hahehihoh je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Kio rio lahko črtamo.
-CITROEN C-ELYSEE 1.6 HDI
-DACIA LODGY 1.5 DCI
-HONDA ACCORD 2.0i VTEC
-NISSAN QUASHQAI 1.5 DCI
-OPEL ZAFIRA 2.0 CDTI (NOVA OBLIKA)
-RENAULT ESPACE 2.0 DCI
-VOLKSWAGEN TOURAN 1.6 TDI
-KIA SPORTAGE 1.7 CRDI
ps.: Če se že norca delate z vašimi predlogi, dajte vsaj nova vozila gor.![]()
Anyway, peugeota sem dal stran iz seznama ker mi oblikovno ni ušeč. Torej dejmo še kakšno mnenje prosim za zadnje vzdihljaje, saj mojega rja toliko daje ,da ne vem več koliko časa bo še z mano.
Kljub temu, da se najbrž delaš norca, ti bom svetoval. Osebno bi med naštetimi izbral quashqai, ker mi je od vseh najbolj všeč. Naj ti dam nekaj argumentov proti ostalim vozilom:
- citroen c-elysee in dacia lodgy: nizkocenovnika, niti približno udobna kot ostali med katerimi izbiraš, in glede na to da boš delal dolge relacije, potrebuješ kar se da udoben avtomobil
- honda accord: požrešen, drugače pa se mi zdi v redu avto
- nissan quasqai: za moje pojme dobra izbira, čeprav ni tako prostoren kot espace in zafira ter touran denimo, je pa vseeno lepši za vozit in tudi za videt, pa bolj pristaja mladim
- zafira, espace in touran: previsoki avtomobili, preveč družinsko usmerjeni, pri prevelikih hitrostih preveč hrupni zaradi zračnega upora, visoka nabavna cena
- sportage izgleda sila zanimiv SUV, ampak ga sploh ne poznam - sicer pa, najbrž boljša in lepša izbira od prej naštetih enoprostorcev
Sem ti želel še nekaj predlagati, ampak se bojim, da se ta tema potem ne bi nikoli končala...
Si se ze peljal z Touranom 150km/h? Ce bi se nebi nabijal o glasnost in potem svetoval suv, ki je seveda sportno nizek. Zanimivo kaksne neumne pro in contra piss za touran/nissan quasquai