corus je napisal/-a:V zadnjih 10 letih sem zamenjal 3 avtomobile sistem staro za novo, vsi so bili vrhunsko ohranjeni saj zelo pazim na avto in ga redno vzdržujem. Problem pa, ki se mi postavlja je , da ko ga pripelješ na cenitev je praktično enako vreden kot drugi, ki je ves zdelan in popraskan, tudi z veliko km, važen je sam letnik, če pa ga poizkušaš sam prodati pa se najdejo pametnjakoviči , ki bi radi našli neko napakico in zbijali ceno . Na enem sem imel rahlo komaj opazno prasko na odbijaču in mi je pametnjakovič hotel zbijati ceno za 1000 evrov, seveda sem ga malo gledal potem pa samo nagnal.
L1107 je napisal/-a:lahko so zjebane že pri 2000km, odvisno kako avto uporabljaš
kristijan.ferme je napisal/-a:Nakar je imel avto 1001 problem ga peljem na komerce seveda glavca takoj nisem preveril aneda
bravisimo je napisal/-a:zivjo pregledal sem kar nekaj postov in nikjer nisem zasledil da gdo omenja firmo Avtomerkur na Samovi ulici 14 v Ljubljani ima gdo kakšne izkušnje z njimi, ogledal sem si nekaj rabljenih vozil in se še odločam...
hvala za pomoč
limas je napisal/-a:Avto pomp je bil omenjen na 164. strani.
Verjemi, da službeni avti v treh letih in pol naberejo veliko več km kot simpatičnih 119.000.
Dodaš še 3000 ojrov in imaš popolnoma nov avto z 0 km, boljšim in sodobnejšim dizelskim motorjem.
Fiat tipo:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... y%20AKCIJA
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov