senora je napisal/-a:Ja, dejansko ta pegueot ni slab..verjetno mam še vedno tista prepričanja da so francozi, italijani, korejci in podobni manj varni ipd...plus tega da v okviru tega cenovnega razreda lahko dobim malo boljši avto..zakaj pa ne? Ampak ja...tale s to avtohišo je izjemno sumlljiv in bomo raje prešaltali na kaj drugega....

Sploh pa tak, ko nimaš nekoga, ki bi se spoznal na avte, da ga zraven pelješ, bi blo res boljše vzet tak primerek kot peugeot..
v moji žlahti je dosti takih ki vozijo renoja, brez problemov razen eden uporabnik ima težave, peugeot brez problema, s citroenom ne poznam nobenga. italjan? ja poznam in samo en primerek ko je skoraj čisto nov nekaj crknil (fiat), drugih znamk spet ne poznam nekoga ki bi jih uporabljal. korejc? ja poznam hyundaie in kie, z nobenim nima noben problemov, niti jaz s hyundaiem.
če boš avto vzdrževal ti bo deloval pa če bo nemec, italijan, francoz ali korejec. če pa tega ne boš opravljal pa ti noben ne bo deloval dolgo. tako da časi ko so bili nemci oh in sploh in ostali sam krš so že davno minili.
me pa zelo zanima kaj bi se zgodilo če bi se z nemcem vozil z nivojem olja pod minimumom in to ne vem kako dolgo

na svojem korejcu sem se ne vem kako dolgo vozil skoraj brez olja pa sem potem samo dolil in deluje dobro. ampak sem zasral ko sem olje kupil na bencinskem servisu in me je skoraj kap in to sem tudi tukaj pisal

dobro opremljen francoz, italijan ali korejec se končuje pri ceni kjer se nemec šele začenja. za tak denar ki ga gledaš dobiš do NAJVEČ dve leti star drug avto in ni nujno da je glih nemec star 4 ali več

aja pa po euroncapu sta golf 6 in peugeot 308 prekleto blizu.
sicer pa tako kot je Indel rekel, golf 6 je na stari platformi in je itak vseeno če kupiš 10 let star avto ali pa 2 leti starega golfa. pomojem....
ali pa novega peugeota in imaš najnovejšo tehnologijo