Tale je pa že na slikah zelo bogi... Sicer pa standard težave z dCi-ji (zatajijo lahko šobe zaradi opilkov iz visokotlačne črpalke; zadeva ima dvomasni vztrajnik, ki lahko negativno vpliva na obrabo ojničnih ležajev).
kar se tiče komentarja zgoraj: glede na to, da imam oba - Clio III ('08) in Mégane II ('07), ki sta po starosti nekaj mesecev narazen, mi je popolnoma jasno, zakaj ima Clio v primeravi z Meganom tako ceno.
Oba avtomobila pri meni sta spodobno opremljena - Clio je Exception, Megane pa Privilege (delno usnje na sedežih, avto. klima ipd., pri meganu še prostoročna kartica). A je Clio, v primerjavi z Meganom, veliko bolj kompakten v notranjosti. Vsaj deluje bolj čvrst in tako tudi kakovosten. Vsekakor gre tu za
subjektivno opažanje, a bi si upal trditi, da je Clio za odtenek bolje skupaj dan kot Megane.
Aja, pa Clio nima niti enega črička, Megane pa že ima en parček...
Še enkrat - v primerjavo sem vzel spodobno opremljenega Clia III. Kar je manj kot Dynamique so drvarnice, pa še Daynamique pogojno ne spada v to kategorijo (ima že mehak zgornji del armature itd.).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.