Klamzi je napisal/-a:yashica je napisal/-a:@Klamzi: Pametna odločitev, čeprav je Mazda 6 drug razred. Veliko sreče pri iskanju in nakupu
Slučajno sem naletel na ugodno in dobro vzdrževano Mazdo 6, ampak mi je nažalost ušla![]()
Se pa zato znova vračam na prej omenjeni avto, torej Golf 1.8 TSI (http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 201.8%20T..).
Zadeva je sledeča... Avto sem preizkusil, ima znano (preverjeno) zgodovino, torej 1. lastnik, realni kilometri in redno servisiran na VW, poleg tega so bili lani oktobra menjani bati z vsem kar pač spada zraven, v vrednosti 3k.
Torej, zanima me, če mi še vedno odsvetujete nakup, glede na to, da je večja serijska napaka tega motorja odpravljena in da zna bit cena nekaj nižja od navedene? Kot drugo pa, je morda komu znano, da kadar se menjajo bati, če se nadomestijo z izboljšano verzijo oziroma se le zamenjajo s tisto staro "defektno" verzijo?
P.S. Če admin misli da je treba post prestavit v drugo temo, se priporočam
Sam si lastim istega Golfa z istim motorjem le da je črne barve

Nasploh boš z avtom zelo zadovoljen, če si ga le ni lastil človek, ki ga je "matral" v prvi, drugi,...vse do blokade

Srečno pri nakupu!