King1 je napisal/-a:Jest sem za nissana in lej avtek je bomba.
Zaradi teh besed te bodo germanofili vrgli iz kluba

Kia sportage ni slab avto, vendar se Qashqai pelje bolje

King1 je napisal/-a:Jest sem za nissana in lej avtek je bomba.
Sjee je napisal/-a:Dobro jutro!
Spremljam temo že od začetka in sem sprva sicer dvomu da si resen, pa naj ti bo. Tut sam sem bil pred pol leta negotov z nakupom rabljenega avtomobila ampak z omejenim budgetom nimaš velik izbire.
Torej, kot vidim lizike neboš odstranil iz seznama. In glede na to, da ti je bila že sprva najbolj všeč, mislim da si bil odločen že pred odprtjem te teme. Pa vendar..
Imaš končen seznam 4ih avtomobilov če se ne motim.
Tvoji pogoj je bla zanesljivost, kar je relativen pojem in ti lahko rečem da so vsi kandidati tam-tam.
Qashqai in Sportage sta z vidika vzdrževanja dražja, saj imata dražje gume in več popijeta. Pa tudi cenovno sta višje od drugih dveh.
Če si z 18let starim sunny-jem(ali je bila primera?) prevozil vse bp, mislim da ti tudi sedaj nebo problem in nerabiš nič večjega.
DPF oz. FAP filter je pri vseh preizkušenih dizlih že stalnica in glede na tvojo letno kilometrino ne bi smel biti problem.
Rekel si da ti je dovolj špartanska oprema, torej ne potrebuješ nekega luksuza in poln seznam dodatne opreme.
Moj predlog je da se že končno spokaš v salon, vzameš citroena za en vikend na test in se pol odločiš.
Če te zanima zakaj Dacie tut omenu nisem, je to zato ker ti pač nočem nič slabega.
Želim ti veliko sreče z nakupom in pa seveda čimveč vožnje z novim avtomobilom ter čimhitrejši zaklep teme.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7064007&show=1 12.590eur
Pa predstavi voz(katerikoli že bo) ko ga kupiš.
Lep pozdrav, Sjee
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:-CITROEN C-ELYSEE 1.6 HDI
-DACIA LODGY 1.5 DCI
-NISSAN QASHQAI1.5 DCI
-KIA SPORTAGE 1.7 CRDI
To ti je končni seznam? Če je potem si naredi uslugo in odstrani še prva dva..... zakaj so ti že nekateri povedali. Qashqai al sportage.....? Jest sem za nissana. Ga ima sodelavec in ga imamo v družini. Sicer je med njima velika razlika ( kratki-dolgi, veliko opreme-malo opreme, diesl-bencin........ ) in lej avtek je bomba. Tudi sosed ga ima že kar nekaj let in res dela zadeva brez problemov. Kar se tiče 1.5 dci v nissanu sem se peljal in glede na tvoje potrebe in želje bo ta motor več kot dovolj. Pa še 6. prestav ima kar ni slabo. Za kio pa naj kdo drugi pove kako in kaj......
Sam bi izbral tole; http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6966851&show=1 seveda zate. Pejt peljat in če ti sede vzemi. Pol pa te peljem na pico in ti razložim kako sem se družil z tvojim t.i. xcoverjem in koliko časa mi je aku zdržal...![]()
![]()
Pa srečno in upam, da končno kupiš avto.
p
Ivan36 je napisal/-a:Ko bo pa vse ČRTAL bo NOV seznam dal![]()
yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Jest sem za nissana in lej avtek je bomba.
Zaradi teh besed te bodo germanofili vrgli iz kluba![]()
Dobrodošel med japano-frankofili
Ob treh čistokrvnih nissanih in dveh sparjenih se ne čudim
![]()
MBtouran je napisal/-a:Se dobro da bo ta avto zdrzal 20 let brez frke, da nebo potrebno teme z 30. stranmi o nakupu ultimate zanesljivega avta brat in potem videt med temi dacio, citroena,...
nooblette je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Se dobro da bo ta avto zdrzal 20 let brez frke, da nebo potrebno teme z 30. stranmi o nakupu ultimate zanesljivega avta brat in potem videt med temi dacio, citroena,...
Samo ti si pa neverjetno vztrajen. V katerem jeziku ti napišem,da te vljudno še enkrat prosim če ne pišeš več tukaj? Rabiš morda ti kakšen nasvet?
King1 je napisal/-a:Prosim dej dacio črtaj iz seznama, ker ima porazno varnost. Pa ne reči, da ti to ne pomeni veliko, ker to bi bila neumnost. Tri t.i. varnostne zvezdice leta 2013... No go!!!
lp
p.s. je pa ugodna ja..... si dacio že videl v živo?
nooblette je napisal/-a:Sjee je napisal/-a:Dobro jutro!
......V......
Lep pozdrav, Sjee
Ker si rekel,da mi ne želiš nič slabega ker nisi omenil dacie. Mi lahko bolje argumentiraš, hvala.
King1 je napisal/-a:Prosim dej dacio črtaj iz seznama, ker ima porazno varnost. Pa ne reči, da ti to ne pomeni veliko, ker to bi bila neumnost. Tri t.i. varnostne zvezdice leta 2013... No go!!!
lp
Templar je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Prosim dej dacio črtaj iz seznama, ker ima porazno varnost. Pa ne reči, da ti to ne pomeni veliko, ker to bi bila neumnost. Tri t.i. varnostne zvezdice leta 2013... No go!!!
lp
Dacio tudi črtaj za zanesljivost. Recimo Logan, je po zadnjih anketah oz. tabelah po zanesljivosti skupaj z vozili iz katerih izhaja (Renaulti) in sicer med prvimi 10 na dnu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov