yamaha xt660 je napisal/-a:
sj če bi na računalnik priklopil bi skoraj moralo prikazat realne ane?
prej bi rekel 300+
Kolikor jaz vem, se ne da pogledat realnih kilometrov. Bo še kdo drug povedal, ki se razume v to

yamaha xt660 je napisal/-a:
prej bi rekel 300+
barossa45 je napisal/-a:yamaha xt660 je napisal/-a:
prej bi rekel 300+
Kolikor jaz vem, se ne da pogledat realnih kilometrov. Bo še kdo drug povedal, ki se razume v to
storm222 je napisal/-a:Vem da je bencinar kar požrešen, vendar pa bo avto vožen 90% na relaciji Kranj-Lavrica precej tudi Kranj-Dolenjske Toplice, mestne vožnje bo bore malo. Ker avto kupujeva za vsaj 6+ let, sem tudi že razmišljal o naknadni predelavi avta na plin.
Zanima me samo če kdo pozna zgoraj omenjen avto in kakšno mnenje.
Patrik_A3 je napisal/-a:avta ne poznam, poznam pa prvega prodajalca REAL DISKONT d.o.o, kateri me je napizdo za Golfa GTI , da sem se iz MB peljal v LJ zastonj. namreč preko telefona je zagotavljal pa trdil da je avto kot iz trgovine, potem pa ga pridem pogledat pa me je skoraj kap. rjavi desni blatnik , pragovi rjavi, celi potolčen, porisan pa kar z čopičem popravljen. vglaunem, tam me več ne vidijo, pa ne zaradi avta, ampak zaradi napizdovanja v kakšnem stanju je. povej človek kakšen je avto pa pika,bi ga mogoče kljubtemu šel gledat ali iskat, ampak ko ti človek že take stvari hoče prekrit kaj jih vidiš, se sprašuješ kaj šele je druga skril kar ni na oko takoj vidno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov