Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr maj 03, 2006 8:13 pm

Se pridružujem + every peasant has one ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če maj 04, 2006 8:19 am

kljukec je napisal/-a:kvaliteta motorjev se vidi v voznih parkih velikih firm
lahkjo vam povem da ni skoraj nikjer več starih fordovih kombijev, tud vw ni velik
je pa OGROMNO ivecotov ter renojev
zanimivo kajne
lp

Ne razumem? Kaj pa ma velik kombi z majhnim avtom? Oziroma kaj si hotu s tem povedat?
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če maj 04, 2006 8:41 am

Nixxon je napisal/-a:
lahkjo vam povem da ni skoraj nikjer več starih fordovih kombijev, tud vw ni velik
zanimivo kajne
lp

Ne razumem? Kaj pa ma velik kombi z majhnim avtom? Oziroma kaj si hotu s tem povedat?

skupno jim je dci motor al ne?
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če maj 04, 2006 9:04 am

rok46 je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
zanimivo kajne
lp

dci ali pa njihovi predhodniki
gre za to da so renojevi dizli daleč od tiste nezanesljivosti, ki se jim pripisuje, oz so izredno vzdržljivi (kolegu crknu pr 86.000 km 1.9- izjeme potrjujejo pravila :roll: )
lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če maj 04, 2006 1:59 pm

lenivec je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
zanimivo kajne
lp

dci ali pa njihovi predhodniki
gre za to da so renojevi dizli daleč od tiste nezanesljivosti, ki se jim pripisuje, oz so izredno vzdržljivi (kolegu crknu pr 86.000 km 1.9- izjeme potrjujejo pravila :roll: )
lp

mah to si mal mimo vsekaj, vse kaj mata 2.5 dci pa 1.5 dci skupnega je ime. in to nemore bit merilo kaj je kvalitetno kaj ne. saj 1.5 je čist kul mašinca, malo pije dobro gre za svoje konje itd. sam moje izkušnje (kot vidim tut od dosti drugih) so glede zanesljivosti slabe, k sreči brez stroškov zaradi garancije

moje so pa z 1.5 motorjem zlo zlo dobre- 80k km popolnoma brez vloženega tolarja oz. obiska servisa- razen rednih seveda
je pa 82km + čip
lp

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo Če maj 04, 2006 2:32 pm

Sam sicer nisem ravno pristaš Renojev, mi je ravno včeraj kolega, ki vozi Cliota dci (60 konjev) z nekaj čez 80k prevoženimi že x-tič razlagal, kako zelo je z njim zadovoljen, saj se nič ne kvari (to, da pa gre za svoje konje kar solidno, sem pa tudi sam opazil)... nekaj očitno že bo na tem LP

fifi
Novinec

Napisal/-a fifi Če maj 04, 2006 3:25 pm

Po mojem mnenju so tile DCI Clioti kar kul avtočki. Sem se enkrat peljal pozimi z enim takšnim na fax in moram rečt, da stvarca ponuja zelo prijeten turbo feeling, ko se vključi turbinca, dobiš občutek, da voziš precej močnejši avto, kot je Clio v resnici. Sicer pa je tako kot pri večini avtomobilov, potrebuješ srečo, ko ga kupiš in to že pri novem. Ni isto, če je bil avto narejen v ponedeljek ali v petek. Pri rabljenih je pa še večji šmoren lahko, ker so turbodizli precej občutljivi na tiščanje, ko so hladni in ugašanje motorja, ko se turbina še (zelo hitro) vrti. Tako je precej odvisno kakšen voznik je prej vozil turbodizla. Če kupuješ rabljenega, je najbolje kupiti od nekoga, ki ga osebno poznaš, še bolje pa od avtohiše, najbolje kar Renault, ki ponavadi poskrbi, da je avto pred prodajo ustrezno pripravljen oz. prenovljen. Bolje plačati malo več za obnovljen in dobro ohranjen rabljen avto(pri nekaterih res zelo dobro ohranjenih nudi Renault celo do 24-mesečno garancijo!) z garancijo, kot pa za enega z avto.net-a z neznanim poreklom. Po mojem gre tu torej za soliden mali avtek z nizko porabo in zadovoljivimi zmogljivostmi.
Don`t worry, be happy:)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov