pro je napisal/-a:Pozdravljen ChgoTom,
slišal sem da Lexus proizvajajo v ZDA. Ali lahko poizveš, če se lahko že v ZDA nabavi "evropska" izvedenka Lexusov, ali pa vsaj rezervni deli, ki jih je potrebno menjati, da ustrezajo naši homologaciji.
Hvala!
Grega
general je napisal/-a:Še nekaj me zanima glede registracije v USA. Ali rabis za registracijo vozila "green card"? Ali je dovolj dapač samo poveš da ga boš registriral na "podjetje".
LP, Jan
chgotom je napisal/-a:Zdajle ob obisku Busha je ena od ameriskih zahtev Evropi (in s tem tudi Sloveniji!) ta, da se bolj odpre glede uvoznih omejitev ameriskih izdelkov. Da, tudi avtomobilov!
No, da vidimo.... Potem pa pricakujte od tukaj iz ZDA masovno Cadillace, Lincolne, Mustange, Corvette, Challengerje... in se kaj!
LP iz Chicaga!
FBR je napisal/-a:smile4me je napisal/-a:Koliko avtov ste že uvozil do sem, odkar je ta tema odprta?![]()
Na žalost in ne resnost verjetno 0.
chgotom je napisal/-a:Zdajle ob obisku Busha je ena od ameriskih zahtev Evropi (in s tem tudi Sloveniji!) ta, da se bolj odpre glede uvoznih omejitev ameriskih izdelkov. Da, tudi avtomobilov!
No, da vidimo.... Potem pa pricakujte od tukaj iz ZDA masovno Cadillace, Lincolne, Mustange, Corvette, Challengerje... in se kaj!
LP iz Chicaga!
a_sist je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Zdajle ob obisku Busha je ena od ameriskih zahtev Evropi (in s tem tudi Sloveniji!) ta, da se bolj odpre glede uvoznih omejitev ameriskih izdelkov. Da, tudi avtomobilov!
LP iz Chicaga!
Pri takšnih cenah bencina močno dvomim da bo uvoz teh 'goltačev goriva' zelo masoven. Pa brez zamere..
chgotom je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Zdajle ob obisku Busha je ena od ameriskih zahtev Evropi (in s tem tudi Sloveniji!) ta, da se bolj odpre glede uvoznih omejitev ameriskih izdelkov. Da, tudi avtomobilov!
LP iz Chicaga!
Pri takšnih cenah bencina močno dvomim da bo uvoz teh 'goltačev goriva' zelo masoven. Pa brez zamere..
Novi ameriski avti (oz. avti iz ZDA, ker ni govora samo o ameriskih avtih) niso taki goltaci bencina, kot mislis, malo poglej tehnicne podatke online. Vecina vecjih SUV-jev je zdaj ze hibridov, toyota/lexus pa bo tako v celoti presla na hibride. Na primer novi Chevy Tahoe je mozno dobit tudi na flexfuel, lahko tankas 85% alkohol (oz. mesanica cistega etanola/bencina v razmerju 85:15) in pa vse vrste bencina ne glede na oktane.
Upostevaj pa se prihranek v celoti pri avtu zaradi sibkega dolarja.
LP iz Chicaga!
sonic je napisal/-a:Kdor si špoga corvette ali mustanga, verjetno nima tako strašnih finančnih težav, da bi moral gledat na vsak liter benza. Oziroma so čisto drugi motivi za nakup take mrcine kot če bi si kupil "normalen" avto. Verjetno kupec take mašine ne razmišlja zgolj o tem, kako se bo čim ceneje vsako jutro na šiht pripeljal.
xxxl je napisal/-a:... sej ne bi škodovalo, če bi vsi "kao" interesenti (in če bi bili to tudi zares, bi to tudi naredili) malce prebrali vsaj kakšno stran ... ne vseh "bohnedaj" 28 ... in ugotovili, da gospod "chgotom" SAMO POSREDUJE PRI NAKUPU ... in NE rihta dokumentov do registracije v SLO ...
... posti "a la" ... ej kolk pride "bla bla bla" V6, V8 ... full optional ... ipd ... so samo smetenje teme ... fantje moji (in punce) za to obstajajo iskalniki (tudi ze omenjeni 1000x) ...
... pa brez zamere ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov