Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Jorgovan
Nov uporabnik

Napisal/-a Jorgovan Če jul 23, 2009 8:30 am

porscha je napisal/-a:***********

EDIT adis: TEBE draga uporabnica BRIŠEM z tega foruma, ker kršite pravilnik in DELATE REKLAMO FINNOVI!

JA fino in kaj zdaj ne vemo ali je finnova za zaupat al ne ?!?

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Če jul 23, 2009 4:52 pm

Jorgovan je napisal/-a:
porscha je napisal/-a:***********

EDIT adis: TEBE draga uporabnica BRIŠEM z tega foruma, ker kršite pravilnik in DELATE REKLAMO FINNOVI!

JA fino in kaj zdaj ne vemo ali je finnova za zaupat al ne ?!?

Ne jaz jim ne zaupam. Nazadnje, ko sem si tam ogledoval Opel Astro l.98 (novejša) sem pri vžigu motorja slišal nek čuden zvok (vrjetno so bili dročniki) in prodajalec je trdil, d a je z avtom vse vredu dokler mu nisem rekel, da ropotajo dročniki šele potem je potrdil in rekel saj vas pride tole pocen pa rečva 100 evrov manja, kar pa tudi ni prava cena, ker mi je drugi prodajalec rekel, da s elahko dogovoriva že za to in to ceno. Dva prodajalca vsak je imel svojo ceno.
Ampak v končni fazi je bil avto 2600 evrov in 210.000km.

Sicer spet bo nekdo rekel, kaj pa gledaš take jajce.

OFF: Je nekaterim lahko, ko jim starši primaknejo še polovičko.

funnyboy
Nov uporabnik

avto cesar - gtc avto - katastrofa

Napisal/-a funnyboy Po jul 27, 2009 9:08 pm

Dva meseca nazaj sem kupil pri GTC avto v Ljubljani rabljeno mazdo 6 karavan. PO nekaj tednih vožnje se mi je zdel zvok motorja zelo čuden - odpeljal na uradni servis in doživel presenečenje. POvedali so mi, da je bil motor že enkrat zariban, da je servisna knjižica polna neresničnih podatkov in, da avto nima samo 75 000 km, kolikor je bilo navedeno ampak krepko čez 150 000, avto pa je bil uvožen iz Italije. Pri prodaji so vsi sladki, obljubljajo varen avto , pisno garantirajo kilometre (tega nisem dobil) in še kaj. ko sem jih obvestil pa so o tem tajili, da nič ne vejo, kar naenkrat so bili vsi odgovorni na dopustu. POleg tega mi za moj rabljen avto niso napisali nobenega računa, na računu za rabljen avto pa je bila cena napisana 3000 evrov manj kot sem dejansko plačal za avto. Sedaj čakam njihov odgovor in pričakujem vrnjeno kupnino.

Zaključek: GTC AVTO - NATEGONTARJI!!!!!

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Re: avto cesar - gtc avto - katastrofa

Napisal/-a mihaing Po jul 27, 2009 9:11 pm

funnyboy je napisal/-a:Dva meseca nazaj sem kupil pri GTC avto v Ljubljani rabljeno mazdo 6 karavan. PO nekaj tednih vožnje se mi je zdel zvok motorja zelo čuden - odpeljal na uradni servis in doživel presenečenje. POvedali so mi, da je bil motor že enkrat zariban, da je servisna knjižica polna neresničnih podatkov in, da avto nima samo 75 000 km, kolikor je bilo navedeno ampak krepko čez 150 000, avto pa je bil uvožen iz Italije. Pri prodaji so vsi sladki, obljubljajo varen avto , pisno garantirajo kilometre (tega nisem dobil) in še kaj. ko sem jih obvestil pa so o tem tajili, da nič ne vejo, kar naenkrat so bili vsi odgovorni na dopustu. POleg tega mi za moj rabljen avto niso napisali nobenega računa, na računu za rabljen avto pa je bila cena napisana 3000 evrov manj kot sem dejansko plačal za avto. Sedaj čakam njihov odgovor in pričakujem vrnjeno kupnino.

Morab bi si prej prebrati temo nategatorji

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Po jul 27, 2009 9:13 pm

Pelji jim nazaj,zahtevaj brezplačni servis..oz ugodnosti,,drugače jih daš v javnost..kr uzem resno zadevo tole..

seveda je pisalo manj €..zarad davka..
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: avto cesar - gtc avto - katastrofa

Napisal/-a King1 Po jul 27, 2009 9:31 pm

funnyboy je napisal/-a:Dva meseca nazaj sem kupil pri GTC avto v Ljubljani rabljeno mazdo 6 karavan. PO nekaj tednih vožnje se mi je zdel zvok motorja zelo čuden - odpeljal na uradni servis in doživel presenečenje. POvedali so mi, da je bil motor že enkrat zariban, da je servisna knjižica polna neresničnih podatkov in, da avto nima samo 75 000 km, kolikor je bilo navedeno ampak krepko čez 150 000, avto pa je bil uvožen iz Italije. Pri prodaji so vsi sladki, obljubljajo varen avto , pisno garantirajo kilometre (tega nisem dobil) in še kaj. ko sem jih obvestil pa so o tem tajili, da nič ne vejo, kar naenkrat so bili vsi odgovorni na dopustu. POleg tega mi za moj rabljen avto niso napisali nobenega računa, na računu za rabljen avto pa je bila cena napisana 3000 evrov manj kot sem dejansko plačal za avto. Sedaj čakam njihov odgovor in pričakujem vrnjeno kupnino.

kolega tam kupil mondeota in se je v dveh mesecih in pol z njim vozil vsega en mesec. kaj to pomeni? avto skoz na servisu.
dec je čist popizdu.
uspešno zrihtaj in upam, da ti poštimajo in vrnejo denar.
lp

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Po jul 27, 2009 9:33 pm

Podpisal pa si sigurno nekaj podobnega: videno - kupljeno

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jul 27, 2009 9:46 pm

naj povem da je še veliki nategun M.B. AVTOMOBILI na Teznu oz. ptujski cesti. sem mu pripravlal par vozil za prodajo katera je pripeljal iz vseh možnih držav in sem videl kere opozorilne lučke so vse gorele,nato pa kot iz neba jih več ni bilo,ko je avto pripeljal nazaj,pa kilometrov je blo tudi kar precej manj :lol:

aja,najlepše pa je bilo ko je pripeljal dva berlingota iz gradbišč (tudi uvoženo),polna blata pa betona pa vsega ku*rca,nato pa jih je menda prodajal kot odlično ohranjeno,ko so bli globinsko narejeni ter "lepotno" spolirani,da so se skrile napake ter nevzdrževanje vozila prejšnjega lastnika.

Pa tudi to naj še povem,da ga ni avta kateri nebi bil ličarsko popravljen z njegove strani. torej se kupi rukjen avto ali pa lažje poškodovan,pa se ga da lakirat,da se tudi to popravi.

vglaunem daleč od tega tipsona.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To jul 28, 2009 10:33 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2952786&show=1

Avto ima angleške tablice in slovensko poreklo :shock: :lol:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To jul 28, 2009 10:50 am

dask je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2952786&show=1

Mogoče je fejk oglas.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jul 28, 2009 12:03 pm

voznik je slo. porekla :cry

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To jul 28, 2009 12:21 pm

adis je napisal/-a:

voznik je slo. porekla :cry

:rofl ali pa savine gume.

noni
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a noni To jul 28, 2009 9:35 pm

Mene pa zanima ali ima kdo izkušnje z avtohišo Renault Strašek ?
LP

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Če jul 30, 2009 10:24 am

izkušnje z avto miklaž???

nagledanega imam tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2986234&show=1

hvala za pomoč pri nakupu!

m2maker
Nov uporabnik

Napisal/-a m2maker Ne avg 02, 2009 8:43 am

Enkrat ga prodaja zarad nakupa nepremičnine

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3023430&show=1

Drugič pa zaradi dela v tujini

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2937386&show=1

Tretjič pa zato ker bi potencialnega kupca rad nategnil!

Picko
Nov uporabnik

Napisal/-a Picko Ne avg 02, 2009 10:03 pm

Pozdrav,

sestra je kupila avto VW Polo pri A Cosmos d.d. na Celovški.
Ker me je firbec sem ga šel danes pogledat.
Kot prvo me je zmotilo to, da ji avta sploh niso spucali, tako da so morali kar nekaj časa porabiti za pucanje.
Avto po besedah prodajalcev ni bil nič karamboliran, kar pa je laž saj sem po 5ih minutah ugotovil, da je bil avto skoraj cel zelo šlampasto popravljen(barva na kljuki, zračni mehurčki na odbijaču,različni presledki pri lučeh,...).
Ko sem videl notranjost me je tudi zabolela glava( v voznikov sedež kar padeš- zgleda je mel možakar vsaj 120 kg, varnostni pas je plastiko na zgornjem stičišču kar vrezal zarezo-pomoje se to lahko zgodi samo pri orenk karambolu, počena plastika pri zvočnikih, svinjski strop, raztrgano usnje pri prestavni ročici; in to pri borih 57 000 km prevoženih; no vsaj toliko naj bi jih imel po števcu. Pleksi steklo pri števcu je z notranje strani zapacano kot bi bilo že razmontirano.
Ko sem avto preizkusil še na vožnji sem opazil, da se nenavadno gunca(sprednji amortizerji pomoje čisto fuč), ročna zavora prime šele ko je skoraj pod kotom 90,
poleg tega tudi ne deluje prednja pozicijska luč; v glavnem avto je katastrofa. javascript:emoticon(':bonk')

Sestra se ne sekira preveč, samo mene pa zelo moti, kako so jo na suh nategnil, ker vem, da je našparan denar težko prislužila.
No v glavnem sem hotel samo opozorit na bodoče kupce, naj bodo bolj previdni pri kupovanju avtomobila in vzemte koga zraven, ki ima uč zato.

Se pravi A Cosmos = nateguni.

DoMy
Nov uporabnik

Napisal/-a DoMy Ne avg 02, 2009 10:45 pm

mene zanima kakšne izkušnje imate z AC Koroška in Suzuki Odar Slovenj Gradec.

Hvala.

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky To avg 11, 2009 11:13 pm

Pozdrav
Mene zanima izkušnje z TPV avto. Gledam enega renoja, pa majo vsi malo kilometrov pa vredu letnik, cena pa je nižja od konkurence. Pa pravijo da jim da tele vozila Revoz? Je za verjet oz. kakšne imate v izkušnje z njimi

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To avg 11, 2009 11:24 pm

scmoky je napisal/-a:Pozdrav
Mene zanima izkušnje z TPV avto. Gledam enega renoja, pa majo vsi malo kilometrov pa vredu letnik, cena pa je nižja od konkurence. Pa pravijo da jim da tele vozila Revoz? Je za verjet oz. kakšne imate v izkušnje z njimi

solidni..
čeprav vseh avtov ko jih majo na avto-netu tam nimajo..
moj avto je prek njih uvožen..

mislim da imajo vsaj realne km itak pa se morš za vsak avto posebej prepričat v kakem stanju je..

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To avg 11, 2009 11:28 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:naj povem da je še veliki nategun M.B. AVTOMOBILI na Teznu oz. ptujski cesti. sem mu pripravlal par vozil za prodajo katera je pripeljal iz vseh možnih držav in sem videl kere opozorilne lučke so vse gorele,nato pa kot iz neba jih več ni bilo,ko je avto pripeljal nazaj,pa kilometrov je blo tudi kar precej manj :lol:

aja,najlepše pa je bilo ko je pripeljal dva berlingota iz gradbišč (tudi uvoženo),polna blata pa betona pa vsega ku*rca,nato pa jih je menda prodajal kot odlično ohranjeno,ko so bli globinsko narejeni ter "lepotno" spolirani,da so se skrile napake ter nevzdrževanje vozila prejšnjega lastnika.

Pa tudi to naj še povem,da ga ni avta kateri nebi bil ličarsko popravljen z njegove strani. torej se kupi rukjen avto ali pa lažje poškodovan,pa se ga da lakirat,da se tudi to popravi.

vglaunem daleč od tega tipsona.

zdej boš pa ob stranko :twisted:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov