glede passata in xsenon luči...kolkor jst vem, v sloveniji poleg xsenona ni potrebno imeti pranja luči. pravzaprav mislim da kar precej avtomobilov delanih za naš konc evrope z original xsenoni nimajo pranja žarometov.
v nemčiji in drugih evropskih državah pa je to zavezujoče in že po tem lahko vidiš ali prihaja avto iz slovenije ali je uvožen...no to je moje mnenje...
lizard je napisal/-a:Slišal in prebal si popolnoma narobe. Ob xenonu je obvezna samodejna nastavitev snopa žarometov in pranje žarometov. To dvoje imajo vsi avti na našem trgu z orginal xenonskimi žarometi.
simply je napisal/-a:V sloveniji je par vozil, ki so se pred leti prodajala z xenonom in brez pranja žarometov.
Nekatere renault lagune in nekateri volvi.
Meni se je zanimiva prigoda zgodila letos maja na poti iz Nemčije preko avstrijskih alp.
Passat CC z 18 colskimi letnimi gumami in letnim vitrexom.
Nekje od kraja Flachau do konca tunelov je snežilo in se oprijemalo cestišča in xenon luči. Vsakih 10km sem ročno čistil luči - pranje žarometov je zamrznilo, Dunlop Sport Maxx pa so se trudile z DSGjem in ESPjem. V glavnem katastrofa.
Zato si ne predstavljam avtomobila z xenonom brez pranja in seveda zimskim vitrexom!!
Lahko bi pomislili na gretje prednjih žarometov, podobno kot ima Ford v prednji šipi.
simply je napisal/-a:Ti si dal primerek ene lagune iz promocijskega letaka - kaj pa prejšnja serija po faceliftu. Ter Safrane? Vem, da nekateri modeli tega niso imeli - par let nazaj je bilo govora o tem na forumu.
Nikjer nisem zasledil, da bi imel VW ogrevano prednjo šipo kot jo ima Ford. Grelne nitke v šipi!?
Govorimo pa o gretih pralnikih prednjih žarometov, ki jih passat CC nima. Kako je z drugimi vozili ne vem. Prav tako je bil v zbiralniku letni vitrex, kar sem lepo opisal.
Courage™ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Slišal in prebal si popolnoma narobe. Ob xenonu je obvezna samodejna nastavitev snopa žarometov in pranje žarometov. To dvoje imajo vsi avti na našem trgu z orginal xenonskimi žarometi.
Pranja žarometov nimajo vsi avti s serijskimi xenon zarometi.
simply je napisal/-a:Nikjer nisem zasledil, da bi imel VW ogrevano prednjo šipo kot jo ima Ford. Grelne nitke v šipi!?
lizard je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Slišal in prebal si popolnoma narobe. Ob xenonu je obvezna samodejna nastavitev snopa žarometov in pranje žarometov. To dvoje imajo vsi avti na našem trgu z orginal xenonskimi žarometi.
Kot naprimer?
Lamborghini
B|ind je napisal/-a:Ve kdo kaj več o tem S.I.S sistemu ipd. o čemer govori prodajalec. Lahko tudi na pm da se ne smeti teme.
lizard je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Slišal in prebal si popolnoma narobe. Ob xenonu je obvezna samodejna nastavitev snopa žarometov in pranje žarometov. To dvoje imajo vsi avti na našem trgu z orginal xenonskimi žarometi.
Kot naprimer? Mogoče kdaj v začetku 90-ih kateri res ni mel.
Ampak dandanes morajo imeti vsi to kar sem napisal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov