tomazpog je napisal/-a:Bistvene razlike v vzdrževanju novega modernega dizla in novega modernega bencinca ni, vsaj ne take, kot bi nekateri tukaj radi prikazali.. Pa ne govorim o 5 ali več let starih dizlih ali bencinarjih, govorim o NOVIH avtomobilih..
Tudi po preteku 5-6-7 let od danes ne bo bistvenih razlik v vzdrževanju..
Sam sem se odločil po dolgem času spet za bencinca, ampak tudi diesel je zdaj tako "čist" , tako da fak off vsi, ki mečejo vse motorje v isti koš... Temu pač ni tako..
KO pa enkrat pride doba električarjev, bo pa vse drugače... YEAH RIGHT..
Me prav zanima, kdaj...
tomazpog je napisal/-a:Dejstvo je, da bodo z leti prepovedali oziroma omejevali tako dizle kot bencinarje, res pa je, da bo dizel pač prvi na tapeti vse večje "osovraženosti" in če bo kupec čez recimo 5 let kupoval rabljeno vozilo, bo verjetno raje posegel po bencinarju, čeprav mu ne bo čisto po volji.. Verjetno res ne bo vsak iz žepa potegnil par deset tisočakov za novega električarja - vsaj dokler bo imel na voljo rabljen bencinar..
Fnatic je napisal/-a:Zabavne debate. En goni svoje, drugi spet svoje. Servis dizla naj bi bil dražji? Odvisno od posameznika. Pri meni kontra. Pri starših tudi kontra. Pri sosedu cenejši itd...mislim, da si na koncu lih tam tam..Pa kaj je komu všeč in kaj boljše..dej nehite no. Pejte raje na eno pivo pa se pomenite o kakih novih avtih itd. ne pa skozi eno in isto. Ko Samsung vs. Apple. Koga boli k....mej kar ti paše ane.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov