candie, nimaš se kaj sekirat, zdaj če je testni avto še pa ne pomeni, da je avtomatsko zdej pa kar vse uničeno. še vedno velja, da lepa beseda lepo mesto najde in isto je na servisu. Če bilo kaj crkne ali je poškodovano greš lepo nazaj pa se zadeva uredi. Imaš garancijo. Če s tem servisom ne boš zadovoljna greš drugam.
Tisto kar je pa nekdo napisal kakšno so delali z terencom je pa spet lahko zelo dolga zgodba.... dejansko tak avto je narejen da mora prenesti vse to, če kdaj gledaš ko imajo testiranja in predstavitve kje in kako se vozijo z njimi...zato pa so terenci....
Pa ni to edini servis kjer počnejo takšne stvari, pa stranke še vedo ne.
Doche je napisal/-a:backspace je napisal/-a:Zdravo
Mogoče že omenjeno podjetje TIFON prodaja Seat Leon Fr. Cena je nizka, avto se prodaja vsaj pol leta. Naj ne bi bil zaleten. Sem pa z gorenjskega konca oni pa v Murski.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3047428&show=2Zdaj pa me zanima:
Kaki je Tifon kot podjetje?
Pozna kdo ta avtomobil?
V Lj mi ga je en prodajalec odsvetoval, češ ni vse tako kot piše: ni prvi lastnik, zaleten,...
Hvala
LP
Klik Kli v poslovni imenik pa poglej malo kak posluje človek.
Koliko lastnikov je imelo ta avto je čisto preprosto preverit, zato zahtevaj od prodajalca potrebne podatke in če ti jih bo dal itak vidiš, če pa noče pa spet vidiš pri čem si. A ni to čist simpl?
Če je avto bil močno zaleten se itak vidi, če se vsaj malo spoznaš na avte, če pa je bil malo butnjen, poprskan... pa tut ne boš umrl no, ali pač?! Če pa nimaš pojma o avtih si pa zrihti mojstra ki se spozna na to.
In ni mi jasno kaj bi naj zdaj človeku pomenil tale izpisek poslovnega imenika? Daj me razsvetli prosim?
LP