thunderbolt je napisal/-a:Esem: na podlagi preizkusenega se oba sicer bolj nagibava k druzinskim karavanom. Razlika do stevilke vecjega razreda je po mojem mnenju (pre)majhna in ne upravici razlike. Odlocila sva se, da dava za avto 28 tisocakov samo v primeru, da naju kateri resnicno navdusi. Je pa res, da se mi je avensis vtisnil v spomin kot neka referenca-bi ga imel. Ko pa vzamem v obzir koliko opreme bi dobila pri p308 za 21500€ in ce pri tem upostevam ponujeno udobje, zmogljivost motorja in porabo, je pa tezko upraviciti kaj drazjega.
Za zdaj veva, da golf, civic in auris ne bodo. P308 nama je bil zelo vsec, kot receno, sledi voznja s fokusom, cakava pa na astro in predvsem megana. Zdi se mi, da sedaj francozi ponujajo res veliko.
Glede P508 sva ga imela v izboru za testno, ampak me je precej negativno presenetila cena za allure 2.0 150 konjev. Na podlagi cen na avtonetu, sem mislil, da bo stevilka precej manjsa. Res pa je, da se nisem v obdobju, da bi barantal. C5: mislim, da je avto ze res zrel za menjavo (cene so sicer dobre), te pa ni na vidiku se vsaj 2 leti.
evilfury je napisal/-a:Ja če še verjameš v smrkce.
nebivedu je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Ja če še verjameš v smrkce.
evilfury je napisal/-a:Zato, ker turbo motor s 180hp ne mora imet take porabe kvečjemu ima 2l več. Razen če ga božaš sam pol nevem kaj je point imet 180hp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov