rokki je napisal/-a:Ne vem če sodi ravno v to temo, pa vseeno se mi zdi nepoštena poslovna praksa, da pri neki avtohiši kupiš nov avto(A2S Celje) kjer že tako dobijo procente od financiranja in maržo za prodano vozilo, pa jim to ni dovolj in star avto, ki jim ga daš v račun ti pa podcenijo in ga preprodajo lokalnemu dealerju. No cena v vmesnem času naraste za celih 2200€, kar so 3 delavske plače oziroma vsaj 440 ur dela. Trenutno ga prodaja Avto Osenjak. Živel kapitalizem in švercerji, zame so prodajalci tako novih kot starih vozil navadni bleferji.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... Volkswagen Golf Edition 1.9 TDI SLO-PRVA...
grega75 je napisal/-a:Pred kratkim sem bil na gorenjskem v avto hiši AVTO G10, kjer sem kupil BMW serije 1 letnik 2012, pred nakupom sem prosil za številko šasije, katero sem od trgovca dobil, vozilo sem pred odhodom na ogled preveril in po servisnih zapiskih so bili kilometri ok. Na vprašanje, če lahko vozilo pred nakupom odpeljem na pregled ni bilo nobenih zadrškov z strani prodajalca, pregled smo opravili na BMW servisu Avto Aktiv, kjer so mi potrdili, da je vozilo brezhibno.
Pri samem ogledu vozila sem bil zelo navdušen nad izbiro vozil v avto hiši AVTO G10, vsa vozila so bila na prvi pogled zelo lepa in po većini slovenska, moje iskušnje 100% odlične.
Priporočam nakup vozila v avto hiši G10.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov