fiat gt je napisal/-a:vse verjamem razen za Punto GT...da si ga dol pocil.....dovomim(razen ce je bil v kurcu) drgac pa ne ni sans!!!!!!!!!
killah bee je napisal/-a:kregarije pa nočem zarad mojih postov, sicer pa debata ne teče o VTI-jih ampak o petkah,tko da sem jest končal :P
D.J. je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:kregarije pa nočem zarad mojih postov, sicer pa debata ne teče o VTI-jih ampak o petkah,tko da sem jest končal :P
VTIja zna redkokdo štartat pravilno na dragu.
Dean Q4 je napisal/-a:Dobro fantje!!!Zelo zanimiva tema, tudi sam sem imel 5gtT, letela je letela, crx-ko vti 160hp sem pojedel 1x, omega mw6 sva bila ista s 211hp, s tem da mi je kuplonga drsela in mi je v 3 naprej ušel, drugače pa malo heca "mogoče off topic", vsi ki ste se najavili temi mašinami "od 5-ke do puntota, honda-LOL..." da vas vidimo kje boste če boste probali z mano proti Alfi 155 Q4...LOL
Pravim da sem mel petko, ko sem kupil Q4 sem pa videl oz. spoznal kako je to ko se avtu totalno sname....![]()
Brez zamere in LP
nebivedu je napisal/-a:
Če mi pade kaka petka turbo spet u pest(dobra seveda), te upam kadarkoli izzivat, ampak ne na dragu, ker je nezanimivo. Recimo da greva iz Jezerkega do Predvora, ali pa iz Dvora(na dolenjskem ob krki) do Kočevja, ali pa skozi Tuhinjsko dolino.
Tam se bo pokazalo kok si dober voznik, ker na 400m itak nima večina avtov kaj proti tvojmu iskat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov