Ampak mislimd a za polota 6r avtorica nima dovolj budgeta...( ne spremljam cen zadnej čase ) tako da itak odpade...
anjaE je napisal/-a:Dizel mi je všeč, ker ne porabi veliko. Zdej mam bencinarja in samo tankam skos. Dizel mi je bolj všeč. V treh letih sem naredila 40k km. Sploh ko greš na morje je fajn met dizla.
domen90 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Tvoja pa res nima okusa.
Če govorimo o tazadnjem polotu ( 6r al kaj je že to sranje ) je corsa boljši avto, predvsem pa prostornejši...pa sem ( oziroma smo si ) lastili oba, tako da vem kaj govorim. Edino TSI motorček je boljši od NA bencinarja, kar je normalno, samo pri Oplu NA bencinar vsaj dela, kar za TSI ni ravno 100%. Pa kot zanimivost, s corso C, z tem tako "požrešnim" 1.4 TP bencinarjem sem imel zelo podobno ali celo nižjo porabo kot s TSI polotom,
Hja, moji je bil bolj všeč turbo motor zaradi navora, pa notranjost je manj plastična kot pri corsi, kjer je armaturka res obupna, tista trda plastika ni za nikamor, pa še moteč odsev ima v šipi. Polo je kvalitetnejši in kompaktnejši, že pri zapiranju vrat (zvoku in občutku) je razlika, da materialov v notranjosti in ozvočenja ne omenjam. Saj pravim, vsakemu svoje, kot sem že v prvem komentarju dejal, naštevam dejstva in moje poglede, nikogar ne prepričujem da je polo boljši. Nenazadnje je dražji in osebno bi raje kupil novo corso kot pa rabljenega pola, razen če bi se pojavil kakšen res dober deal (1. lastnik in do 50.000km). Prostornost se mi ne zdi večja pri corsi, res pa je, da nikoli nisem vozil naloženega avta. Zadaj so v obeh avtomobilih imeli vsi dovolj prostora za kolena, v prtljažniku so pa prtljago vozile stranke, ne mi. Ima pa polo dvojno dno prtljažnika, česar corsa nima.
dennisCe je napisal/-a:včasih je pa res vprašljiva kredibilnost komentarjev...
dennisCe je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Na tvojem mestu bi vzel ibizo oz. še raje fiesto, ker je pač najbolj ženski avto. Polo je neke vrste golf tega razreda in je kao "najboljši" v tem razredu a tudi najdražji, clio pa nekaj srednjega pa najcenejši (a tudi najgrši). Corse bi se pa izogibal, ker ima slabe bencinske motorje (nikamor ne grejo, glede na konje), pa notranjost je tudi taka vzhodno nemška.
Drugače pa pojdi v avtohiše na testne vožnje novih (corsa je ista, polo tudi, clio itak odpade, fiesta in ibiza tudi dost podobna). Potem pa poiščeš kako dobro rabljeno od tistega, kar se ti najbolj dopade.
motor 1.2 je čist dovolj za osnovo uporabo, 1.4 pa še bolj.. Notranjost je vzhodno nemška? pomoje se hecaš malo.. poglej recimo novo ibizo pa primerjaj notranjost? ni primerjave!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov