Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Če apr 14, 2005 6:58 am

Glede feln - pa saj daš gor varnostne šraufe in potem bo OK pred tatovi. Ne mi rečt, da niti to ne pomaga. Tako, da ti kar nabavi kaj lepega, potem avto zgleda res veliko lepše.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če apr 14, 2005 8:07 am

BimmerM je napisal/-a:Baje da imajo tej motorji eno serijsko napako in da ful radi crkujejo. Pr unih od letnika 01 naprej pa naj se to nebi vec dogajalo.To mi je reku kolega k dela na audiju

huh moj fotr ma sreco
avto je letnik 02!
lep pozdrav audi racing

Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če apr 14, 2005 8:16 am

audi racing je napisal/-a:
BimmerM je napisal/-a:Baje da imajo tej motorji eno serijsko napako in da ful radi crkujejo. Pr unih od letnika 01 naprej pa naj se to nebi vec dogajalo.To mi je reku kolega k dela na audiju

huh moj fotr ma sreco
avto je letnik 02!

Moj fotr pa ma še večjo srečo. Vozi favorita 135 letnik 92! (prejšnji millenium):!:

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Če apr 14, 2005 1:55 pm

dejvi so bli gor varnostni sraufi, ampak vseen jim je nekak uspel jih dol pobrat, ceprou se sam nism mogu vrjet, ampak se je res zgodil.

Tko da ce bom zdej kupoval feltne, bom kupil komplet 5-ih razlicnih sraufov, po moznosti bojo pa eni se costum made, k mam moj kolega kovinograferstvo doma.

No pa mi svetjute ene feltne, rabljene za na avto gor, ker novih zdej se ne bi kupoval...
pa nej bojo 17˝. Aja kero dimenzijo dam lahko gor se, da mi ne bo treba homologirat?
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis So apr 16, 2005 1:13 pm

Zdravo, dons sm pelu avto do enga znanca k ma privat garazo in mi je mau pregledu avto, in mi je reku da po avtu sploh ni blo se nc sraufan (razn menjava jermena in olja) Reku je da ma avto zihr original kilometre in da je ful hudo ohranjen, edino kar mi je reku, je to da kao ta avto bi mogu met kao serijsko wekslerja zadi (Cd izmenjevalec)
A je to res da majo te avti serijsko CD izmenjevalec?

Lp

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 So apr 16, 2005 6:41 pm

Ej Edo kako si kej stari ja nc hud avto ni kej velik srecnih pa varnih kilometrov z njim pa nikar prevec ne nor!!! Upam da ves who i am???!!!!!
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So apr 16, 2005 8:55 pm

Zihr en k ma alfe rad :D :D

Lp Miholl

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So apr 16, 2005 9:40 pm

Eddis je napisal/-a:Zdravo, dons sm pelu avto do enga znanca k ma privat garazo in mi je mau pregledu avto, in mi je reku da po avtu sploh ni blo se nc sraufan (razn menjava jermena in olja) Reku je da ma avto zihr original kilometre in da je ful hudo ohranjen, edino kar mi je reku, je to da kao ta avto bi mogu met kao serijsko wekslerja zadi (Cd izmenjevalec)
A je to res da majo te avti serijsko CD izmenjevalec?

Lp

Če na mašini še nič ni bilo šraufano, potem tebe čakajo odmične gredi, klackalice, hidravlični odmikači,... Motornemu olju hitro dodaj teflon, če se še kaj da rešit,....

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Napisal/-a ALFA 166 So apr 16, 2005 9:42 pm

Miholl je napisal/-a:Zihr en k ma alfe rad :D :D

Lp Miholl

NE SIGURN SI ME S KOM ZAMENJU!!! :lol: :lol: :lol:
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis So apr 16, 2005 9:50 pm

Hehe, kje si Alfa166, kaj pravs, kaksn car sm ubodu? Kaj se tice avtomobila in sraufanja, je vse brezhibno je reku model, k mi je pregldu avto, reku je da so original kilometri, da je avto res nekalomboliran in v odlicnem stanju, pa se olje mi bo zdej zamenju za neke male pare, ker baje gre v tega audija neki posebno olje, glede na ostala vozila,

Lahko noc,

Lp

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Napisal/-a ALFA 166 So apr 16, 2005 9:57 pm

J E B A Č ! ! ! ! ! ! ! ! !
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Sr apr 20, 2005 4:35 pm

Zdravo, evo eno kratko mnenje o mojem novem avtu, kratko in jasno: bombaaa!!
Presenecen sem predvsem s porabo: Relacija 5.5 l/100km, mestna pa 7.9 l/100km, mestna je pa celovska v najvecji guzvi, kjer samo speljes, ustavis, in je najvisja prestava 3, pa se to mors met sreco ker je neznosna guzva. Aja tako poraba in to pri 2.5 TDI. aja pa ne mi saamo rect da ga sparam, ker ga k stskam - v 4 sm ga pulu 140kmh, ni velik, ampak to pravm glede porabe.....

Offtopic: kje ste vi dobil te slike, ki jih mate v podpisih, k vm kaze porabo vozila. Jst bi tud to seb dou.

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Sr apr 20, 2005 4:49 pm

Budala jst, hvala ti. :oops:

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Pe apr 29, 2005 11:15 am

Se opravicujem ker obujam ze zastarelo temo, vendar ne boim odpiral nove. Zanima me katera je najbolsa pasta za poliranje avta, v tem primeru mojega, barva je metalik. Zanima me a vzamem grobo al fino pasto....pomoje fino, ne? Katera je najbolsa, kera je dobra, kera ni slaba, kero priporaocate?

Hvala za odgovore...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 29, 2005 11:33 am

Eddis je napisal/-a:Ja bom neki ubodu pol, gume zihr, sam za feltne pa se ne vem, ker smo z prejsnjim avtom ostal ze skor na diskih ampak so bli hvalabogu policaji ob pravem casu na pravem mestu in so ujel lopove na kraju zlocin, tako da je fotr mogu samo vijake nazaj zasraufat, ker so jih vse odsraufal pa eno gumo ze dol dal.

Tako da zdej mi ni prevec varno dajat kksne 17˝ al pa 18˝ z hudim gumam gor, ker me je strah da ne bi ostal brez, pa baje da kasko ne krije alu feltne, ne vem kako je s tem.

Kar se tice masine, je sploh se spucal nisem, tako da je umazana, ko pa spucam masino, dam pa spet slikce gor, pa bomo vidl dejansko stanje.

Lp

stari tu si me lepo nasmejal :)

če misliš kupit kako felno, potem pod 18 na taki avto sploh ne razmišljaj :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe apr 29, 2005 12:14 pm

Živ,

najprej srečno vožnjo
potem: če ni bilo še nič šraufano toliko slabše zate
potem: poraba kr lepo
potem: dej prosim ne nabijaj postov z dvojnimi objavami odgovorov. Vse odgovore zmeči v eno objavo pa bo bolj prijetno gledat.
potem: še enkrat srečno vožnjo in ja, 18˝ minimum

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

jony
Novinec

Napisal/-a jony Pe apr 29, 2005 12:42 pm

šele dones sem zasledil to debato pa bi še jaz nekaj dodal. Tak avto so mel pri kolegu doma. Ene 3 krat so roke menal, pr 160 000 km so delal malo generalno. Kupil so ga ko je mel 80 000 km. Z njim so naredil 90 000 km pa so zmetal nanjga ful keša. Ta velk servis, samo deli (originalni sicer) 300000 sit. Aja glede porabe, povprečno je kuril 9 l, na relacijo v Nemčijo pa je poraba padla na 6.5 l. To je nekje realna poraba. Boljš bi se ti splačal 1.9.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Pe apr 29, 2005 12:46 pm

Aja še to, ko so delal servis, so dobil testnega 1.9 130 km. Navora ima glih tolk 310 Nm, sam je rekel da je bol živ. Pri 2.5 TDI ga je moral ful tiščat v obrate preden je dal v 6 prestavo, da je šel sploh čez 200 km/h.

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Pe apr 29, 2005 12:56 pm

YOC ce kdo ne nabija postov sem to jst, ker men sploh ni vazna una cifra pod nickom, ker ce bom koga uposteval ne bom gledu na stevilo izdanih postov (primer URBY).

Tkole bom reku za avto: Avto se odlocno pele, in navora ima 380Nm in ne 310Nm, pospesuje kar lepo, porabi pa ful malo, kot sm gor napisal: relacija 5.5 in mestna do 7.9, enkrat mi je najvec pokalazlo 8.2. s te mda sm ga kr mal stisku, ampak spet ne prevec do do 4000rmp na obratomeru s mmenu.

Potem: 1.9 masina je definitivno presvoh, in tistih 110Km je premalo in se ne da primerjat z tem od 150KM.

Moj avto je biu sraufan, mislim zamenjan je bil jermen, mislu sm sraufan zarad nesrec, sda ni bil karamboliran, do zdej sm nanga dau mal vec kot 100.000 za menjavo olja, filtra, tankanja benza in seveda za placanje zavarovanja...

Drgac pa avto lahko samo pohvalim! RES SEM IMEL SRECO PRI NAKUPU!!

Aja...nisem zapazil da bi kdo omenil kksno polirno pasto? :cry:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov