xxl je napisal/-a:Saj sem napisal 7,3, mislil sem, da je jasno, da gre za 1.4 170, ročni. Ma kakšnih 6.3 max, prej minimalno, razen če si veliko na regionalkah. Po spritmonitor je povp. cca 8. Sorodnica iz Lj nikoli ni prišla pod 9 po mestu. 150 KM T-Roc mi pije skoraj liter manj, kar nakazuje tudi spritmonitor.
Kakšne težave z elektroniko in to celo pri novih ? Nikoli z nobeno, ampak, jaz ne kupujem rabljene s kilometrino.

Glede na Honest John podatke in Parkers podatke lastnikov o realni porabi, je okoli 6.3 do 6.7 povprečne porabe, za avtomatika pa okoli liter več. Zato mi ni bilo čisto jasno ali si imel avtomatika ali ročnega.

Tak avto pa ne bi imel za v mesto, tam so pa porabe seveda skokovito višje kakor na regionalkah. Glede elektronike so omenjali neko senzoriko za motor, ne spomnim se točno katero, je pa crknil avto na avtocesti in so ga mogli odvleč.

Kristjan123 je napisal/-a:Gledaš najcenejšo bencinsko Gulietto na avtonetu in ta ti je preko zastavljenega budgeta ?
Nevem čemu je ta kritika namenjena. Temu, da gledam najcenejšo bencinsko Giulietto, ali mojemu budgetu?

@limas
To dobro razumem, seveda ne kupujem avtomobila kot štruce kruha v trgovini. Nič ne skoparim z preverjanjem trgovcev, VIN številk, servisne zgodovine, vpoklicev, tudi klicanjem v tujino, če je treba. Bolje se lomit malo s Francoščino, kakor pa da se kaj polomi na avtu, ko se kupi.