Gyga je napisal/-a:A bi lahko kdo v tem 1 letu odkar obstaja ta tema, delil kaksno izkusnjo. Je kdo sploh narocil in dobil avto?!
Lp,
D
Točno tako!!!
sploh ne dobimo konkretnih odgovorov, samo nekaj okoli riti v žep...
Senad je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:A bi lahko kdo v tem 1 letu odkar obstaja ta tema, delil kaksno izkusnjo. Je kdo sploh narocil in dobil avto?!
Lp,
D
Točno tako!!!
chgotom je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:A bi lahko kdo v tem 1 letu odkar obstaja ta tema, delil kaksno izkusnjo. Je kdo sploh narocil in dobil avto?!
Lp,
D
Točno tako!!!
Tisti, ki so dobili, narocili in placali, se naj kar sami oglasijo.
Glede konkretnih odgovorov: ja kaksne bi pa rad? V glavnem je bilo tukaj ze vse povedano, tako v forumu, kot v PM-ih.
LP iz Chicaga!
chgotom je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:A bi lahko kdo v tem 1 letu odkar obstaja ta tema, delil kaksno izkusnjo. Je kdo sploh narocil in dobil avto?!
Lp,
D
Točno tako!!!
Glede konkretnih odgovorov: ja kaksne bi pa rad? V glavnem je bilo tukaj ze vse povedano, tako v forumu, kot v PM-ih.
LP iz Chicaga!
Gyga je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:A bi lahko kdo v tem 1 letu odkar obstaja ta tema, delil kaksno izkusnjo. Je kdo sploh narocil in dobil avto?!
Lp,
D
Točno tako!!!
LP iz Chicaga!
chgotom, brez zamere. Ti opravljas svoje delo povsem regularno. Gre nam na zivce naslednje. Preberemo vso temo in se vedno vrti okoli istih vprasanj in odgovorov.
Zakaj ne bi koncno nekdo posredoval svojo iskusnjo glede prevzema, carine, homologacije in zavarovanja.
Lp,
D
Gyga je napisal/-a:Ne vem zakaj se ponavljas. Ne vem kaj ti ni jasno. Jaz sem zvedel od tebe vse, kar me zanima.
Zdaj pa bi rad slisal koga iz Slovenije, ki je kupil avto prek tvoje firme in ki mu je ze uspelo homologirat in registrirat ta avto. Naj deli izkusnje z nami.
Lp,
D
Dazi je napisal/-a:Za koliko bi lahko takle avto pripeljal do Slovenije?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2185196
chgotom je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Za koliko bi lahko takle avto pripeljal do Slovenije?
Prevozni stroski za roll-on/roll-off do Kopra so okrog $1,600.
LP iz Chicaga!
Dazi je napisal/-a:Ja, to mi je jasno koliko je prevoz. Sicer bi itak za tak avto vzel kontejner. Zanima me cena avtomobila v ZDA.chgotom je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:Za koliko bi lahko takle avto pripeljal do Slovenije?
Prevozni stroski za roll-on/roll-off do Kopra so okrog $1,600.
LP iz Chicaga!
KeBab je napisal/-a:neumno je postavlat 30 strani vprašanj koliko je mustang oz koliko je lexus, če je v žepu denarja za Clio-ta......
Koliko osebkov je dejansko pripravljeno kupit avto iz Amerike?????
Pa spraševanja koliko je carina, koliko je to, koliko je ono......
Ne vem, moje osebno mnenje je da je to vse en bullshit,....
Pa brez zamere Tom, ti si legenda, korekten, sam na qrac mi grejo 15letniki, k se zanimajo za točno določen model V8...... a dej no dej,....
Pa lep pozdrav
anfakabl je napisal/-a:Tudi sam sem opazil:
Tom, ali je to podjetje, katerega predstavniki so bili v ZDA? Ker vidim, da uredijo tudi evropsko homologacijo. Verjetno to urejajo preko Nemčije.
LP, Matej
simon s je napisal/-a:Fantje in ostali uporabniki foruma!!!!!!!!!!!!
Že dalj časa malo spremljam tele vaše pomisleke in različna vprašanja kdo je Tom in kakšno je njegovo podjetje v ZDA in ostale neumnosti.Če Vam ni kaj všeč si najdite druge firme (Imate jih polno v EU) katere uvažjo avtomobile iz Zda.Pa da vas potem vidim koliko časa Vas bodo polsušali ,kako jih boste spraševali neumnosti.V kolikor Vam Podjetje da ponudbo jo sprejmite ali pa zavrnite.
Lahko Vam samo povem da smo z Tomom že naredili za preko 180.000 US posla in kot kaže ga bomo še .Ne me spraševat kdo od je kdo in kaj in kako ,ampak glede na to da sprašujete samo neumnosti poleg tega kot vidim ,da se pa še nekari uporabniki foruma celo na trenutke delajo norca.Ko t sem Vam že povedal ISM je korektno uredilo vse kar smo bili dogovorjeni.Tudi naprej za homologacijo in customs clearance v nemčiji imamo dobre veze ,tako ne paničarite in ne pišite neumnosti .Aha ,pa še tole :Nismo avto dealerji!!!:)
Kot bi rekel Tom,Pa
Lep pozdrav iz Ljubljane
Simon Šurev
hartge je napisal/-a:Nisem vedu da lahko uporabljam avtomobilizem za delat posle.
Bom tudi sam odprl temo v zvezi z mojimi posli. Upam da bom pridobil na taksen nacin veliko strank.
Hvali ti avtomobilizem, ker mi omogocas brezplacno oglasevanje mojega podjetja oz mojih poslovnih interesov.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov