porscha je napisal/-a:***********
EDIT adis: TEBE draga uporabnica BRIŠEM z tega foruma, ker kršite pravilnik in DELATE REKLAMO FINNOVI!
JA fino in kaj zdaj ne vemo ali je finnova za zaupat al ne ?!?
Jorgovan je napisal/-a:porscha je napisal/-a:***********
EDIT adis: TEBE draga uporabnica BRIŠEM z tega foruma, ker kršite pravilnik in DELATE REKLAMO FINNOVI!
JA fino in kaj zdaj ne vemo ali je finnova za zaupat al ne ?!?
funnyboy je napisal/-a:Dva meseca nazaj sem kupil pri GTC avto v Ljubljani rabljeno mazdo 6 karavan. PO nekaj tednih vožnje se mi je zdel zvok motorja zelo čuden - odpeljal na uradni servis in doživel presenečenje. POvedali so mi, da je bil motor že enkrat zariban, da je servisna knjižica polna neresničnih podatkov in, da avto nima samo 75 000 km, kolikor je bilo navedeno ampak krepko čez 150 000, avto pa je bil uvožen iz Italije. Pri prodaji so vsi sladki, obljubljajo varen avto , pisno garantirajo kilometre (tega nisem dobil) in še kaj. ko sem jih obvestil pa so o tem tajili, da nič ne vejo, kar naenkrat so bili vsi odgovorni na dopustu. POleg tega mi za moj rabljen avto niso napisali nobenega računa, na računu za rabljen avto pa je bila cena napisana 3000 evrov manj kot sem dejansko plačal za avto. Sedaj čakam njihov odgovor in pričakujem vrnjeno kupnino.
Zaključek: GTC AVTO - NATEGONTARJI!!!!!
funnyboy je napisal/-a:Dva meseca nazaj sem kupil pri GTC avto v Ljubljani rabljeno mazdo 6 karavan. PO nekaj tednih vožnje se mi je zdel zvok motorja zelo čuden - odpeljal na uradni servis in doživel presenečenje. POvedali so mi, da je bil motor že enkrat zariban, da je servisna knjižica polna neresničnih podatkov in, da avto nima samo 75 000 km, kolikor je bilo navedeno ampak krepko čez 150 000, avto pa je bil uvožen iz Italije. Pri prodaji so vsi sladki, obljubljajo varen avto , pisno garantirajo kilometre (tega nisem dobil) in še kaj. ko sem jih obvestil pa so o tem tajili, da nič ne vejo, kar naenkrat so bili vsi odgovorni na dopustu. POleg tega mi za moj rabljen avto niso napisali nobenega računa, na računu za rabljen avto pa je bila cena napisana 3000 evrov manj kot sem dejansko plačal za avto. Sedaj čakam njihov odgovor in pričakujem vrnjeno kupnino.
Zaključek: GTC AVTO - NATEGONTARJI!!!!!
scmoky je napisal/-a:Pozdrav
Mene zanima izkušnje z TPV avto. Gledam enega renoja, pa majo vsi malo kilometrov pa vredu letnik, cena pa je nižja od konkurence. Pa pravijo da jim da tele vozila Revoz? Je za verjet oz. kakšne imate v izkušnje z njimi
Patrik_A3 je napisal/-a:naj povem da je še veliki nategun M.B. AVTOMOBILI na Teznu oz. ptujski cesti. sem mu pripravlal par vozil za prodajo katera je pripeljal iz vseh možnih držav in sem videl kere opozorilne lučke so vse gorele,nato pa kot iz neba jih več ni bilo,ko je avto pripeljal nazaj,pa kilometrov je blo tudi kar precej manj![]()
aja,najlepše pa je bilo ko je pripeljal dva berlingota iz gradbišč (tudi uvoženo),polna blata pa betona pa vsega ku*rca,nato pa jih je menda prodajal kot odlično ohranjeno,ko so bli globinsko narejeni ter "lepotno" spolirani,da so se skrile napake ter nevzdrževanje vozila prejšnjega lastnika.
Pa tudi to naj še povem,da ga ni avta kateri nebi bil ličarsko popravljen z njegove strani. torej se kupi rukjen avto ali pa lažje poškodovan,pa se ga da lakirat,da se tudi to popravi.
vglaunem daleč od tega tipsona.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov