marjanstyling je napisal/-a:Za avtohišo Krašna iz Škocjana moram reč da so sami prevaranti in lažnivci. Ko sem kupoval avto so rekli da ni bil nikoli karamboliran, pozneje sem pa prišel v kontakt z lastnikom avtomobila in mi je ta povedal da je bil avto od spredaj zaleten, zato ga pa je prodal. Pozneje sem mel pa še probleme z ključi. V avtohiši so rekli, da majo sam enega. Pol ko sem pa naroču drugega pa sem ugotovil da sploh ni pravi, zgleda da je bla ključavnica za vžig menjana. Ko sem jih klical so rekli , da mi tega nebojo kril, ker ni njihova napaka. Skratka so zelo neprijazni in pravi goljufi.
SEDAJ SEM ŽE OD VEČIL ČUL ZA TA PROBLEM IN OBVEŠČAM VSE , KI BOSTE KUPOVAL AVTOMOBILE NE HODTE V AVTOHIŠO KRAŠNA V ŠKOCJAN.
Sem nov na forumu, zelo zanimivo večerno branje

. Sem prav z zanimanjem poiskal mnenje o Krašni, ki mi je ostal v neprijetnem spominu. Pri njih sem pred leti kupoval Scenica, zahteval sem, da v servisno knjižico napiše in poštemplja, da avto ni bil karamboliran in da je stanje števca realno. Pri registraciji so ugotovili, da manjka uvozno dovoljenje ali nekaj podobnega (takrat še nismo bili v EU), tako da sem doma še bolj natančno pregledal vse papirje. In glej, na enem se pojavlja za 50 kkm višja številka. Ker smo se odpravljali na dopust, sem avto vzel, hkrati pa mu po nasvetu odvetnika sporočil, da avto vzamem za 50% nižjo ceno ali pa vrne denar+stroške. Seveda je naredil drugo, a sem bil pri njih vsaj 3x, da so denar vrnili (jaz njim ključe, oni meni denar iz rok v roke), se je vmešala cela familija, ki je zaposlena. Prodajalcu sem na koncu povedal, da ga bom zaradi goljufije prijavil na policijo, davčno, urad za varstvo potrošnikov, Renault Slovenija, ..., čeprav si nisem kaj dosti obetal. So mi vsi odgovorili, nazadnje tudi policija, ki je vložila ovadbo, ki jo je kasneje umaknila. Krašna je zvalil krivdo na svojega posrednika Finnova; če se je njemu kaj zgodilo, ne vem (verjetno ne).
Epilog je bil: njegovega Scenica sem imel za na dopust, potem sem mu ga vrnil (po 17. dneh), on je vrnil denar+stroške in imel še malo dela z vsemi, ki so bili obveščeni.