Slide je napisal/-a:No mene je kljub relativno rosni mladosti že minila želja po teh superšportakih...
Sicer mi fenomenalno zgleda Nova Yamaha FZ-1 (bivši fazer, vendar brez oklepa), realen nakup pa bo takoj ob primernih financah Hondin 750kubični Africa twin...da lahko še punca zadaj sedi kot princesa, da lahko človek še nekaj prtljage sabo vzame na morje, ter se zapelje še po kakšni kolovozni poti na kakšen piknik, predvsem pa naredi kilometrov še in še, brez pretirane obrabe motorja, gum, zavor...ni da ni![]()
Ko sem imel še motor, sem samo čakal da bom nabavil nekaj takšnega kot je recimo GSX-R 1000 ali kaj podobnega, zdaj sem se pa 3 leta nekako umirjal in spoznal da je prelepo živeti, da bi na odprtih cestah(kjer realno prevoziš 90% kilometrov) brusil plastiko na kolenih...itak imaš pa na praktično vsakem težjem motorju pospeške katerim tudi marsikateri Ferrari ne more ravno zlahka do živega...kakšna akrobacija po zadnjem ali prednjem kolesu pa itak zadovolji dnevno dozo potrebnega adrenalina![]()
No malo sem se razpisal...po pameti u glavnem
Kaj pa novejši VARADERO, sicer pa je za kupca s takšnim razmišljanjem prava izbira BMW - recimo 1150 GS, za cesto pa 1150 RT ali 1150 RS.
LP