kekec2015 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Garancija njim ne pomeni veliko, ker v 2 ali celo 1 letu prevozijo več kilometrov kolikor jih garancija krije.
Avte uvažajo samo zaradi denarja, zasluška in nič drugega.
Kje boš lažje zaslužil kot, da pripelješ avto v slo, zbiješ kilometre za 200, 300kkm nazaj obesiš dišečo smrekci in mastno prodaš
Joj tvoji posti mi pa vedno polepšajo dan.
Glede servisiranja je že par let evropska direktiva,da za uvaljavitev garancije ni pogoj servisiranje na pooblaščenem servisu.Dosti vozil predvsem iz Francije ima servise na pooblaščenem servisu vendar niso vsi v registru,zakaj je tako nevem ko sem jaz preverjal s klicem na servis so mi potrdili v Franciji,da so bili servisi narejeni.
Predvidevam,da tudi v prostem času protestiraš pred trgovskimi centri,ker si drznejo prodajat izdelke z zaslužkom.
In tak veleum kot si ti ni nikoli pomislil,da kilometri niso več toliko težava kot druge stvari...
Če te zanima kaj je to samo lepo vprašaj pa povem

Treba malo širše razmišlat ne pa nabijat eno in isto o kilometrih.
Nepoštenih trgovcev je pa v vseh sektorjih dosti.
Kaj ima sploh veze s tem če lahko tudi drugje servisiraš (kateri izpoljujejo določene normative kar ni novo) in ne izgubiš garancije če pa garancija krije do xy prevoženih, ki pa so doseženi recimo v 2 letih?
Po tv v oddaji preverjeno sem poslušal, da cca 70% avtomobilov ima nerealne kilometre od tega so večina sigurno uvoženi in ne mi govort, da samo bluzim o prevrtenih km, ker poznam nekaj švercerjev in vem kaj delajo, ker to jim je kruh. In ja če ti nekdo pripelje avto iz francije, nemčije, italije,... mi naj pripelje tak avto kot je brez njihovih "dodelav" mi zaračuna njegove stroške kar vsaj iz moje strani ni problem plačat in to je to. Takega avta ne boš našel razen če ga boš izrecno zahteval.
Vsi uvoženi avtomobili, ki še nimajo lastnika imajo ali kakšno drago okvaro ali veliko kilometrov ali so malenkost razbiti lahko so tudi 2 stvari skupaj ali 3 tega je dosti. Ti avtomobili imajo nizko ceno in taka j.ajca se splača uvažat, ker dober avto je tudi pri njih drag če prištejemo še stroške, ki nastanejo pri uvozu, papirjih, porabljen čas,...
Osebno nisem tak človek, da bi nategoval ljudi in vsak evro pošteno zaslužim je pa absolutno dober zaslužek in dobro se živi s to "dejavnostjo"
Pri nas je itak ogromno ljudi, ki samo prekupčujejo ustvarijo pa zelo malo ali nič
ps.: da ne pišem kaj se vse da spalamudit o servisih tudi z medsebojno švercersko sodelovanje pod frazo jaz tebi ti meni