Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Ne mar 11, 2007 5:19 pm

Slađan je napisal/-a:Mene pa zanima če bi se lahko dalo še enkrat LEONA gor da si ga ogledam ker me resnicno zanima. ne najdem pa slik od prej gor. prosm :D

Daj mi tvoj mail, pa ti lahko pošlem več slik in infota, če si zainteresiran!

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Ne mar 11, 2007 7:35 pm

Crazy_FrOg je napisal/-a:Ne,Leon nima 4x4 in pri taki moči seveda ni mogel spravit na cesto vsega... :twisted:

Vem da njegov sedanji nima :) jst sem imel v mislh v primeru menjave da kupi takega z 4motion :) zato sem vprasal ce se je oblike navelical a je kak drug razlog 8)
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
Cicero
Novinec

Napisal/-a Cicero Ne mar 11, 2007 9:21 pm

gago je napisal/-a:
Crazy_FrOg je napisal/-a:Ne,Leon nima 4x4 in pri taki moči seveda ni mogel spravit na cesto vsega... :twisted:

Vem da njegov sedanji nima :) jst sem imel v mislh v primeru menjave da kupi takega z 4motion :) zato sem vprasal ce se je oblike navelical a je kak drug razlog 8)

Nisem se naveličal oblike, samo nikjer nisem za pameten denar našel Leona 4x4.

Ker pa avto gre v tej novi predelavi celi v prafaktorje mi je škoda kupovat več vreden avto, ker mi pol vse od njega ostane.

Tako sem pa našel Golfa 4motion, lepo 3 vratnega! In avto bo na koncu zgledal res v nulo, ker smo šli v projekt res detajlno.

Leon je bil narejen za vsak dan, tale golf pa bo samo za dirke in uživancijo ob nedeljah in kakih nočnih dirkah.
Ker pa je projekt zelo zelo zahteven v $$$ , leona pač prodajam, saj mi dva taka avta pol ne koristita.

_rocky_
Nov uporabnik

Napisal/-a _rocky_ Po mar 12, 2007 9:10 am

pa saj pravim, čist u kurcu, to čist popizdiš, ko tisto rdečo barvo gledaš

Slađan
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Slađan Po mar 12, 2007 9:12 am

MacTron je napisal/-a:
Slađan je napisal/-a:Mene pa zanima če bi se lahko dalo še enkrat LEONA gor da si ga ogledam ker me resnicno zanima. ne najdem pa slik od prej gor. prosm :D

pozdravljen na forumu...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 732#797732

Hvala MacTron:) Kok pa j ekj tole masinca v LEONu?k drgac je hud.

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Po mar 12, 2007 11:34 am

Cicero je napisal/-a:
gago je napisal/-a:

Ker pa avto gre v tej novi predelavi celi v prafaktorje mi je škoda kupovat več vreden avto, ker mi pol vse od njega ostane.

Tako sem pa našel Golfa 4motion, lepo 3 vratnega! In avto bo na koncu zgledal res v nulo, ker smo šli v projekt res detajlno.

Leon je bil narejen za vsak dan, tale golf pa bo samo za dirke in uživancijo ob nedeljah in kakih nočnih dirkah.
Ker pa je projekt zelo zelo zahteven v $$$ , leona pač prodajam, saj mi dva taka avta pol ne koristita.

O.K. hvala za odgovor, se mi je zdelo da je nekaj takega kar se tice nakupa novega avta. Ti pa popolnoma vrjamem da dva taka avta je malo prevec :)
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 12, 2007 11:58 am

Slađan je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

pozdravljen na forumu...

Svetujem ti da se ne zanimas vec za ta avto ker ce pa ne ves kaka je masina not pol brezveze.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Po mar 12, 2007 2:07 pm

Slađan je napisal/-a:Hvala MacTron:) Kok pa j ekj tole masinca v LEONu?k drgac je hud.

1.8t 500KM,samo če to nisi vedel... :roll:

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Po mar 12, 2007 7:34 pm

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po mar 12, 2007 7:42 pm

am ja ta golf je že bil tazgornji so pa že vsi bili, samo da pri nekaterih se je mogoče lastnik zamenjal, ali pa so se samo slikce zamenjale.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Po mar 12, 2007 7:49 pm

ne ta golf ni zamenjal lastnika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 13, 2007 9:14 am

Bravo majster, pol pa se vclanis v honda street legal team maribor pa se naucis spejlevat na ful pa v tunelih na blokadi stat pa valda mors met malo crnega za nohti da se vidi da sam sraufas avto pa si caR.
Zadnjič spremenil Courage™, dne To mar 13, 2007 9:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To mar 13, 2007 9:27 am

Courage™ je napisal/-a:

Bravo majster, pol pa se vclanis v honda street legal team maribor pa se naucis spejlevat na ful pa v tunelih na blokadi stat pa valda mors met malo crnega za nahti da se vidi da sam sraufas avto pa si caR.

:EE :vrum
BMW E46

Uporabniški avatar
nero9
Novinec

Napisal/-a nero9 To mar 13, 2007 11:20 am

Cicero je napisal/-a:
gago je napisal/-a:

pun si para..svaka čast :D 8)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To mar 13, 2007 2:09 pm

Slika

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered To mar 13, 2007 2:14 pm

od kje tem starim hondam take cene, pa kdo bo to kupil ? letnik 95 pa 1.3 mio če zanjo WTF

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To mar 13, 2007 2:57 pm

sam če niso te hondaši bouni potme tud ne vem ne,1,3 milje bivših za 14 let star avto,pa kaj si nor malo :shock:
Slika

Slađan
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Slađan To mar 13, 2007 7:43 pm

Cicero je napisal/-a:

Daj mi tvoj mail, pa ti lahko pošlem več slik in infota, če si zainteresiran!

Evo pa mi poselj da si ga ogledam k si se ze glih ponudu;) hahaha
sladjo_crni@email.si

Courage™ je napisal/-a:
Slađan je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

pozdravljen na forumu...

Svetujem ti da se ne zanimas vec za ta avto ker ce pa ne ves kaka je masina not pol brezveze.

Hvala za dobr nasvet.

Crazy_FrOg je napisal/-a:
Slađan je napisal/-a:Hvala MacTron:) Kok pa j ekj tole masinca v LEONu?k drgac je hud.

1.8t 500KM,samo če to nisi vedel... :roll:

No ta odgovor mi je pa ze bl vsec=) Drgac sm gor nek zaslediu nekih 750 konjev pa sm zato se enkrat raje prasau. Hvala za odgovorn;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov