Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

candie
Nov uporabnik

Napisal/-a candie So sep 12, 2009 12:05 am

esem je napisal/-a:
Iskreno me zanima, zakaj sprašuješ po forumu. Ko ti odgovorijo "poišči, je bilo precej slabega o Kmagu" ali "samo stran od Kmaga" , ti nato narediš najbolj rizično zadevo - kupiš pri njih celo testni avto. Zakaj to?
.

Avto smo zaarali ze prej, preden sem to sprasevala, zato ker je pa tole kar berem na forumu totalno nasprotje priporočil znancev in mojih izkušenj tko da mi zdej ni nic vec jasno :?

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big So sep 12, 2009 12:19 am

Candie jst sm ti reku tko kokr je od tega nimam nič da lažem ker prek foruma nemorm uplivat na tvoj nakup auta :lol: drgač so bli po 3 je pralci avtomobilov študentje in že za njih vem k so dobil nov auto za oprat da ga stranka prevzame vem kako se mu je pisalo da ne govorim o zabavah kot so testeranje novih jeepov tm čez pesk k so ga mel na parkingu za asfalt pol pa k je iz zadobrave en tožu fermo k je kupu jeepa wranglerja pa mu je streha puščala 3x so mu to strego popravljal usakič isto nov auto je meu popolnoma uničen začeu je zarad vlage notr gnit pa mu ga niso hotl zamenjat celo štalo je naredu na servisu sm gledu na lastne oči pa k je gospod prevzeu čisto novega sang yonga rextona 2 takrat za enih 40.000€ pa se je drug dan vrnu z crknjeno klimo te kie pa itak so mele use zamaknjene dele haube pa to in še in še....... ;) ( tok enih stvari je blo sam v teh 2 mescih k sm jst delu pol sm pa šou čim dl od njih to je blo pa prejšnje poletje)

candie
Nov uporabnik

Napisal/-a candie So sep 12, 2009 12:23 am

Jah jst ne vem.. zdej itak je kar je. Ce bo pa karkol narobe bom pa garancijo uveljavljala, servis sem se pa ze itak odlocila da grem preventivno rajsi v Medvode tako da..

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So sep 12, 2009 9:06 am

backspace je napisal/-a:Zdravo

Mogoče že omenjeno podjetje TIFON prodaja Seat Leon Fr. Cena je nizka, avto se prodaja vsaj pol leta. Naj ne bi bil zaleten. Sem pa z gorenjskega konca oni pa v Murski.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047428&show=2

Zdaj pa me zanima:
Kaki je Tifon kot podjetje?
Pozna kdo ta avtomobil?

V Lj mi ga je en prodajalec odsvetoval, češ ni vse tako kot piše: ni prvi lastnik, zaleten,...

Hvala

LP

Klik Kli v poslovni imenik pa poglej malo kak posluje človek.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So sep 12, 2009 9:11 am

candie, nimaš se kaj sekirat, zdaj če je testni avto še pa ne pomeni, da je avtomatsko zdej pa kar vse uničeno. še vedno velja, da lepa beseda lepo mesto najde in isto je na servisu. Če bilo kaj crkne ali je poškodovano greš lepo nazaj pa se zadeva uredi. Imaš garancijo. Če s tem servisom ne boš zadovoljna greš drugam.
Tisto kar je pa nekdo napisal kakšno so delali z terencom je pa spet lahko zelo dolga zgodba.... dejansko tak avto je narejen da mora prenesti vse to, če kdaj gledaš ko imajo testiranja in predstavitve kje in kako se vozijo z njimi...zato pa so terenci....
Pa ni to edini servis kjer počnejo takšne stvari, pa stranke še vedo ne.

Doche je napisal/-a:
backspace je napisal/-a:Zdravo

Mogoče že omenjeno podjetje TIFON prodaja Seat Leon Fr. Cena je nizka, avto se prodaja vsaj pol leta. Naj ne bi bil zaleten. Sem pa z gorenjskega konca oni pa v Murski.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047428&show=2

Zdaj pa me zanima:
Kaki je Tifon kot podjetje?
Pozna kdo ta avtomobil?

V Lj mi ga je en prodajalec odsvetoval, češ ni vse tako kot piše: ni prvi lastnik, zaleten,...

Hvala

LP

Klik Kli v poslovni imenik pa poglej malo kak posluje človek.

Koliko lastnikov je imelo ta avto je čisto preprosto preverit, zato zahtevaj od prodajalca potrebne podatke in če ti jih bo dal itak vidiš, če pa noče pa spet vidiš pri čem si. A ni to čist simpl? :roll:
Če je avto bil močno zaleten se itak vidi, če se vsaj malo spoznaš na avte, če pa je bil malo butnjen, poprskan... pa tut ne boš umrl no, ali pač?! Če pa nimaš pojma o avtih si pa zrihti mojstra ki se spozna na to.

In ni mi jasno kaj bi naj zdaj človeku pomenil tale izpisek poslovnega imenika? Daj me razsvetli prosim?

LP
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So sep 12, 2009 10:08 am

Nič druga kot dva zaprta računa, predlog za poravnavo, pa bo mogoče ponovno možakar sedel malo.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Napisal/-a GiGi1985 So sep 12, 2009 10:15 am

Doche je napisal/-a:Nič druga kot dva zaprta računa, predlog za poravnavo, pa bo mogoče ponovno možakar sedel malo.

ponovno? a je že kdaj? a ga poznaš?
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec So sep 12, 2009 3:27 pm

Pozna kdo Avto ideal d.o.o.? Lastnik ma tudi čez neko gradbeno podjetje, pa nek članek na Dnevniku o enem dilerju, zelo dvomim da sta ena in ista oseba. Kej velik več pa se ne da zbrskat. Mogoče mal smrdi, ampak ne bom obsojal prehitro.
Zdaj že objavlam občasno

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace So sep 12, 2009 9:43 pm

No Seat FR iz Tifona, po besedah prodajalca, naj bi bil poškodovan med neurjem po strehi. Tako, da je ta pobarvana. In naj bi prebarvali tudi zadnji del (ni povedal zakaj - ni pa zaradi neurja).

Hvala vsem za pomoč. Ta avto pri meni odpade iz ožje izbire.

lp

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Po sep 14, 2009 12:41 pm

Pozna mogoče kdo tega prodajalca: D D, avtomobili, d.o.o.

Zanimam se za tole astro coupe, če kdo pozna: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3093958&show=1

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po sep 14, 2009 1:06 pm

shalej je napisal/-a:Pozna mogoče kdo tega prodajalca: D D, avtomobili, d.o.o.

Zanimam se za tole astro coupe, če kdo pozna: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3093958&show=1
To je slikano v Mariboru pred HITER d.o.o. na Ljubljanski cesti, iz tega lahko sklepaš da gre za neke mučke polek ogabnih lexus luči zadaj

mojemnenje.press
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

risar
Nov uporabnik

Napisal/-a risar Po sep 14, 2009 1:39 pm

šđšđšđšđšđšđš
Zadnjič spremenil risar, dne Sr sep 23, 2009 10:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Po sep 14, 2009 5:45 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:
shalej je napisal/-a:Pozna mogoče kdo tega prodajalca: D D, avtomobili, d.o.o.

To je slikano v Mariboru pred HITER d.o.o. na Ljubljanski cesti, iz tega lahko sklepaš da gre za neke mučke polek ogabnih lexus luči zadaj

mojemnenje.press

Ta avto stoji trenutno v Šempetru pri Žalcu. Po tel so mi rekli da ima 130.000km, in da je bil barvan blatnik. Ga tak grem verjetno jutri pogledat pa bom poročal.

(lexus pa takoj dol ja).

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big To sep 15, 2009 7:39 pm

GIGI 1985 Vem jst dobr kaj ta auto more prenest sam to ni en nissan patrol al pa kej podobnega k ma folk za ofroad to je auto udobje eleganca in ko daš za auto v tem primeru 62.000€ usaj jst vem da bo za lepe ceste in hočeš dobit auto u nulo pač kar pomeni novga ne pa stesteranga kaj use prenese z popraskanim podvozjem razbitim zakitanim itd. jst bi biu prvi k bi totalno popenu ;)

C5
Nov uporabnik

Napisal/-a C5 To sep 15, 2009 8:06 pm

...

Edit : Razlog brisanja posta je bila prošnja enega uporabnikov.
Zadnjič spremenil C5, dne Če sep 24, 2009 8:58 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Bertolin
Nov uporabnik

Napisal/-a Bertolin To sep 15, 2009 9:44 pm

Pri Aktiv Plus v Novem Mestu sem zasledil ta Fiat Stilo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3078667&show=1
Glede na to, kar sem prebral o tem prodajalcu (nategatorju), izgleda ta oglas kar nekako nenavaden: SLO poreklo, vsi računi,... Kaj mislite?

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Napisal/-a GiGi1985 To sep 15, 2009 9:48 pm

Dj Big je napisal/-a:GIGI 1985 Vem jst dobr kaj ta auto more prenest sam to ni en nissan patrol al pa kej podobnega k ma folk za ofroad to je auto udobje eleganca in ko daš za auto v tem primeru 62.000€ usaj jst vem da bo za lepe ceste in hočeš dobit auto u nulo pač kar pomeni novga ne pa stesteranga kaj use prenese z popraskanim podvozjem razbitim zakitanim itd. jst bi biu prvi k bi totalno popenu ;)

Ne mislim tule preveč pisat, recimo da sem tudi sam delal na servisu, kjer so vse prej kot čuvali strankin avto. Pa vem da to ni edini servis, takšnih je dost. Zato pa se vedno smejim folku ko reče; peljem na pooblaščenega, oni znajo to zrihtat, pa vse v nulo.... :lol: pa ni samo kia, tudi.... so pa seveda servisi kjer se jim res gre za stranke, ampak so po mojih ugotovitvah v manjšini. :?

LP
Freude am Fahren

risar
Nov uporabnik

NATEGATORJI

Napisal/-a risar Sr sep 16, 2009 6:25 am

8989
Zadnjič spremenil risar, dne Sr sep 23, 2009 10:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če sep 17, 2009 9:56 pm

POZOR POZOR
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3136136&show=1
Tocno ta audi je mel mesec dni nazaj 260000km.
Mam sreco z temi a6 :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Če sep 17, 2009 10:45 pm

Doche je napisal/-a:Nič druga kot dva zaprta računa, predlog za poravnavo, pa bo mogoče ponovno možakar sedel malo.

In to pomeni kaj, če je zaprl račun?

Enega je zaprl leta 2004 in enega leta 2007. Preprosto povedano je zaprl poslovni račun pri bankah. Razlog je lahko le menjava banke, ne pa razlog insolventnosti, neplačevanja.

Zaprt račun ne pomeni popolnoma nič.

Je pa letos njegova jahta potonila na hravškem pri Lastovu.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov