zui je napisal/-a:lej jst ti povem za prvi avto sm si uzel golfa 4 1.4 16v letnik 1998 in je superca in je še kr prostoren (ni kot kakšen karavan) velikokrat vozim 5 ljudi pa ni nobenega problema s prostorom!! edina napaka avta je kr je prepočasen drgač se lepo pelje pa še lep je tako notri kot vnih prau nič ni dolgočasen kot menijo nekateri pa še ima zelo močne original zvočnike hahaha uglaunem avto je super!!!!!
mropc je napisal/-a:zui je napisal/-a:lej jst ti povem za prvi avto sm si uzel golfa 4 1.4 16v letnik 1998 in je superca in je še kr prostoren (ni kot kakšen karavan) velikokrat vozim 5 ljudi pa ni nobenega problema s prostorom!! edina napaka avta je kr je prepočasen drgač se lepo pelje pa še lep je tako notri kot vnih prau nič ni dolgočasen kot menijo nekateri pa še ima zelo močne original zvočnike hahaha uglaunem avto je super!!!!!
5 ljudi? Stari 10-12let? Daj ne klati neumnosti. 4je komaj sedijo notri s tem da mora imeti sopotnik uprte noge v armaturoZa odperanje sopotnikove šipe si skoraj zapestje spahnš, plastika kot v hondi 1993 letnik
Lep je? No kakor za koga zame je dougočasna kanta. Uf zvočniki so supr bom kupil golf 4 samo zaradi zvočnikov
![]()
1.4 44kw (6n) motor u polu ima kombinerano porabo 6.2L(pri meni) avto ni len, notri je za 4 potnike več prostora kot v g4ki.Gume 13-14col so poceni, servisi poceni, Kosi se dobijo na usakm vogalu.....
Rauchmann je napisal/-a:Pri nas doma imamo Golfa IV variant (1999 letnik), in meni se je v primerjavi z mojim cliom zdel prostoren, vendar samo dokler se nisem usedel v kak drug avto. Materiali so meni osebno v redu, vendar so občutljivi (ročaji vrat so takšni kod da jih je pes prežvečil). In sovoznik predal mi res vedno pade na noge, muka ga je odpirat. Je pa naš TDI 90 (kajpak, mokre sanje nas južnjakov). Pač zgonjen golf čisto (kupljen januarja 2011 pri 202k kilometrov, zdaj jih ima že 276k), ampak laufa pa še, bolj ali manj. In 1.4 16V motor res slovi za problematičnega, ti zui, če pa nimaš težav z njim, pol pa hvala Bogu, vsaj nekdo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov