borut.z je napisal/-a:Za drajsanje po mestu po nekako ne potrebuješ 1.4 turbo motorja, že 1.2 turbo je po moje čisto dovolj. Kakšn Peugeot 308 1.2 turbo je tudi dobr približek Alfi.
Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
kaj pa vem.. meni so vsi govorili, da ne morem voziti avta s pospeškom pod 7s in imeti nizke porabe in nizke stroške vzdrževanja. pa jih hvala bogu nisem poslušal, tako da razmisli kdo predlaga.. ker večina uporabnikov foruma se ni sposobna vživeti v nekoga in biti objektiven
Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
kaj pa vem.. meni so vsi govorili, da ne morem voziti avta s pospeškom pod 7s in imeti nizke porabe in nizke stroške vzdrževanja. pa jih hvala bogu nisem poslušal, tako da razmisli kdo predlaga.. ker večina uporabnikov foruma se ni sposobna vživeti v nekoga in biti objektiven.
ps: meni so enoprostorci grozni, motorji manjše prostornine fejk za ovce.. pa sem vseeno staršem od punce predlagal to kombinacijo, ker je za njih dejansko optimalna.
Gosic je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
kaj pa vem.. meni so vsi govorili, da ne morem voziti avta s pospeškom pod 7s in imeti nizke porabe in nizke stroške vzdrževanja. pa jih hvala bogu nisem poslušal, tako da razmisli kdo predlaga.. ker večina uporabnikov foruma se ni sposobna vživeti v nekoga in biti objektiven.
ps: meni so enoprostorci grozni, motorji manjše prostornine fejk za ovce.. pa sem vseeno staršem od punce predlagal to kombinacijo, ker je za njih dejansko optimalna.
Uf objektiven komentar, da se kar kadi. Reciklirana francoska plastika?![]()
Sicer pa avtorica teme ne vem kaj še čaka. Alfa ji je všeč v vseh pogledih. Če se ji le finančno vse skupaj izzide, nevem kaj še čaka.
Bucko99 je napisal/-a:Se še komu dozdeva, da Veronika dobiva družbo ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov