audi racing je napisal/-a:BimmerM je napisal/-a:Baje da imajo tej motorji eno serijsko napako in da ful radi crkujejo. Pr unih od letnika 01 naprej pa naj se to nebi vec dogajalo.To mi je reku kolega k dela na audiju
huh moj fotr ma sreco
avto je letnik 02!
Eddis je napisal/-a:Zdravo, dons sm pelu avto do enga znanca k ma privat garazo in mi je mau pregledu avto, in mi je reku da po avtu sploh ni blo se nc sraufan (razn menjava jermena in olja) Reku je da ma avto zihr original kilometre in da je ful hudo ohranjen, edino kar mi je reku, je to da kao ta avto bi mogu met kao serijsko wekslerja zadi (Cd izmenjevalec)
A je to res da majo te avti serijsko CD izmenjevalec?
Lp
Eddis je napisal/-a:Ja bom neki ubodu pol, gume zihr, sam za feltne pa se ne vem, ker smo z prejsnjim avtom ostal ze skor na diskih ampak so bli hvalabogu policaji ob pravem casu na pravem mestu in so ujel lopove na kraju zlocin, tako da je fotr mogu samo vijake nazaj zasraufat, ker so jih vse odsraufal pa eno gumo ze dol dal.
Tako da zdej mi ni prevec varno dajat kksne 17˝ al pa 18˝ z hudim gumam gor, ker me je strah da ne bi ostal brez, pa baje da kasko ne krije alu feltne, ne vem kako je s tem.
Kar se tice masine, je sploh se spucal nisem, tako da je umazana, ko pa spucam masino, dam pa spet slikce gor, pa bomo vidl dejansko stanje.
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov