eentox je napisal/-a:"Mojster" malo se umiri in ne obnašaj se, kot da si požrl celo pamet sveta ker ti še ogromno manjka po velumnih postih sodeč
čare je napisal/-a:Gaszajla dej nehi no.Disk iz trgovine je raven,sem jih utekaval blago in na hard pa ni bilo nikol problemov in nikjer noben ti jih ne bo montiral,zvil,postružil in nazaj montiral.Nikjer nikoli noben!!Sicer pa če bi to res moralo bit kot trdiš ti bi nas imelo 99% lastnikov vozil probleme z zavorami..Glede BMW-ja pa ti še enkrat pravim,ne bodi tok ziher!
čare je napisal/-a:a z 6 prestavam tak avto ne obstaja?
čare je napisal/-a:Vzemi potem to.Kakšna je razlika v ceni?
hahehihoh je napisal/-a:Zanima me predvsem ta: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=851 ... 20CONSKA...
hahehihoh je napisal/-a:Najlepša hvala za opozorilo! Jutri ga bom poklical in malo več vprašal, tudi po številki šasije, da pogledam na Citroen servisu, če mi povejo kaj o zgodovini avta. Definitivno je po tem kar si mi napisal, avto zelo sumljiv.
simply je napisal/-a:Sem malček pregledal te C4 - ampak saj jih prvi lastniki skoraj ne prodajajo? Samo neki švercerji.
Vsekakor poglej za boljšim paketom opreme - in ne zakreditiraj se preveč.
Srečno.
P.s. : Kaj so "zimernan diski" ?
Daedalus je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Najlepša hvala za opozorilo! Jutri ga bom poklical in malo več vprašal, tudi po številki šasije, da pogledam na Citroen servisu, če mi povejo kaj o zgodovini avta. Definitivno je po tem kar si mi napisal, avto zelo sumljiv.
Naredi avto.net iskanje z vsemi pogoji, katere imaš - cena, letnik, max. kilometri, gorivo, menjalnik, oprema in seveda - fizični prodajalec, 1. lastnik, servisna knjiga, nekaramboliran, nepoškodovan in SLO poreklo. Dodaj si zavihek na brskalniku in ga klikni vsakič, ko prideš na računalnik. Če se ti ne mudi in bi res rad kupil avto s čim manj rizika, čakaj na takšne biserčke.
Ljudi, ki zamenjajo avto po 2, 3 letih ni ravno veliko, so pa...prej ali slej zadaneš terno.
hahehihoh je napisal/-a:
Zanimivo je tudi to, da mi na citroen servisu ne želijo podati informacij o zgodovini avtomobila na podlagi številke šasije. Želijo, da je prisoten lastnik in potem lahko dajo informacije.
Zdaj si ogledujem ta dva:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=846 ... 20Tendance
Prodajalec mi je poslal slike (je kar lepo ohranjen) in povedal sledeče: da je uvožen iz Francije, na vprašanje o številki šasije mi jo je poslal bp. Kot sem povedal, pa mi na servisu nočejo pomagati. Je močnejši,ima 6-stop. menjalnik in ima opremo kot vsi ostali. Jeklena platišča s pokrovi, nima navigacije, ostalo je v redu.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=851 ... %20LASTNIK
Slike bom dobil baje v kratkem, naj bi bil slovenski. Ni mi všeč, ker je KMAG na slabem glasu.
matejxx je napisal/-a:
Zakaj pa prodajalec ni želel objaviti slik od avtov, na avto.net. Ali ni na ta način lažje prodati avte, kot pa brez slike. Vsaj jaz ponavadi takšne oglase kar preskočim.
metor je napisal/-a:kar se kmaga tiče imam js samo pozitivne izkušnje(smo lani pri njih kupili rabljen avto) tk, da se ti splača še tam pogledat sploh ker ma malo kilometrov.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov