Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

David1233
Nov uporabnik

Re: Pozna kdo ta avto ali avtohišo?

Napisal/-a David1233 Sr feb 25, 2015 3:37 pm

Živijo, zanimam me, če kdo pozna tega BMW-ja 116i. Prodaja ga avtohiša Crono d.o.o. iz Ajdovščine.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9168969&show=1

stojko007
Nov uporabnik

Napisal/-a stojko007 Sr feb 25, 2015 9:09 pm

Pozdrav vsem skupaj :D
Morebiti kdo kaj lahko pokomentira o tem avtu (nasplošno o insignii, morebiti o tem modelu, izkušnje) in morda kdo pozna avtohišo? So ok?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... vt.NAVI....
Hvala
Lp

hribi3
Nov uporabnik

Napisal/-a hribi3 Če feb 26, 2015 1:41 pm

Zdravo fantje

Torej od Astre sem odstopil :D sedaj vas pa prosim kaj si mislite od teh dveh..Danes odsel in pogledal oba, servisna knjiga potrjena od obeh ( original servis ) .Skratka Ford Focus kabina odlicno ohranjena, vozilo ima tu pa tam kaksno prasko. Avto lepu deluje sicer v prostem teku, ce se odlocim ga bom peljaj na testno voznjo. Mogoce je Focus malo glasnejsi motor ampak to nima neke veze. Edino kar me je zmotilo na tem vozilu je, da na zadnjih luci ta plastika prozorna je rapokana..Sicer ni veliko ampak par mest je. Ostalo na vozilu vse OK

Drugi Hyundai isto lepo ohranjen, vsi servisi original. Zmoti me edino da je osnovni model zato tudi v kabini nekak smotan izgled. Sprednji blatnik barvan sicer niso povedal zakaj. Avto v prostem teku deluje lepo.

Oba vozila 1. lastnik, hyundai ima se eno leto garancije, focus pa z doplacilom 350e dajo 1 leto. Tudi oba motorja sta suha, nikjer sledu o puscanju olja.

Mi lahko kdo pove koliko stanejo zadnje luci za focusa in ali je mozno samo plastiko zgornji del zamenjati. Razpoke so manjse ampak cez cas se bo treba to zamenjati ( vdor vode itd..)
Plastika v focusu mi je nekako boljsa na dotik in lepsa.

Torej linki: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %20Classic

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... .6%20Sport

Prosim za vasa mnenja

Hvala

Stroj
Nov uporabnik

Napisal/-a Stroj Če feb 26, 2015 1:51 pm

Vodokotlič
Nov uporabnik

Napisal/-a Vodokotlič Če feb 26, 2015 2:33 pm

btrobe je napisal/-a:Pozna kdo tega prodajalca: ALS, ZORAN PRAČA S.P.

oz. ta avto:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... K%20GARA...

ali

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... omfortline

Oba sta od istega prodajalca.

Hvala.

Jaz ga poznam. Kaj te zanima?

Edit: Sem se pozanimal. Oba imata realne kilometre. Ford je boljši in precej dober. Vreden svojega denarja.

Uporabniški avatar
ŽuŽeK
Novinec

Napisal/-a ŽuŽeK Pe feb 27, 2015 9:52 am

hribi3 je napisal/-a:Zdravo fantje

Torej od Astre sem odstopil :D sedaj vas pa prosim kaj si mislite od teh dveh..Danes odsel in pogledal oba, servisna knjiga potrjena od obeh ( original servis ) .Skratka Ford Focus kabina odlicno ohranjena, vozilo ima tu pa tam kaksno prasko. Avto lepu deluje sicer v prostem teku, ce se odlocim ga bom peljaj na testno voznjo. Mogoce je Focus malo glasnejsi motor ampak to nima neke veze. Edino kar me je zmotilo na tem vozilu je, da na zadnjih luci ta plastika prozorna je rapokana..Sicer ni veliko ampak par mest je. Ostalo na vozilu vse OK

Drugi Hyundai isto lepo ohranjen, vsi servisi original. Zmoti me edino da je osnovni model zato tudi v kabini nekak smotan izgled. Sprednji blatnik barvan sicer niso povedal zakaj. Avto v prostem teku deluje lepo.

Oba vozila 1. lastnik, hyundai ima se eno leto garancije, focus pa z doplacilom 350e dajo 1 leto. Tudi oba motorja sta suha, nikjer sledu o puscanju olja.

Mi lahko kdo pove koliko stanejo zadnje luci za focusa in ali je mozno samo plastiko zgornji del zamenjati. Razpoke so manjse ampak cez cas se bo treba to zamenjati ( vdor vode itd..)
Plastika v focusu mi je nekako boljsa na dotik in lepsa.

Torej linki: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %20Classic

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... .6%20Sport

Prosim za vasa mnenja

Hvala

Če bi kupoval jaz, bi spet vzel Focus-a :D. Ta Focus iz tvojega linka nima opreme sport, drugače pa ne zgleda ravno zanemarjen, na to da je stvar malo glasnejša se pa pač navadiš, saj je vse skupaj malo slabše izolirano v kabini. Zadnje luči (pa ne me držat za besedo) se pa menjajo v celoti in ne samo tista plastika na vrhu (od kakšnega razbitega jih vzami). Če te pa še kaj zanima mi pa lahko na ZS.
Lp

primozic
Nov uporabnik

Mnenje?

Napisal/-a primozic Ne mar 01, 2015 5:24 pm

Zanima me mnenje o avtomobilu in prodajalcu.

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=8934109&show=1&avto=

kemykos
Novinec

Re: Mnenje?

Napisal/-a kemykos Ne mar 01, 2015 5:38 pm

0
Zadnjič spremenil kemykos, dne Po mar 02, 2015 1:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per Ne mar 01, 2015 5:45 pm

o motorjih ne vem nič, se pa govori, da so vsi tile prodajalci na Letališki v Ljubljani vredni širokega ovinka...

primozic
Nov uporabnik

Napisal/-a primozic Ne mar 01, 2015 5:48 pm

Zakaj naj bi bili vredni ovinka?
Pa kolker sem bral po forumih se ti 1.7CDti motorji kar obnesejo.

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a IgorMM Ne mar 01, 2015 5:53 pm

z tem motorjem nimaš kej zgrešiti, zadeva deluje v nulo, tudi prodajalec je koliko jst vem Dober in zanesljiv.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 01, 2015 6:25 pm

No ravno brez težav tale avto ni, ni pa ravno tako slab kot nekateri govorijo, pejt ga pogledat...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne mar 01, 2015 6:26 pm

Ja 1.7 DTCi dela BP a je glasen nad 130kmh ! Ima tašča Merivo letnik 05 1 lastnik, maj in je res hrupna a brez problemov !

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne mar 01, 2015 7:26 pm

Ti ISUZU-jevi motorji so neproblematični,starejši so imeli probleme z pumpami ostalo pa je kar lavfalo ampak če bi kupoval jaz in Astro bi jo iskal z 1.9 motorjem.

Kemykos tvoja mnenja so zame nična odkar si tam omenjal da si po DPF-ju tolkel z kaldivom,ker ti je pač dvignil pritisk.....

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne mar 01, 2015 7:54 pm

IgorMM je napisal/-a:z tem motorjem nimaš kej zgrešiti, zadeva deluje v nulo, tudi prodajalec je koliko jst vem Dober in zanesljiv.

In kateri voz si kupil pri njemu?
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

kemykos
Novinec

Napisal/-a kemykos Ne mar 01, 2015 9:59 pm

0
Zadnjič spremenil kemykos, dne Po mar 02, 2015 1:16 am, skupaj popravljeno 1 krat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne mar 01, 2015 10:25 pm

1. 2005 letnik peugeot je vprašanje če sploh ima DPF
2. tam si pisal da začne lavfat po treh cilindrih,ker ena šoba daje nafto DPF-ju al neki tazga???Ja valda
3. 1.9 v Fiatih dela,v saabih dela,v oplih dela pa še kje drugje tud dela ampak tebe je pač zmotila problematična vodna pumpa???Čez moje roke je šlo že precej 1.9 JTD,CDTI,TID (isti motor) pa nikol noben problemov z vodno pumpo.
4. Priporočilo??To da ga iz ihte zbiješ s kladivom je priporočilo??NE NE to je neznaje oz. znanje internet mehanikov.
5.Zakaj dizla?? Zarad porabe! Moj 1.9 JTD ima 307000 km ,dnevno naredim vsaj 2 X po 7 kilometrov in mu nič ne manjka,čudni ste tisti ki imate v glavi butasto razlago da dizlu kratke vožnje škodujejo in da je vzdrževanje dražje.Vzdrževanje je drago kolikor se pustiš nategnit oz. kolikor se znajdeš.
6. te še kaj zanima??

primozic
Nov uporabnik

Napisal/-a primozic Ne mar 01, 2015 10:29 pm

@kemykos zakaj ne bi izbral dizla za 60km vožnje dnevno. Pri taki razdalji se pa že mal pozna poraba

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne mar 01, 2015 10:34 pm

Zato,ker on nima ja.jc za imet dizla.Poraba se pozan če narediš 5 ali 500 km dnevno.

Tinerine
Novinec

Napisal/-a Tinerine Po mar 02, 2015 12:02 pm

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov