TienShan je napisal/-a:Kaj pa tale Leon? Prodajalec? Kakršnakoli info je dobrodošla! Hvala!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=782 ... POREKLO-...
krešar je napisal/-a:Ni lagal ker on JE bil prvi lastnik pa ga je dal v račun za hyundai-a pri mlakarju ker ni bilo ponudnikov!!!
Avto je kar ok ampak treba ga malce obnovit.Menjat treba diske in ploščice,obe roki,gumice na stabilizatorju,,,
M-power je napisal/-a:krešar je napisal/-a:Ni lagal ker on JE bil prvi lastnik pa ga je dal v račun za hyundai-a pri mlakarju ker ni bilo ponudnikov!!!
On je napisal odlično ohranjen! Če je vse to za porihtat je srednje ohranjen:Avto je kar ok ampak treba ga malce obnovit.Menjat treba diske in ploščice,obe roki,gumice na stabilizatorju,,,
One day......BACK TO BLACK! 
Patrik_A3 je napisal/-a:ja seveda, kdo pa še danes, ti da nove zavore ko avto proda? logika govori, da velik servis in zavore te čakajo pri vsaki rabljeni jajci. nove pa dobiš v salonu. take it or leave it
TrijoAdijo je napisal/-a:Sej pravim, da nem trdo,da pri nas niso prodajal teh mlinčkovSam stari, roko na srce...že 109KM ni neki biser explozivnosti,ampak teh 90KM je pa počasnih....zelooo počasnih..
maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Sej pravim, da nem trdo,da pri nas niso prodajal teh mlinčkovSam stari, roko na srce...že 109KM ni neki biser explozivnosti,ampak teh 90KM je pa počasnih....zelooo počasnih..
Da je počasen vem, ampak za to kar ga rabim bo mogu zadoščat, bolj me zanima če lahko to čudo še dela neki časa brez da kaj vlkega crkne. Kilometri so 100% realni. Trenutno si kaj dražjega/močnejšega ne morem privoščiti, rabim pa dizla.
Konc koncev tud CSS ni tak daleč od mene
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov