se neki me zanima, ceprav sm skoraj 99% siguren da je nemogoce...
namrec me zanima ce je mozno dobit audija 1.8T s 150konji ki ima vse ostalo od audija S3??....nemogoce je tko??..ker ta 150 konjski nima ful opreme in to mi ni vsec

LP pa hvala vsem
Daco je napisal/-a:Kako to mislis nima ful opreme? :P
Moj A3 1.8T /150km/ Ambition ima sportno podvozje, sportne sedeze, sportni 3-kraki volan, abs, esp, klimatronic, BC, GPS Navi, tko da ne vem kaj ti se manjka? S3 ima pac vecje diske, ker je mocnejsi pa mal lepse odbijace ima, pa sej se najde se kej, ze S3 na maski pove svoje
Daco je napisal/-a:Kako to mislis nima ful opreme? :P
Moj A3 1.8T /150km/ Ambition ima sportno podvozje, sportne sedeze, sportni 3-kraki volan, abs, esp, klimatronic, BC, GPS Navi, tko da ne vem kaj ti se manjka? S3 ima pac vecje diske, ker je mocnejsi pa mal lepse odbijace ima, pa sej se najde se kej, ze S3 na maski pove svoje
Daco je napisal/-a:Moj je 8/2000 imported aus Deutschland.![]()
Darioo, ce vzames paket ambition imas vse to kar sem nastel, razen navigacije kar pa tut ne rabis, BC je pa board computer ali potovalni racunalnik. Gretje sedezev? Zdej se pa ze zmisljujes, itak da bos mel gretje sedezev ce vzames usnjene sedeze, drugace pa ne vem kaksno gretje bi imel... prdnes 2x pa mas :P![]()
Aja pa quattro bi tut mel... ce slucajno sneg zapade na obali?
CupraR je napisal/-a:150 TDi bolši k 1.8T: to pa je šallllaaa![]()
![]()
![]()
TDi maš za nabijat km pa umirjeno vožnjo, pač dizel :P :P
CupraR je napisal/-a:Če rabš za delat kilometre uzem dizla, če hočš hitr avto pa 1.8T.. Dizla nimaš kej dost več navit 1.8T bo pa lagano delal na 220ps... in to je že kr neki konjev in kr hitra zadeva...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov