besoft je napisal/-a:A sem mogoče kje napisal, da ni problemov ?
Napisal sem le svoje pozitivne izkušje z TSI motorjem. Prav tako nisem v nobenem postu omenil ničesar slabega o drugih znamkah, ki imajo prav tako težave...itd, kot to vi zelo radi počnete. Večina se vas dela strokovnjake in vse znalce tipa brat je imel, kolega je imel..bla bla bla..komentarji so pa popolnima neuporabni . Tipično značkarstvo, ko zagledate TSI, je vse ostalo napisano nepomembno..
Če katerega res zanima vožnja, poraba..itd, ga z veseljem zapeljem. vendar verjamem, da ego večino komentatorjev presega kaj takega.
Torej, kdo pametuje ? Poglejta svoje poste..seveda če presegata ta nivo razumevanja..drugače je itak brez veze razpravljat.
In pa še tole: ne poznam nikogar, ki je imel težave z TSI motorjem.
TSI je zakon!
In kakšne zveze značkarstvo s tem, da nekdo napiše, da je to slab motor. Mogoče ti ne poznaš nikogar, ki bi imel težave s TSI, jaz pa poznam tri primere. Pa lahko povem, da so mi izredno všeč Seati, ki pa vsebujejo iste motorje kot VW, toda sam nikakor ne mislim raskirati z nakupom TSI motorja. Pa to ne pomeni, da sedaj pljuvam po VW temveč samo po njihovem TSI-ju.
Poglej si tudi lep primer z Renaulti. Renault je imel izredno veliko težav z njihovimi DCI motorji. Pa še sedaj vsi pljuvajo po njih, čeprav so te napake že zdavnaj popravili. Mogoče jih bo VW tudi, toda trenutno jim še niti malo ne verjamem, ker se jim neprestano ponavljajo nove napake na tem motorju.