsemiA to ima zdaj Škoda spet tisto 0% obrestno mero al kaj to že imajo al 1% na mesec al kaj že?
zeeone je napisal/-a:1% IN 0% obresti. praktično glede na uradni cenik z obrestmi v npr. 6 letih preplačaš avto samo za 100 EUR stroškov odobritve. sem primerjal z drugimi in v takem primeru prihraniš tudi 4-5k €
peroRS je napisal/-a:Mesečni obrok je 1% od novonabavne vrednosti po ceniku. Če je avto 20.000€, to pomeni 200€ na mesec. Obresti so (trenutno v akciji) 0% oz. 0.01%, saj uradno čista ničla ne sme biti![]()
Odplačilna doba je pa 6 let oz. 72 mesecev. Razliko v ceni se pa plača ali v dveh delih (nekaj na začetku, ostanek po 6ih letih,
ali pa daš mislim da 33% pologa takoj na začetku in po 6ih letih nisi dolžan nič več.
Mislim, da bolj ugodnega financiranja trenutno nima noben. Če lažem me popravite
zeeone je napisal/-a:1% IN 0% obresti. praktično glede na uradni cenik z obrestmi v npr. 6 letih preplačaš avto samo za 100 EUR stroškov odobritve. sem primerjal z drugimi in v takem primeru prihraniš tudi 4-5k €
pristavc je napisal/-a:Hja, jaz osebno še zmeraj rajš izberem recimo nevem 2.0 atmosferca z 150 konji, kokr pa 1.4 TB s 140 konji.. Predvsem zarad vzdržljivosti same mašine.. Sej na začetku to use lepo dela dokler je novo, problem je pol po 150 jurjih kok je to še dobr, taka mejhna turbina sploh č se auta ni pravilno vozil ( s tem mislim hladno tiščanje in pa ugašanja motorja iz takoj k se ustavš iz mau bl divje vožnje) pomoje ne zdrži prav dolgo.. Cene novih oz. obnovljenih so pa itak visoke.. Raj dam mal več za benz pa registracijo pa bo auto zihr delu tko k more ob pravilnem vzdrževanju
pristavc je napisal/-a:js zagovarjam atmosferce, razn ajde tm od 2.0 naprej + turbo je pa že ornk stvar to bi kupu zto kr je tut turbina večja pa zihr več zdrži se grem staut..
pristavc je napisal/-a:Prfoks je na 1.4 tsi menju že turbino pa ga je pršlo konkretnga jurja in to že pr 70.000 kilometrih ne me jebat no haha
Vikking je napisal/-a:pristavc je napisal/-a:js zagovarjam atmosferce, razn ajde tm od 2.0 naprej + turbo je pa že ornk stvar to bi kupu zto kr je tut turbina večja pa zihr več zdrži se grem staut..
Zelo lepo razloženo in predstavljeno. Si želim več takšnih tukaj, ki razložijo tako jasno in argumentirano, kot si ti. Vse skupaj zavito v zelo lepo tekočo pogovorno slovenščino in brezhibno okrajšavo besed.
Čestitam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov