BS-speed je napisal/-a:Pozna kdo tegala megana?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4112005&show=1Avto sem šou pogledat. Ko sem šel na testno vožno sem opazil, da gre rahlo avto v levo stran. Ko sem pa stisnil zavore je pa se lepo naravnost vstavil. Kdo ve če imajo, kakšne večje težave Megani?
Sam si tudi lastim megana z motorejm 1.6 16V, sicer letnik 2005. Lahko rečem, da sem kupil avto od prve lastnice, slovenski, nikoli razbit, poškodovan ali kaj podobnega (preverjeno) , vendar avto rahlo vleče v levo. Če dokonca pohodim stopalko za zavoro in spustim volan, gre avto naravnost. Naj bi pa imeli tej megani nekakšno težavo s servo volanom ali nečem podobnim, in se jo da porihtat na servisu. Naj bi jo odpravili zastonj. No jaz je še nisem odpravil, ker sem se že čisto navadil

Drugače pa zna ponagajati loputa za klimo, samo verjetno je pri tem avtu težava že odpravljena. Rade grejo vžigalne tuljave, sicer sam nisem menjal še nobene

Poraba samega avtomobila je odvisna od načina vožnje. Sam lahko rečem, da se mi giblje poraba med 6,8l in 7,2l na 100km. Sicer je pa avto malo len v nižjih obratih, v višjih pa že kar lepo potegne. Mislim da je avto za normalno vožnjo čisto zadosti