fr1234 je napisal/-a:nekej se mi sam recte, vse bolj sem nagibam k barchetti, a bom mi morda zal?avto mi je zuni in notri super.sam kvaliteta me zanima a je notranjost kvalitetna, a motor gre vredu al bom sam pr mehaniku??hvala!
Slide je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:to so resnične izjave; pod kvaliteta nisem mislil pokvarljivost ampak materijali
Podvozje je pa to katero sem napisal - kar sam praveri; kake veze ima zdej če se je avto prenehal izdelovati pred tem, pogon za izdelavo komponent je še vedno obstajal.
Avtomobili se kvarijo zaradi slabih materijalov.
Po tvojem mnenju naj bi bilo torej podvozje v Z3 iz leta 1983, takrat so namreč začeli izdelovati E30.
Podvozje za Z3 in compacta je vzeto iz E36. Ne vem od kod vam drugi podatki.
Compact ima zadnjo premo iz E30...sicer so fine nastavitve drugačne, ampak v grobem je zasnova iz E30 ne pa iz E36
don CONSIGLIO je napisal/-a:fr1234 je napisal/-a:nekej se mi sam recte, vse bolj sem nagibam k barchetti, a bom mi morda zal?avto mi je zuni in notri super.sam kvaliteta me zanima a je notranjost kvalitetna, a motor gre vredu al bom sam pr mehaniku??hvala!
Ja ne vem....
4 strani si dobil, izbral pač povsem svojo odločitev, milijonkrat ti ljudje povejo, da pušča streha praktično vsakemu primerku, da je za vozit slabši od ostalih dveh, da je kvaliteta nasploh slabša, armaturka je polovično kar karoserija in ti sprašuješ kako je s kvaliteto![]()
Pač izberi po svoji volji.
LP,
don CONSIGLIO
m power je napisal/-a:Slide je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:to so resnične izjave; pod kvaliteta nisem mislil pokvarljivost ampak materijali
Podvozje je pa to katero sem napisal - kar sam praveri; kake veze ima zdej če se je avto prenehal izdelovati pred tem, pogon za izdelavo komponent je še vedno obstajal.
Avtomobili se kvarijo zaradi slabih materijalov.
Po tvojem mnenju naj bi bilo torej podvozje v Z3 iz leta 1983, takrat so namreč začeli izdelovati E30.
Podvozje za Z3 in compacta je vzeto iz E36. Ne vem od kod vam drugi podatki.
Compact ima zadnjo premo iz E30...sicer so fine nastavitve drugačne, ampak v grobem je zasnova iz E30 ne pa iz E36
Veliko ljudi ve, da ima E36 compact in Z3 zadnjo premo povzeto po E30...to drzi, ampak povzeta je po E30 M3To pomeni, da sta avtocka z bolj nemirno ritjo, kar je lahko tudi pozitivna stran
Drugace pa ne vem, kaj imate cez podvozje E30, se za danasnje razmere je cisto spodobna zasnova, ki je marsikater nov avto nima...
INFINITI je napisal/-a:meu je kolega tega Z3 z najbolj švoh motorjem, pa je žlajfal za šalo; ma prav sramotno je bilo, ko sem se normalno peljal in pospeševal v svojem coupeju, je njemu vseskozi uhajal zadek...mah fantje bi moral probat pa bi videli. Ko je zamenjal za Z3 coupe verzijo , 2.8 motor in elektroniko je zadeva ratala popolnoma drugačna...zadek je še vedno driftal a dosti bolj kontrolirano, čez ovinke je limalo da je joj... ma čisto drugi avto tisti cabrio je bil ves kot od čigumija - pičkohvatno vozilo in nič drugega
ocean je napisal/-a:sam dobr tut za afnarijo ne rabs zadnga pogona, sej vrjetn nau kupu avta lih sam zato da bo tm neki drseu pa to.pa ne recem da ni to hudo, ni pa za vsak dan
ocean je napisal/-a:no za vsak dan, to je relativno.ce si se ne vem kak car z mx 5-ko poznim k je pod nulo pa mau zmrzuje nimas kej delat.in to pravm zato k mam izkusne s tem ne basam kr neki. tko da ja polet je fino pa lepo za vsak dan sam pozim se pa stvar neha k se dobesedno po jajcih vozs.
Dejch je napisal/-a:Ne vem pa kako bo zdej z Brero spider, ker bo AWD. Naj kdo pove, ali je to pozitivno al negativno za spider avto, ki je za afnanje? Vprasam samo in malo tudi neumesno, ne zamert. :P
Nixxon je napisal/-a:ocean je napisal/-a:no za vsak dan, to je relativno.ce si se ne vem kak car z mx 5-ko poznim k je pod nulo pa mau zmrzuje nimas kej delat.in to pravm zato k mam izkusne s tem ne basam kr neki. tko da ja polet je fino pa lepo za vsak dan sam pozim se pa stvar neha k se dobesedno po jajcih vozs.
Sej roadsterji naj bi bili kot drugi al tretji avto pri hiši, da ga magari odjaviš za čez zimo, čeprav se najdejo pacienti ki se celo leto z njimi vozijo. To je pač moje videnje tega.Dejch je napisal/-a:Ne vem pa kako bo zdej z Brero spider, ker bo AWD. Naj kdo pove, ali je to pozitivno al negativno za spider avto, ki je za afnanje? Vprasam samo in malo tudi neumesno, ne zamert. :P
To je za po hosti. :P (joke)
zoom je napisal/-a:Čudno da ni MB pa BMW ni popušil preden so elek. pogruntal....
Nixxon je napisal/-a:zoom je napisal/-a:Čudno da ni MB pa BMW ni popušil preden so elek. pogruntal....
Ne štekam kaj si hotu povedat? A čudn da se jih ni več ubil preden so elektroniko začel not devat al kaj? Jah, nič bolj kot kak drug RWD roadster.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov