Od januarja do marca 2006 so vseh Chevroletov skupaj pri nas prodali 484. Chevroletov tržni delež je bil v teh mesecih 2,91%.
lp, mm
Joie de vivre! je napisal/-a:Nakup takšnega avtomobila je povsem osebna odločitev, vsak lahko odloča o svoji varnosti. Če bi "prepovedali" prodajo "nevarnih" avtomobilov, bi morali prepovedati tudi bicikle, motorna kolesa, vodne skuterje, rabljena vozila, oldtimerje in še kaj, vsa ta vozila so statistično veliko bolj smrtonosna kot Aveo.
** je po mojem nekako na nivoju Golfa 3, pa ga vsi hvalijo kako trden avto je to.
Joie de vivre! je napisal/-a:Nakup takšnega avtomobila je povsem osebna odločitev, vsak lahko odloča o svoji varnosti. Če bi "prepovedali" prodajo "nevarnih" avtomobilov, bi morali prepovedati tudi bicikle, motorna kolesa, vodne skuterje, rabljena vozila, oldtimerje in še kaj, vsa ta vozila so statistično veliko bolj smrtonosna kot Aveo.
** je po mojem nekako na nivoju Golfa 3, pa ga vsi hvalijo kako trden avto je to.
LP,
Joie
Strokovnjak je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Nakup takšnega avtomobila je povsem osebna odločitev, vsak lahko odloča o svoji varnosti. Če bi "prepovedali" prodajo "nevarnih" avtomobilov, bi morali prepovedati tudi bicikle, motorna kolesa, vodne skuterje, rabljena vozila, oldtimerje in še kaj, vsa ta vozila so statistično veliko bolj smrtonosna kot Aveo.
LP,
Joie
Mislim da je Golf 3 vseeno pred Aveotom. Sicer ni testiran na Euroncap, je pa testiran polo letnik 96. http://www.euroncap.com/content/safety_ ... 1=1&id2=13
In polo je dobil 3 zvezdice, torej je golf najmanj na polotovem varnostnem nivoju ali še boljši.
kljukec je napisal/-a:vprašanje
ker je tud A4 letnik 98 bol ''švoh'' kot A3
pa kokr jst vem je aveo dobu več toč kokr se vidi po zvezdicah![]()
Joie de vivre! je napisal/-a:Zvezdice se da tudi manipulirati z raznimi zvočni opozorili in podobnimi pizdarijami, to je res, in res je tudi, da prava varnost niso zvezdice, ampak je 99% varnosti v glavi.
Čudi me to, da znamka, ki ima svoj R&D, na tak način prepričuje kupce. Kajti Logan je dokazal, da zna biti tudi poceni avto varen.
LP,
Joie
metallic je napisal/-a:_Matej_ je napisal/-a:Po novem sistemu že kako leto vzamejo na test avto z najboljšo opremo in ne več z najslabšo. Tako da je treba zvezdice z rezevno jemat - pri vseh znamkah
Varnostna oprema (pasivna) je v večini avtomobilov povsem serijska. Tako, da lahko o tem govorimo samo pri korejcih.
Po forumu brska: aygo in 9 gostov