_YUGO-GVX_ je napisal/-a:meni sploh ni jasno zakaj je bila ta tema odprta, če je že prej bilo v glavo vbilo kaj se bo kupilo....
+1
Verjetno je iskal potrditev "Da, nemci so daleč najboljši nakup".
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:meni sploh ni jasno zakaj je bila ta tema odprta, če je že prej bilo v glavo vbilo kaj se bo kupilo....
Rauchmann je napisal/-a: Razen če si se kloniral.
Blasphemer je napisal/-a:Verjetno je iskal potrditev "Da, nemci so daleč najboljši nakup".
Rauchmann je napisal/-a:To me spomne na mojo tastaro. Še našo astro F, ki smo jo imeli 5 let ni marala in je bila cela nesrečna ker ni bil golf pri bajti. Sedanji je pa že peti ki ga imamoZui, ti pa res ne moreš biti jarani ker je to množina, ednina je jaran. Razen če si se kloniral.
Blasphemer je napisal/-a:Veš kaj, pri taki ceni avtomobila ne moreš gledat na avto subjektivno, ker boš kupu klump. Kupiš nekj kar je velika verjetnost, da bo delalo še kako leto, dve. To je avto isključno za prevoz iz A do B.
~toMmy~ je napisal/-a:Blasphemer je napisal/-a:Veš kaj, pri taki ceni avtomobila ne moreš gledat na avto subjektivno, ker boš kupu klump. Kupiš nekj kar je velika verjetnost, da bo delalo še kako leto, dve. To je avto isključno za prevoz iz A do B.
Niti ni tako subjektivno, ker teh (starih) francoskih malčkov sploh ne morem normalno vozit (190cm in št. noge 49), tako zelo slaba izbira za ta denar pa tudi ni, da bi človek moral vozit avto, ki mu nikakor ne ustreza.
ghandaed je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Blasphemer je napisal/-a:Veš kaj, pri taki ceni avtomobila ne moreš gledat na avto subjektivno, ker boš kupu klump. Kupiš nekj kar je velika verjetnost, da bo delalo še kako leto, dve. To je avto isključno za prevoz iz A do B.
Niti ni tako subjektivno, ker teh (starih) francoskih malčkov sploh ne morem normalno vozit (190cm in št. noge 49), tako zelo slaba izbira za ta denar pa tudi ni, da bi človek moral vozit avto, ki mu nikakor ne ustreza.
Sam si podal argument, zakaj je tvoje mnenje nepomembno. Ljudje povprecne velikosti (90% populacije) najdemo brez problema ustrezen polozaj za volanom pri prakticno vsakem avtu.
Ce imas sam morbidno velika stopala in zaradi tega ne mores najti ustreznega polozaja za volanom, je to problem tebe in se mogoce nekaj procentov ljudi. Za ostalih 90% pa je tvoja izkusnja popolnoma nerelevantna.
~toMmy~ je napisal/-a:Blasphemer je napisal/-a:Veš kaj, pri taki ceni avtomobila ne moreš gledat na avto subjektivno, ker boš kupu klump. Kupiš nekj kar je velika verjetnost, da bo delalo še kako leto, dve. To je avto isključno za prevoz iz A do B.