andrej777 je napisal/-a:Fak ej sem zdele mal cene gum gledal. Ne mi spet jambrat da če maš keš za tak avto da maš tut za gume(isto kot za bencin) in da ne bit škrt samo pri šport paketu so gume 19 col. Prva guma pride cca 80 zadna pa 90 jurjev. To je 350 jurju za komplet gum. Velik bolš bi blo 18 ker maš gume 255/55-18 že za 55 jurju in se kr močno pozna pa tudi avto je mal bol mehak in bolj udobna vožnja. Samo Šport paketa pa ne moreš dobit z 18 colarcam. Edino kar ostane je da vse kar je v šport paketu posamezno kupš in daš druge feltne samo je pa spat takoj dražje. Bomo vidl kaj bo fotr reku (jz sem zdej v Lj) samo nevem če misl dajat tolk za gume za avto kot za bus.
krofl je napisal/-a:Zakaj se men zdi da tale avto ni za tvojga fotra?
Če hoče bit racionalen, pa se udobno pelat, naj si kupi naprimer Kio Sorento, ki je % slabši avto, za 70% manj keša, pa še vzdrževanje, registracija, blablabla.....btw, od kdaj so pa terenci bli zelo hitri...sej ne boš kupu X5, da boš dirku z njim, halo?
Jz ti pravm, poglejta Sorento 2,5 CRDI
rok46 je napisal/-a:krofl je napisal/-a:Zakaj se men zdi da tale avto ni za tvojga fotra?
Če hoče bit racionalen, pa se udobno pelat, naj si kupi naprimer Kio Sorento, ki je % slabši avto, za 70% manj keša, pa še vzdrževanje, registracija, blablabla.....btw, od kdaj so pa terenci bli zelo hitri...sej ne boš kupu X5, da boš dirku z njim, halo?
dej dej ne trapej s takimi neumnosti...kar mu ne paše je samo to da se boji da bo na 19 colskih pretrd avto in to je to.Keš majo tako da si lahko kupjo tak avto.ne rečm da je sorento slab đip,sej ma od Ml mašino baje,pa podvozje je tud sposojeno od ML,tko sm jst nekje zasledu,pa tud za 70% manj keša ga ne bo dubu,tud sorento ni tokl polcen,pa on si želi udobja,glamurja,AVTO! kia še nkol ni to bla in ja sm že sedeu u njemu in znotrej deluje plastika ceneno,če mene prašaš...ne more se nikakor primerjat z X5...X5 je mega in tega bi najraj meu od vseh terencev
LP
rok46 je napisal/-a:krofl je napisal/-a:Zakaj se men zdi da tale avto ni za tvojga fotra?
dej dej ne trapej s takimi neumnosti...kar mu ne paše je samo to da se boji da bo na 19 colskih pretrd avto in to je to.Keš majo tako da si lahko kupjo tak avto.ne rečm da je sorento slab đip,sej ma od Ml mašino baje,pa podvozje je tud sposojeno od ML,tko sm jst nekje zasledu,pa tud za 70% manj keša ga ne bo dubu,tud sorento ni tokl polcen,pa on si želi udobja,glamurja,AVTO! kia še nkol ni to bla in ja sm že sedeu u njemu in znotrej deluje plastika ceneno,če mene prašaš...ne more se nikakor primerjat z X5...X5 je mega in tega bi najraj meu od vseh terencev
LP
andrej777 je napisal/-a:Cena malo manj kot 15 Miljonov.
Svetoval sem mu še radio na CD-je ker je original na kasete![]()
drugač je pa ql. Sedaj ostane samo še odločitev kupiti ali ne kupiti.
carrera 4S je napisal/-a:Pri takem dnarju 500 jurju za navigacijo res ni nekaj: samo kot prvo če bi tako gledal na vse stvari bi lahko še za 2-3 miljone stavri nahitr nabral, kot drugo bo pa avto za po SLO, HR pa mogoče enkrat na leto kakšna nemčija pa tako in navigacije ne rabmo. Samo za to da jo maš je pa že 100 jurju škoda.
No tko se pa piše k si janez avto kupuje. Zgleda da je nisi nikol mel (beri navigacije) pa ne veš kok ti prov pride, sej ni nujno da sam karto gor bulš loh gledaš filme npr. al pa POP TV.......
carrera 4S je napisal/-a:a zdej pa razumm! Sori k te takoj napadem z Janezi pa to![]()
![]()
Hvala bogu da sm jes mojga zadn trenutek prepriču da jo je uzel
Sam bo jeben (beri ful hud) če bo tak k si gor napisu
Sam drgač je men ful grdo če nima stranske stopnice al pa če ma une 15col feltne
19col je pa že preveč hudo
Pol ga pa ti uzam enkrat v nedelo pa pejt pred Kolosej pa te bojo usi sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti pa v avtu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Carrera
Nasty je napisal/-a:Moje osebno mnenje.
Če misli dati za avto 12.000.000 SIT +, se mi zdi čudno (smešno), da gleda na porabo.
Pogleda naj VW Golf V, model Champion: TDI, 90 KM, majhna poraba,...
Cena: 3.990.000 SIT. S 3 Golfi bo naredil tudi 3x več km. Z manjšo porabo.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:Moje osebno mnenje.
Če misli dati za avto 12.000.000 SIT +, se mi zdi čudno (smešno), da gleda na porabo.
Pogleda naj VW Golf V, model Champion: TDI, 90 KM, majhna poraba,...
Cena: 3.990.000 SIT. S 3 Golfi bo naredil tudi 3x več km. Z manjšo porabo.
....![]()
Saj se šališ, ne![]()
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov