stellaria84 je napisal/-a:A pol je avto moto shop uredu. On je meni pokazal fakturo in pa km. Pa rekel je da nama da 1 leto garancije na avto, ker ve kaj jemlje. Ceprav so iz tujine. In tudi za peljat ni bil problem. Samo malo cvikam ker so uvozeni. :/ in vsi okrog 30k km. Zdaj pa res ne vem vec. A to je faktura s katero gre avto prek nase davcne? To mi je kazal.
stellaria84 je napisal/-a:Imam 2 otroka in se pes pride v kratkem.No danes smo si ogledali Laguno 2.0 dCi, 2010. Jo probali. Res lepo zrihtan avto, pelje se super. Po vsej verjetnosti jo bomo vzeli. Ima 143k prevozenih. Jutri jo peljemo h kolegu na servis, da jo preveri in pregleda. Odlocili pa se bomo po vsem tem. . .
esem je napisal/-a:Ivan36 - 1A avto so znani nategatorji in jih ne predlagaj nikomur. Avto je iz uvoza in relativno poceni. Če odšteješ (ne tako majhne) stroške in maržo, je moral biti v tujini res zelo poceni. Le zakaj?
Lahko bi bil malo bolj pazljiv...
stellaria84 je napisal/-a:Imam 2 otroka in se pes pride v kratkem.No danes smo si ogledali Laguno 2.0 dCi, 2010. Jo probali. Res lepo zrihtan avto, pelje se super. Po vsej verjetnosti jo bomo vzeli. Ima 143k prevozenih. Jutri jo peljemo h kolegu na servis, da jo preveri in pregleda. Odlocili pa se bomo po vsem tem. . .
bishop je napisal/-a:stellaria84 je napisal/-a:Imam 2 otroka in se pes pride v kratkem.No danes smo si ogledali Laguno 2.0 dCi, 2010. Jo probali. Res lepo zrihtan avto, pelje se super. Po vsej verjetnosti jo bomo vzeli. Ima 143k prevozenih. Jutri jo peljemo h kolegu na servis, da jo preveri in pregleda. Odlocili pa se bomo po vsem tem. . .
Sploh ne bi razmišljal o nakupu med laguno in 5008. 5008 je 1000x boljši, motor boljši, vzdrževanje sploh ni drago, vzameš 1.6 e-hdi,je čisto dovolj. Velik servis se dela med 190kkm in 210kkm. Prostora je več kot dovolj....Malo razmislita o nakupu renaulta. Katerga koli mehanika bosta vprašala, vama bo rekel, da so renojevi dizli za en...
stellaria84 je napisal/-a:Ampak skodin prtljaznik al pa od Mondea je precej vecji od mojega. Ja karavana imam a komaj stlacim noter vozicek in enega poganjalca :/. Kje je se pes...
Saj sem rekla da bi od fizicne osebe vzela...ampak potem moram avto prodat, ker bo kot del pologa in umes sem brez avta. Ce gre pa staro za staro je pac zadeva zame enostavnejsa. Nisem nobenga enoprostorca pametnega nasla. Gledala sva 5008, grand scenica in zafiro. Touran predrag.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov