Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

yani
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a yani Če mar 06, 2014 2:37 pm

Pozdravljeni.

Zanima me če kdo pozna spodnjo Škodo Octavio, oziroma prodajalca SPAVTO. Na kakšnem glasu je, ker na internetu skoraj nič ne najdem o prodajalcu?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7626327&show=1

Hvala za kakršnokoli informacijo.

LP, Jani

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne mar 09, 2014 2:44 pm

@yani,

omenjenega prodajalca ne poznam, sem pa lansko poletje gledal tam en avto. Je bila pa zgodba takšna, da gledam malce na netu, zasledil enega fiata bravota, pogledam njegov delovni čas in se odpravim diretkno tja, ker nimam prav daleč do tja. Pridem tja, njega ni bilo doma, je bila samo mati... in me sprašuje, če sem ga prej kaj poklical. Seveda ga nisem, ampak ker sem bil v roku delovnega časa tam, smatram da bi bil lahko nekdo tam, da bi mi razkazal avto. Seveda mati od njega ni imela ključev. Ok, prvi minus iz moje strani, ampak še nič kritičnega.

Avto opazim na dvorišču (imel je nekje okrog 10-15 na avtomobilu na dvorišču oz. ob vrtu, stopim do avta in ga ogledujem od zunaj. Bil je praktično barvan skoraj iz vseh strani, pa še tako šlampasto (pomarančasto) da me je takoj minilo... Sledil je samo odhod. Zmotilo me je pa zato, ker je imel v oglasu označeno, da je nekaramboliran ter nepoškodovan.... Prodajalca nisem več klical, prav tako me ni bilo nikoli več tam.

To je samo moja zgodba, katera na mene ni pustila pozitivnega vtisa.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

mucek
Novinec

Kraj: Ljubljana

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr mar 12, 2014 10:00 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=823 ... 0Privilege

Pozna kdo? Da se neb vozu na drug konec slovenije....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

paradoxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a paradoxxx Pe mar 14, 2014 9:28 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=820 ... ow=1&avto=
Verjetno uvožen, ampak vseeno :) Pozna kdo?

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe mar 14, 2014 9:58 am

Patrik_A3 je napisal/-a:pozna kdo to škodo fabia VRS?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=815 ... 20RS%20DSG

ali pa tega Audi A8 quattro 4.0 V8 TDI

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=821 ... ic%20vso...

audija vem da prodajajo črni, ker ga vsak dan vidim, ali ko se črni pederišijo po cesti, ali pa ko stoji na dvorišču ( OKI AVTO) , ampak vseeno. prej je imel preizkušnja tablice GO

pozna kdo katerega izmed teh dveh?

Vidim da nihče ne pozna tukaj Fabie,no pa bom jo kar sam moral spoznat v mojem lastništvu ! :-P
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 So mar 15, 2014 8:49 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Vidim da nihče ne pozna tukaj Fabie,no pa bom jo kar sam moral spoznat v mojem lastništvu ! :-P

Si menjal za kombi ? Bo kj slik ? :)

edey
Novinec

Napisal/-a edey Ne mar 16, 2014 11:24 am

Pozna kdo : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=747 ... SLOVENSK... vsaka informacija dobrodošla :)

LP

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne mar 16, 2014 3:33 pm

Bucko99 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:Vidim da nihče ne pozna tukaj Fabie,no pa bom jo kar sam moral spoznat v mojem lastništvu ! :-P

slike ti lahko pošljem z dvigala na servisu.....ostalega niti nem komentiral. no mogoče se bo pa avto spet dalje prodajal pri njih v kolikor ne rešijo light showa na števcu z check engine pa EPC lučko. Ampak v tem primeru bodo tudi obveščeni mediji in inšpekcija.

no ja, vsaj prvih 50km, ki sem jih naredil brez odstavnega pasa z light showom je bilo lepih.....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne mar 16, 2014 3:45 pm

Čaki, a RS-ko si potem vrnil?
Slika

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Ne mar 16, 2014 5:21 pm

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Ne mar 16, 2014 6:17 pm

mihhec je napisal/-a:mogoče kdo pozna tale avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... ow=1&avto=

Hvala :D

Poznam ne, se pa prodaja pomoje že 3 leta (in sploh ne karikiram) :) Če ga boš šel pogledat kle napiš kakšen je ;)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne mar 16, 2014 7:02 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Bucko99 je napisal/-a:

slike ti lahko pošljem z dvigala na servisu.....ostalega niti nem komentiral. no mogoče se bo pa avto spet dalje prodajal pri njih v kolikor ne rešijo light showa na števcu z check engine pa EPC lučko. Ampak v tem primeru bodo tudi obveščeni mediji in inšpekcija.

no ja, vsaj prvih 50km, ki sem jih naredil brez odstavnega pasa z light showom je bilo lepih.....

Še vedno se prodaja moja rja. Avtovleke še ni vidla :mrgreen:
turbo inside

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Ne mar 16, 2014 8:58 pm

Cefizelj je napisal/-a:
mihhec je napisal/-a:mogoče kdo pozna tale avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811 ... ow=1&avto=

Hvala :D

Poznam ne, se pa prodaja pomoje že 3 leta (in sploh ne karikiram) :) Če ga boš šel pogledat kle napiš kakšen je ;)

Vem, da se je že enkrat prej prodajal, pa potem ga ni bilo na netu nekaj časa, zdej se je pa spet pojavil :D Mogoče ga bom šel pogledat in če ga bom šel, bom kaj napisal.

LP

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 Ne mar 16, 2014 9:46 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:slike ti lahko pošljem z dvigala na servisu.....ostalega niti nem komentiral. no mogoče se bo pa avto spet dalje prodajal pri njih v kolikor ne rešijo light showa na števcu z check engine pa EPC lučko. Ampak v tem primeru bodo tudi obveščeni mediji in inšpekcija.

Če prav razumem ne bo nove teme ? Kaj je pa tak hudo narobe ? :o

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne mar 16, 2014 10:07 pm

Bucko99 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:slike ti lahko pošljem z dvigala na servisu.....ostalega niti nem komentiral. no mogoče se bo pa avto spet dalje prodajal pri njih v kolikor ne rešijo light showa na števcu z check engine pa EPC lučko. Ampak v tem primeru bodo tudi obveščeni mediji in inšpekcija.

TSI pač :mrgreen:
turbo inside

Stroj
Nov uporabnik

Napisal/-a Stroj Po mar 17, 2014 11:07 am

Pozdravljeni!
Pozna mogoče kdo tale avto...?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=825 ... TI%20Sport
Lp!

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po mar 17, 2014 3:01 pm

Bucko99 je napisal/-a:

Verjetno veriga. Bo pa sam povedal, če je kaj drugega.

rs5
Novinec

Napisal/-a rs5 To mar 18, 2014 8:08 am

je komu kaj znan tale kangoo ali pa vsaj prodajalec? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=816 ... 1.6%2016...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr mar 19, 2014 8:16 pm

Bucko99 je napisal/-a:

evo se danes javljam s točnomi podatki. Nova tema DEFINITIVNO BO! :D

No naj povem zgodbo. niti eno uro po prevzemu avta se mi je prižgala lučka za motor in avto je metalo v varnostni program, torej niti do doma nisem normalno prišel. V Ponedeljek so prišli iz KRanja iskat z avtovleko avto v Maribor ter mi dostavili nadomestni avto seat exeo.

Danes sem avto prevzel in če nebi imel ušes, bi mi ob nasmehu vožnje domov faco okrog obrnilo. Tako srečen pa zadovoljen še nisem bil nikdar! Kot mali otrok ko dobi sladkarijo sem jaz, ko ga stisnem pa avto nenormalno pospešuje.

Tako da, vsaka čast avtohiši Vrtač v KRanju. Opravičili so se mi nešteto krat, brez težav porihtali. Prosil sem da zamenjajo klima filter ter dezinficirajo ker je malenkost smrdelo ob prižgani klimi, seveda bi to plačal, vendar niso želeli plačila in mi tole polek že vgrajenih novih ploščic podarili.

Vsa čast, takšne prijaznosti pri nakupu, ter seveda ko je nastal problem kasneje, še nisem doživel. ponavadi vsak je prijazen pri prodaji, ko pa je takšna težava pa se izogibajo.

No tukaj veljajo prodajalčeve besede : MI SMO POŠTENA AVTOHIŠA,VSE BOMO ZRIHTALI

Že po telefonu so se 100x opravičili, me mirili, bli prijazni in šev živo so znova se opravičevali.

Sem iz Maribora, vendar, v prihodnje se bom s tem avtom na servise vozil k njim v Kranj.

Bila je kriva ena svečka da je celi motor jebalo pa mi celotni zadnji del avta z črnimi madeži pošpricalo ter lučka check engine in varnostni program. menjali so vse štiri.

VSA ČAST :bow :bow
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov