mropc je napisal/-a:6000€ za pasata 12 let starega
blaz2013 je napisal/-a:mropc je napisal/-a:6000€ za pasata 12 let starega
samo res, ceno ima kot da bi bil zlat.
Patrik_A3 je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:slike ti lahko pošljem z dvigala na servisu.....ostalega niti nem komentiral. no mogoče se bo pa avto spet dalje prodajal pri njih v kolikor ne rešijo light showa na števcu z check engine pa EPC lučko. Ampak v tem primeru bodo tudi obveščeni mediji in inšpekcija.
no ja, vsaj prvih 50km, ki sem jih naredil brez odstavnega pasa z light showom je bilo lepih.....
Če prav razumem ne bo nove teme ? Kaj je pa tak hudo narobe ?
evo se danes javljam s točnomi podatki. Nova tema DEFINITIVNO BO!![]()
No naj povem zgodbo. niti eno uro po prevzemu avta se mi je prižgala lučka za motor in avto je metalo v varnostni program, torej niti do doma nisem normalno prišel. V Ponedeljek so prišli iz KRanja iskat z avtovleko avto v Maribor ter mi dostavili nadomestni avto seat exeo.
Danes sem avto prevzel in če nebi imel ušes, bi mi ob nasmehu vožnje domov faco okrog obrnilo. Tako srečen pa zadovoljen še nisem bil nikdar! Kot mali otrok ko dobi sladkarijo sem jaz, ko ga stisnem pa avto nenormalno pospešuje.
Tako da, vsaka čast avtohiši Vrtač v KRanju. Opravičili so se mi nešteto krat, brez težav porihtali. Prosil sem da zamenjajo klima filter ter dezinficirajo ker je malenkost smrdelo ob prižgani klimi, seveda bi to plačal, vendar niso želeli plačila in mi tole polek že vgrajenih novih ploščic podarili.
Vsa čast, takšne prijaznosti pri nakupu, ter seveda ko je nastal problem kasneje, še nisem doživel. ponavadi vsak je prijazen pri prodaji, ko pa je takšna težava pa se izogibajo.
No tukaj veljajo prodajalčeve besede : MI SMO POŠTENA AVTOHIŠA,VSE BOMO ZRIHTALI
Že po telefonu so se 100x opravičili, me mirili, bli prijazni in šev živo so znova se opravičevali.
Sem iz Maribora, vendar, v prihodnje se bom s tem avtom na servise vozil k njim v Kranj.
Bila je kriva ena svečka da je celi motor jebalo pa mi celotni zadnji del avta z črnimi madeži pošpricalo ter lučka check engine in varnostni program. menjali so vse štiri.
VSA ČAST![]()
miraldinjo je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:mropc je napisal/-a:6000€ za pasata 12 let starega
samo res, ceno ima kot da bi bil zlat.
Pa samo 106.000km ima prevoženih 12let star DIESEL
GT500 je napisal/-a:ali pozna kdo tegale passata?
http://avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8278510&show=1&avto=
blaz2013 je napisal/-a:GT500 je napisal/-a:ali pozna kdo tegale passata?
http://avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8278510&show=1&avto=
jaz ga ne poznam, lastnika te firme sta Esad Ramić in Edvin Ramić, če kdo pozna...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov