sova501 je napisal/-a:5rG zlo dober opis, opisi od lastnikov so mi še najbolj všeč. Zanimivo kako se poznajo ožje gume in neuporaba klime pozimi pri bencinarju, tudi do 1,5 litra manj porabe. Jaz sem vozil testnega dsg in res gladko prestavlja, pa še 7 prestav ima. Če bi imel toliko za doplačat bi bila to prva stvar ki bi jo dokupil. Sicer pa baje kmalu pride v ponudbo nov vw 10 stopenjski avtomatski menjalnik, konkurenca ima ponekod že 9 stopenjskega.
Ja gume takoj liter dodajo je pa res da avto izgleda precej lepse. Sicer sem zelel 18 durban, ampak so bile predrage (sirina je enaka).
DSG10 so baje ukinl razvoj ker naj bi bil predrag. Je pa to najboljsa stvar v avtu ki sem jo doplacal... In tudi najdrazja

Jaz ti priporocam Rline bele barve + panorama, motor pa raje 1.4 tsi kot pa 1.6tdi, razen ce ti je res poraba toliko pomembna - kupis avto za 20.000eur pol pa je vazn a porab 5 ali 6? Tak naj vzame rapida al pa osnovno kio pa mu ostane razlika za bencin... Pa naj si nekateri (ne leti nate) na tem forumu ze preberejo da tsi nimajo vec verige - torej ni tezav kot na 1.2tsi... Kaj pa bo crnklo pa nikoli ne ves, samo poglej bmw 2.0 motor...
Ker je ze taka galama o porabi naj povem min/max na relaciji Golnik-Ljubljana: 4.9/8.4
Prvo je cijazenje, drugo pa gas do podna (kakor se pac da na nasih naguzvanih cestah).
Vidim da gledas zimski paket, zatradi gretja zicev? Premisli o ergoactive sedezih, poleg gretja so delno usnjeni + sofer ima precej bolj nastavljiv sedez z masazno funkcijo (ki ni bohve kaj). Ce pa hoces ogrevano vetrobransko steklo pa vzem octavio ker bo ceneje... Ce te se kaj zanima kr vprasaj...