xsara je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Sej pravim, da nem trdo,da pri nas niso prodajal teh mlinčkov

Sam stari, roko na srce...že 109KM ni neki biser explozivnosti,ampak teh 90KM je pa počasnih....zelooo počasnih..

Da je počasen vem, ampak za to kar ga rabim bo mogu zadoščat, bolj me zanima če lahko to čudo še dela neki časa brez da kaj vlkega crkne. Kilometri so 100% realni. Trenutno si kaj dražjega/močnejšega ne morem privoščiti, rabim pa dizla.
Konc koncev tud CSS ni tak daleč od mene

A nima ta focus zadnja leva vrata rahlo drugačne barve, ali je samo tako videti ?
Ima. so bila barvana...pa tud tako se najde kakšna praska, notranjost rabi generalko, teče lepo, kilometri realni, gume še prve

, to je kar sem opazil na hitro. Iščem pa neki ko se pocen vozi za mal denarja, fordi so mi pa nekak pri srcu pa vsaj slovenski z realnimi kilometri je, ne pa neko zgonjeno čudo iz bog ve kje...
TrijoAdijo je napisal/-a:Tale 90KM motor je isti kot 109KM motor in imata oba iste finte. Zdej če je nujno + če je avto res ok, pejt pogledat, pa boš videlkako stvar stoji.
Avto je tehnično na prvi pogled čisto OK, dajo tud nekaj garancije, samo ne vem komu ga naj peljem na bolj natančen pregled pred nakupom, ker na same motorje pa to se niti ne spoznam preveč.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.