Killerius je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:
Je res sem gledal prikazovalnike trenutne porabe in gledal po spritmonitorju pa mislim,da bi kar bilo 1L če ne več razlike na 100km. Moji občutki...
To ti pravim, da en potovalni laže, ne moreš imeti pri Nissanu 0,6l večjo porabo kot povprečje na spritu, pri Dacii pa 0,7l manjšo kot povprečje. Če bi imel pri obeh nižjo bi še zastopil, da pač po jajcih voziš, tako maš pa pri eni večjo pri drugi pa manjšo.
MBtouran je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Kot sem rekel, če mi ponudiš vse kar sem zgoraj napisal, sem jutri pri tebi in odpeljem tvoje vozilo.
Če te pa samo firbec matra boš malo počakal in se morda kdaj srečamo
Ti kar pri Daciji ostani. In porocaj po 50.000 km. Kaj ti bo Touran ce nimas za bencin
nooblette je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Tema se super koncuje. Ob iskanju ultimate zanrsljvega avta z budgetom do 25.000 se bo verjetno nabavila dacia lodgy.To razliko v ceni bos pa kaj kmalu porabil in to ne zgolj za masino temvec za vse kaj drugega.
Najbolje,da kot totalno nezahteven kupec kupim tvojega tourana ki ga bom tankal 8L/100km, čakal kdaj bo ketno vtrgal, ter veliko tvegal,da mi ga ukradejo. LOL![]()
Ne vem zakaj ti gre moj touran v nos? Niti enkrat ga nisem omenil, ga pa vedno ti navrzes. Ocitno bi ga imel pa nimas dovolj cekinov
Je tako.Če mi ga daš za ceno dacije in garancijo za naslednjih 100kkm sem jutri pri tebi z denarjem! Seveda sem pozabil,da mi moraš pokriti razliko 2L porabe na 100km. Hehe samo ti pa si slika
King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....
lp
nooblette je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....
lp
Če se boš gibal kje okoli oliba, pokliči gremo na pivo ali tri
King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....
lp
Kje pa je to? Pa telefonske tud nimam in ne vem kam klicati....![]()
lp
nooblette je napisal/-a:King1 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ajoj ajoj še kar al kako? Ma sicer pa sej te razumem...@nooblette jutr ga gremo pit pa ti obljubim, da maš v ponedeljek avto..... se bomo že nekako zmenili kako in kaj. Ti sam pridi pa je....
lp
Kje pa je to? Pa telefonske tud nimam in ne vem kam klicati....![]()
lp
http://www.find-croatia.com/islands-cro ... p-olib.gif![]()
Sej se bomo dobili enkrat nič bat
Ivan36 je napisal/-a:Sam res ejj folk kupuje preveč opreme za v avte ! Se spomnem kok so bli veseli leta 98 ali 99 pa še 2000, da so za 4000€ kupl NOVGA UNO Moj 900ccm, pa D Lanos in H Accent 1.3 in najlepša je bla pa LADA Samara 1.6 Coping
Al pa Matiz
To so bili časi
MBtouran je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Sam res ejj folk kupuje preveč opreme za v avte ! Se spomnem kok so bli veseli leta 98 ali 99 pa še 2000, da so za 4000€ kupl NOVGA UNO Moj 900ccm, pa D Lanos in H Accent 1.3 in najlepša je bla pa LADA Samara 1.6 Coping
Al pa Matiz
To so bili časi
osebno vedno avte nabijem z opremo in tudi naslednjega bom. Ko imas doloceno zadevo vidis kako fina je, ceprav je prej nisi pogresal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov