Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Kupujem zanesljiv nov avto

Napisal/-a King1 Če apr 04, 2013 8:34 pm

Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....

lp

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 8:34 pm

Killerius je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:
Je res sem gledal prikazovalnike trenutne porabe in gledal po spritmonitorju pa mislim,da bi kar bilo 1L če ne več razlike na 100km. Moji občutki...

To ti pravim, da en potovalni laže, ne moreš imeti pri Nissanu 0,6l večjo porabo kot povprečje na spritu, pri Dacii pa 0,7l manjšo kot povprečje. Če bi imel pri obeh nižjo bi še zastopil, da pač po jajcih voziš, tako maš pa pri eni večjo pri drugi pa manjšo.

Hmm, mogoče manjše gume, višina teža kaj pa vem? Pri kiiji bi jo definitivno imel 6.5L, tako,da predvidevam bi bilo pri qashqai-u isto?
Only music takes me there, where i can be me.

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 8:41 pm

MBtouran je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:Kot sem rekel, če mi ponudiš vse kar sem zgoraj napisal, sem jutri pri tebi in odpeljem tvoje vozilo.

Če te pa samo firbec matra boš malo počakal in se morda kdaj srečamo ;)

Ti kar pri Daciji ostani. In porocaj po 50.000 km. Kaj ti bo Touran ce nimas za bencin :D

Imaš prav, touran ni za reveže :D

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Če apr 04, 2013 8:48 pm

nooblette je napisal/-a:
MBtouran je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:
MBtouran je napisal/-a:Tema se super koncuje. Ob iskanju ultimate zanrsljvega avta z budgetom do 25.000 se bo verjetno nabavila dacia lodgy. :D To razliko v ceni bos pa kaj kmalu porabil in to ne zgolj za masino temvec za vse kaj drugega.

Najbolje,da kot totalno nezahteven kupec kupim tvojega tourana ki ga bom tankal 8L/100km, čakal kdaj bo ketno vtrgal, ter veliko tvegal,da mi ga ukradejo. LOL :roll: :lol:

Ne vem zakaj ti gre moj touran v nos? Niti enkrat ga nisem omenil, ga pa vedno ti navrzes. Ocitno bi ga imel pa nimas dovolj cekinov

Je tako. :D Če mi ga daš za ceno dacije in garancijo za naslednjih 100kkm sem jutri pri tebi z denarjem! Seveda sem pozabil,da mi moraš pokriti razliko 2L porabe na 100km. Hehe samo ti pa si slika :mrgreen:

Sedaj pa te bom vprašal če si ti sploh normalen? Tukaj primerjaš tourana in dacio. :huh:
Če ne drugega je VW ljudski avto, Dacia pa avto za reveže, pa mislim da je brezpredmetno da poveličuješ to tvojo dacio. Čisto mimogrede sem opazil en komentar, ki me je zbodel. Rekel si da boš v Daciji doplačal navigacijo, a nisi rekel da ne rabiš nič?

In ja, jaz bi raje imel Tourana od MBtourana, kot lodgy-ja. Znjim bi se peljal bolj varno, bolj komfortneje. To da nerabiš nič opreme je samo izgovor za ceno. Ko se enkrat navadiš na komfort, nemoreš brez njega.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če apr 04, 2013 8:57 pm

Samo, ko se je prodal miljoniti Touran je bi l 1.6, 8) šipe na polento ročna klima in basta ! Varčni Nemci, baje je bil to 2 že 8)

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 8:59 pm

King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....

lp

Če se boš gibal kje okoli oliba, pokliči gremo na pivo ali tri ;)

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 9:01 pm

@maxipin Preberi še enkrat vse kar sem napisal, nimam več energije brez zamere.
Zadnjič spremenil nooblette, dne Če apr 04, 2013 9:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če apr 04, 2013 9:01 pm

nooblette je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....

lp

Kje pa je to? Pa telefonske tud nimam in ne vem kam klicati.... =P

lp

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 9:03 pm

King1 je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:

lp

lp

http://www.find-croatia.com/islands-cro ... p-olib.gif :D

Sej se bomo dobili enkrat nič bat ;)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Če apr 04, 2013 9:08 pm

Sam res ejj folk kupuje preveč opreme za v avte ! Se spomnem kok so bli veseli leta 98 ali 99 pa še 2000, da so za 4000€ kupl NOVGA UNO Moj 900ccm :lol: , pa D Lanos in H Accent 1.3 in najlepša je bla pa LADA Samara 1.6 Coping :DDD Al pa Matiz :mrgreen: To so bili časi ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če apr 04, 2013 9:12 pm

nooblette je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:
nooblette je napisal/-a:

lp

lp

http://www.find-croatia.com/islands-cro ... p-olib.gif :D

Sej se bomo dobili enkrat nič bat ;)

Ti si norc... :mrgreen: :mrgreen: tam me pa žal ne bo.

lp

p.s. pa drugič ja

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Če apr 04, 2013 9:13 pm

Ivan36 je napisal/-a:Sam res ejj folk kupuje preveč opreme za v avte ! Se spomnem kok so bli veseli leta 98 ali 99 pa še 2000, da so za 4000€ kupl NOVGA UNO Moj 900ccm :lol: , pa D Lanos in H Accent 1.3 in najlepša je bla pa LADA Samara 1.6 Coping :DDD Al pa Matiz :mrgreen: To so bili časi ;)

osebno vedno avte nabijem z opremo in tudi naslednjega bom. Ko imas doloceno zadevo vidis kako fina je, ceprav je prej nisi pogresal

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Napisal/-a Ivan36 Če apr 04, 2013 9:27 pm

MBtouran je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:Sam res ejj folk kupuje preveč opreme za v avte ! Se spomnem kok so bli veseli leta 98 ali 99 pa še 2000, da so za 4000€ kupl NOVGA UNO Moj 900ccm :lol: , pa D Lanos in H Accent 1.3 in najlepša je bla pa LADA Samara 1.6 Coping :DDD Al pa Matiz :mrgreen: To so bili časi ;)

osebno vedno avte nabijem z opremo in tudi naslednjega bom. Ko imas doloceno zadevo vidis kako fina je, ceprav je prej nisi pogresal

Jaz mam tudi rad opremo a mora delat. V tem Audiu res vse dela tak, da kapo dol, ni zjahan j**c! Najbolj sem bil pa vesel letos in že lani gretja stranskih ogledal =I

nooblette
Novinec

Napisal/-a nooblette Če apr 04, 2013 9:29 pm

No tako, ker ni nobenega konkretnega nasveta več bi prosil moderatorje,da se kar zaklene tale tema. Mislim,da bom zmogel sam naprej :mrgreen:

Vsem udeleženim se zahvaljujem za potrpežljivost in vse nasvete ki ste jih dali, ter ste si zato vzeli svoj čas. Iskreno hvala :)

Ps.: Če bom imel do nakupa še kakšno uprašanje ga bom pa raje diskretno zastavil v kakšni specifični temi,da nebo nervoze :D

Lep pozdrav, ter hvala še enkrat.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe apr 05, 2013 7:24 am

Na željo avtorja, gre tema (zaenkrat?) v zaklep.
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov