Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Al_Capone
Novinec

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a Al_Capone Pe avg 01, 2014 2:49 pm

Možnost napak pri vnosu podatkov.... :)

wi3rd
Nov uporabnik

Napisal/-a wi3rd So avg 02, 2014 3:53 pm

sem šel gledat oba DS3, ki sta pri avtotehni vis, od belega bi bežal stran mašina se mi ne zdi ravno 100% ker se še preden ga premakneš mašina obnaša čudno v nizkih obratih, črn sicer ma potencial, ampak kljuka na takem avtu mi je dala malo za mislit

Glede na omejeno ponudbo na našem trgu, bi znal kdo povedat kaj več o teh dveh STjih;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=867 ... 202.5%20ST
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=849 ... 202.5%20ST

ma kdo kakšno idejo o kolko bi bla realna cena? razmišljam v smeri 9k za tistega s 66k prevoženih bi bilo verjetno na mestu ali je vreden več ? tisti s 150k pa recimo 7k?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So avg 02, 2014 5:43 pm

Kot primer ... za 8.000€ se prodaja en z skoraj 200.000 km, pa se leto starejsi. Zdej pa vprasanje kdo bo kolko popustu. Klici in prasaj za ceno :D
turbo inside

wi3rd
Nov uporabnik

Napisal/-a wi3rd So avg 02, 2014 6:23 pm

tisti za 8k se prodaja že kar nekaj časa in se verjetno še bo, sem šel gledat na mobile.de in mislm da sem kar zadel oceno, sicer se dobi v nemčiji avto s podobnimi kilometri z več operme (beri Xenon luči), je pa zelo zanimivo kaj vse se najde na internetu če se pomatraš :) praktično celotno zgodovino obeh avtomobilov, sicer nisem pričakoval, da bo avto s takim temperamentom dejansko nekaramboliran pri teh letih :D ampak, da se pa ljudje lepo razpišejo kaj vse je narobe, pa kaj jim ropota pa tudi nisem pričakoval. Zgleda bo treba enga uvozit zaletenga pa poštimat doma pa je, bom vsaj točno vedel v kaj se spuščam ;)

Uporabniški avatar
NoF3ar
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a NoF3ar So avg 02, 2014 7:18 pm

Preden mislis da se splaća "športaka" uvozit se pozanimaj o uvoznih dajatvah. Ker izpusti jim niso naklonjeni. Tak da vrednosti na mobile.de dodaj 15-25% vrednosti.

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack So avg 02, 2014 7:42 pm

Ja, bolj se splača kar preseliti v Nemčijo in tam živeti človeka dostojno življenje.

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica So avg 02, 2014 10:57 pm

[quote="Blinder"]Prodajalci nesposobni, ne ločijo med kw in km AVTOTEHNA VIS, D.O.O.
PE LJUBLJANA
Celovška 228
LJUBLJANA

avto ima seveda 120 konjev ( 88kw). Pač nekdo ki ne ve štet do 10 dobil spet dobil delo preko vez[/quote]

:lol:
Sm bil tam nedolgo nazaj, prodajalec je res le prodajalec, kot kak prodajalec na tržnici za sadje :lol: trdim, da je avto cel farban, on trdi da vse orginal :lol:

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Ne avg 03, 2014 1:23 pm

Še enkrat... pozna kdo ABC AVTO DOO, LJUBLJANA? So na Celovški...

evilfury
Uporabnik

Napisal/-a evilfury Ne avg 03, 2014 1:38 pm

[quote="wi3rd"]

Glede na omejeno ponudbo na našem trgu, bi znal kdo povedat kaj več o teh dveh STjih;

za prvega ti garantiram da je bil redno vzdržvan tudi tisto kar je pri teh stjih problem je bilo odpravljeno

prodaja ga pa drugače znanec

sem ga tudi sam sprobal pa sm mel nasmešek do ušes

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po avg 04, 2014 11:20 am

Pozna kdo A.D. AVTO DENIS ANTLEJ, s.p. iz Grobelnega proi Celju?
Uvaža avtomobile iz Francije od Lease plan (lizing hiša)

wi3rd
Nov uporabnik

Napisal/-a wi3rd Če avg 07, 2014 5:59 pm

[quote="evilfury"][quote="wi3rd"]

za prvega ti garantiram da je bil redno vzdržvan tudi tisto kar je pri teh stjih problem je bilo odpravljeno

prodaja ga pa drugače znanec

sem ga tudi sam sprobal pa sm mel nasmešek do ušes[/quote]

Sem šel gledat, avto je potreben kozmetičnih popravkov, in pa popravila (baje 100€), se mu vidi da je bil rabljen ampak bi blo glede na omenjeno ceno je kar za premislit na sploh se mi pa vse pohvale lastniku da je takoj povedal vse o avtomobilu, če bi bilo takih več nebi bilo panike kupovat rabljenih avtomobilov. Glede na to da je to avto, ki ga kupiš za dve- tri leta.

ta drugi focus: kolega že šel na ogled 3 tedne nazaj pa sem ga povprašal kaj si misli o njem; avto baje vredu poštiman na prvi pogled, sicer ni nekaramboliran, je pa rekel da se je okol avtomobila samo na hitro sprehodil in takoj videl da je že bilo nekaj stvari menjanih. Kar se testne vožnje tiče, baje ni imel kakih večjih pripomb samo "zazdelo se mu je" da nekaj ni glih 100% okol desnega kolesa. Potem me je angažiral da sem pobrskal za zgodovino in je bilo to to ( Cena baje ni normalna beri "1.5x do x2" cene ostalih ). Jaz se mu glede na zgodovino ki jo je opisal lastnik in tisto kar je bilo razvidno s foruma gladko rekel naj se avtomobila ne dotika ampak mu je/bo danes ponudil svojo ceno pa bo poročal kaj bo.

opelboris
Nov uporabnik

Napisal/-a opelboris Pe avg 08, 2014 4:18 pm

Pozdravljeni. Pozna mogoče kdo lastnika ali pa zgodovino tega avta?
Hvala

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=866 ... 1.6i%2016V

Luke
Novinec

Napisal/-a Luke Pe avg 08, 2014 11:29 pm

Uporabniški avatar
mercury1946
Nov uporabnik

Napisal/-a mercury1946 So avg 09, 2014 4:17 am

opelboris je napisal/-a:Pozdravljeni. Pozna mogoče kdo lastnika ali pa zgodovino tega avta?
Hvala

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=866 ... 1.6i%2016V

Ja nebos mende ta kos rizote kupu? rajsi glej za kako nepredelano tigro, ta ti bo sla zarad vseh izboljsav aerodinamike in down forcea prehitro, pa se ta spojler ozadej, igra zelo veliko vlogo ker kot vemo je tigra z zadnjim pogonom

Luke je napisal/-a:pozna kdo audi a4 2.0 tfsi

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=814 ... 0Tiptronic

tu je pa na prvi, drugi tretji in na cetrti pogled vse sumljivo, tip je drugi lastnik, ima limuzino katera se kupi da se vozi in da ni glih kot drug avtomobil in ima magicnih 42000 km, razen ce je se ena nula bila pozabljena (ne pozabmo da je 2007, torej ze 7 let star avtomobil. znotraj je pa tudi kot nov, kar bi mene kar begalo. se malo pocakaj pa probaj kaj ubavt s slovenskim poreklom (lahko pa da se seveda motim, na tvojem mestu bi preskocil oglas)
Slika

opelboris
Nov uporabnik

Napisal/-a opelboris So avg 09, 2014 11:00 am

Mercury, spredn pogon je..

AssKicker
Stalni uporabnik

Napisal/-a AssKicker So avg 09, 2014 3:07 pm

Jest mislim, da je bil sarkastilen glede tigre.. :)

Uporabniški avatar
mercury1946
Nov uporabnik

Napisal/-a mercury1946 So avg 09, 2014 7:49 pm

mislim da sem dovolj ocitno sarkazem uporabil. vglavnem opelboris glej za kej drugega, razen ce ti je rizotarija res vsec, navsezadnje je pa itak tvoja odlocitev. sem dal pa svoje mnenje :roll:
Slika

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So avg 09, 2014 9:33 pm

Luke je napisal/-a:pozna kdo audi a4 2.0 tfsi

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=814 ... 0Tiptronic

kolikor vem ima realne kilometre, ker se je že lansko leto prodajal z 39.000 km, je pa bla takrat KP registrska, tako da ne vem kakšne mučke so tu....

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per Ne avg 10, 2014 2:43 pm

hahehihoh je napisal/-a:Pozna kdo A.D. AVTO DENIS ANTLEJ, s.p. iz Grobelnega proi Celju?
Uvaža avtomobile iz Francije od Lease plan (lizing hiša)

Bom se pozanimal, mislim namreč, da je pr njem (NISEM ZIHER) kolegica pred par leti nabavla p207 hdi (zdi se mi, da od te lizing hiše, zato domnevam, da je on+prodajalec je bil iz Celja), zanj se je odločila, ker so se še nekaj poznal.... skratka, po naključju je prišla do enih izvoznih papirjev o avtu in smo ugotovili (na uradnem servisu), da je imel avto cc. 75000km več od navedenega. Ampak je bil avto vseeno lepo ohranjen, delal bp, po nekaj ostrih besedah pa je tip tudi vrnil del kupnine za avto.

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Ne avg 10, 2014 8:29 pm

tr00per je napisal/-a:
Bom se pozanimal, mislim namreč, da je pr njem (NISEM ZIHER) kolegica pred par leti nabavla p207 hdi (zdi se mi, da od te lizing hiše, zato domnevam, da je on+prodajalec je bil iz Celja), zanj se je odločila, ker so se še nekaj poznal.... skratka, po naključju je prišla do enih izvoznih papirjev o avtu in smo ugotovili (na uradnem servisu), da je imel avto cc. 75000km več od navedenega. Ampak je bil avto vseeno lepo ohranjen, delal bp, po nekaj ostrih besedah pa je tip tudi vrnil del kupnine za avto.

Mi se zdi da bi znalo biti kar res. Ogledal sem si malo njegove oglase in vsi avtomobili letnika 2011 imajo 110-119 tisoč km. Morda se motim je pa definitivno zelo sumljivo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: format in 7 gostov