Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 28, 2006 2:15 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:začni živet v svetu sanj in laži tak k tdi fahrerji.

Zgolj tipično tvoj post .... ali sanje in laži nekoga, ki o TDI-ju nima pojma, še manj pa dolgoletnih izkušenj ;)

LP

in kaj točno jaz sanjam ali lažem? Da mi tdi kuri 5 litrov? Ne bo slo, ker nimam tdi-ja in lepo plačujem za bencin in mam porabo tud 9 litrov če je treba pa BMK za tdi :D

let the kids play :P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če sep 28, 2006 2:45 pm

speedfreak je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:začni živet v svetu sanj in laži tak k tdi fahrerji.

Zgolj tipično tvoj post .... ali sanje in laži nekoga, ki o TDI-ju nima pojma, še manj pa dolgoletnih izkušenj ;)

LP

in kaj točno jaz sanjam ali lažem? Da mi tdi kuri 5 litrov? Ne bo slo, ker nimam tdi-ja in lepo plačujem za bencin in mam porabo tud 9 litrov če je treba pa BMK za tdi :D

let the kids play :P

Malo si preberi tvoje poste pa boš videl, da lažeš in sanjaš - strokovnosti, izkušenj .. pri tebi ni, zato znaš odlično poskrbet za kregarijo in prepir.

LP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če sep 28, 2006 3:05 pm

ni mi jasno samo zaka se vedno skregam s tabo, z drugimi ponavad nimam težav...mislim da je pol problem v tebi, ker tudi nism edini, ki mu grejo nekatere tvoje izjave kot temu rečemo na lep način..na falus :D sam zdej sva že toj off topic da raj nehiva...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman Če sep 28, 2006 6:59 pm

Men HDI 90 konjev še vedno žere povprečno na mesec kombinacija pol mesto,pol AC
6.1 litra
KAJ RES NOBEDEN NE BO POMAGU

--------------------------------------------
vozim pugija 407 letnik o6,ampak ko bom velik bom pa tud jaz imel svojga golfa SDI l.96

Uporabniški avatar
Villy
Nov uporabnik

Kraj: grosuplje

Napisal/-a Villy Če sep 28, 2006 7:49 pm

Za miljon pa pol vam pravljičarjem prodam GOLF 2 DIZEł 4 prestave,turbina v prtlažniku!
Armatura ojačana na fedrih,na vratih našvasan žleb da voda ne teče po panelih,šipe na vinte,volan na žgance, proti vibracijske rokavice serijsko(une za štemat al pa žabo držat)!
Poraba pa 6.123 L cvička na 89 km!
Aja nicht korozjon :)
No da kdo več???

Kupiti SDija je kot fuka** staro kur**!!
No tunning, No lifestyle!!!
No risk, No fun!!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Če sep 28, 2006 9:11 pm

Hm, zakaj, hudiča bi človek menjal superpopolni francoski dizel za golfa sdi??? :o :?:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1006377

Zanimivo, kajne?? In to po 125kkm :jao:

Komentar na f... staro k... vinta vsaj dela. Pri puntotih maš pa kumad štroma, sam si po dveh letih loh vesel, če sploh še kaj dela. Sem imel takega kot je na sliki, tolk da najprej kupi ali vsaj sprobaj, potem šele pluvaj. Pa drugač sem človeku predlagal golfa :!: 4 :!: sdi. Aja, pr vas tega še niste jemal. Kašni švedi zahojeni ste eni, to ne morš verjet.

Aja, mr. hdi 90 km! A nis lih prej reku da maš berlingota? :jao: odkod ti v parih urah p 407?? :bonk Če je kdo pravljičar, ste to vi ki to nabijate. 407:berlingo = nekam podoben avto:gajbca. tkole pa pol pridemo na 6.1 porabe in do pravljične dežele. :jao:

Sem že reku da bom skenslov to temo, sam si ne morm pomagat, k maš na svetu tolk konjev samohvalnih.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 29, 2006 6:35 am

laguna pa brava/o mata pa ziher realne kilomtre.... :P :? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Pe sep 29, 2006 9:20 am

So prodajal, sam je blo treba ekstra naročit....še ena ekstra neumnost Avtotriglava.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 29, 2006 12:22 pm

kot sem že v enem drugem post napisal: pejte na poraba.com, pa se sami prepričajte o porabah različnih vrst motorjev in različnih uporabnikov....
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Pe sep 29, 2006 7:03 pm

speedfreak je napisal/-a:ni mi jasno samo zaka se vedno skregam s tabo, z drugimi ponavad nimam težav...mislim da je pol problem v tebi, ker tudi nism edini, ki mu grejo nekatere tvoje izjave kot temu rečemo na lep način..na falus :D sam zdej sva že toj off topic da raj nehiva...

Kot sm rekel - "lažeš in sanjaš - strokovnosti, izkušenj .. pri tebi ni, zato znaš odlično poskrbet za kregarijo in prepir. "

Preberi si svoje poste

- tvoji znanci nimajo pojma, jtd je boljsi od vsakega tdi..če ne drugega je vsaj tisji, pa nč manj zanesljiv od konkurence...

- jebemti te tvoje tdi-je..niso slabi sam ni pa zdej da sam tdi je motor ostalo pa crap ..

kars e tiče moje izjave o jtd, nikjer nism trdil da je jtd uber alles ampak je vsaj primerljiv z vsakim tdi, pa tišji je vsekakor.

..... in podobno

Prvi post je najprej iskanje prepira, dalje laž - tišji JTD-ji : TDI-jem v tem rangu (do 1,2 mio SIT), kjer dobiš TDI-je 90 in 110 niso. JTD 80 (PUNTO) ali JTD 105-115 (MAREA) so glasnješi - samo očitno jih nisi niti videl oz slišal od blizu, kaj šele vozil - ker bi sicer napisal nasprotno - torej laži, sanjarjenje - posledica pomanjkanja izkušen in strokovnosti. Jst sm za razliko vse omenjene vozil, imajo jih prijatelji in sorodniki in poleg vožnje vem tudi kako je z porabo, vzdrževanjem, okvarami ...

Zakaj se kregaš z mano ? Ne vem - očitno hočeš dokazati svoj prav, pa čeprav nimaš izkušenj. In jasno ob - pomanjkanju argumentov pričneš zgolj žalit in pisat otročarije. In normalno s tebi podobnimi nimaš težav - ker ste na istem nivoju - predvsem neznanja.
Ne obremenjujem se ne s tabo niti z drugimi - imam vozniških izkušenj z vsemi kategorijami vozil skoraj toliko kot je marsikdo tukaj star, večino avtomobilov o katerih je tu govora sm tudi preizkusil, poznam pa tudi veliko ostalega "zakulisja" (uvozniki, prodajalci, serviserji ...) in iz tega sledeč lahko govorim iz prakse in bogatih izkušenj - in jasno, ko začne nekdo pisat neumnosti mu povem, da nima prav - kar pa te očitno prizadene - zakaj ?
To veš sam - ampak vedi, da vsi grešimo in noben ni popoln - če si hočeš bogatit znanje, nabiraj izkušnje in če ti nekdo zapiše, da nimaš prav ne vzemi to kot žalitev ampak kot preprosto dejstvo.

LP

DaDo3
Nov uporabnik

Napisal/-a DaDo3 Pe sep 29, 2006 9:18 pm

Glej tko bom povedu doma imamo 4ko sdi-ja in ga fotr po avtocesti vozi skoraj skozi od 150 do 160 km/h po mestu ga isto nespara in mu porabi povprecno 6l vvrjeli ali ne cez 6 ga ni uspeu spravit otprte voznjo pa pade pod 6 tm okoli 5.5 in 5.7 imamo ga 4 leta in nikoli nic ni crknilo hvala bogu redni servis in mrzlega šparat nimas problemov res je pa da je po zvoku traktor pospeski so zelo slabi in pa ko se 5 folka not usede mas obcutek da pritiskas samo pol gasa a ga useno dokonca toda kaj vec pricekovati od 65konjev toliko od mene LP

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 29, 2006 9:35 pm

speedfreak je napisal/-a:ni mi jasno samo zaka se vedno skregam s tabo, z drugimi ponavad nimam težav...mislim da je pol problem v tebi, ker tudi nism edini, ki mu grejo nekatere tvoje izjave kot temu rečemo na lep način..na falus :D sam zdej sva že toj off topic da raj nehiva...

Kot sm rekel - "lažeš in sanjaš - strokovnosti, izkušenj .. pri tebi ni, zato znaš odlično poskrbet za kregarijo in prepir. "

Preberi si svoje poste

- tvoji znanci nimajo pojma, jtd je boljsi od vsakega tdi..če ne drugega je vsaj tisji, pa nč manj zanesljiv od konkurence...

- jebemti te tvoje tdi-je..niso slabi sam ni pa zdej da sam tdi je motor ostalo pa crap ..

kars e tiče moje izjave o jtd, nikjer nism trdil da je jtd uber alles ampak je vsaj primerljiv z vsakim tdi, pa tišji je vsekakor.

..... in podobno

Prvi post je najprej iskanje prepira, dalje laž - tišji JTD-ji : TDI-jem v tem rangu (do 1,2 mio SIT), kjer dobiš TDI-je 90 in 110 niso. JTD 80 (PUNTO) ali JTD 105-115 (MAREA) so glasnješi - samo očitno jih nisi niti videl oz slišal od blizu, kaj šele vozil - ker bi sicer napisal nasprotno - torej laži, sanjarjenje - posledica pomanjkanja izkušen in strokovnosti. Jst sm za razliko vse omenjene vozil, imajo jih prijatelji in sorodniki in poleg vožnje vem tudi kako je z porabo, vzdrževanjem, okvarami ...

Zakaj se kregaš z mano ? Ne vem - očitno hočeš dokazati svoj prav, pa čeprav nimaš izkušenj. In jasno ob - pomanjkanju argumentov pričneš zgolj žalit in pisat otročarije. In normalno s tebi podobnimi nimaš težav - ker ste na istem nivoju - predvsem neznanja.
Ne obremenjujem se ne s tabo niti z drugimi - imam vozniških izkušenj z vsemi kategorijami vozil skoraj toliko kot je marsikdo tukaj star, večino avtomobilov o katerih je tu govora sm tudi preizkusil, poznam pa tudi veliko ostalega "zakulisja" (uvozniki, prodajalci, serviserji ...) in iz tega sledeč lahko govorim iz prakse in bogatih izkušenj - in jasno, ko začne nekdo pisat neumnosti mu povem, da nima prav - kar pa te očitno prizadene - zakaj ?
To veš sam - ampak vedi, da vsi grešimo in noben ni popoln - če si hočeš bogatit znanje, nabiraj izkušnje in če ti nekdo zapiše, da nimaš prav ne vzemi to kot žalitev ampak kot preprosto dejstvo.

LP

Ja se opravicujem mr perfect, pa me veseli da si vozil VSE avtomobile pa da mas vec vozniskih izkusenj kot sm js star..pol bi VAS moral ze vikat, sam STE ocitno v letih ko že slabo vidite pa skleroza vas tudi daje, pa slisite tudi slabo ocitno g.Miha...ja pa js re u zivljenju nisem vozil drugega kot kolo..zdej ste me pa dobili :roll:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 29, 2006 9:42 pm

pa vedno znova se trudim NE reagirat na tvoje kretenizme ampak mi žal ne rata...tisti, ki me poznajo vejo da nisem konfliktna oseba ampak ne prenesem da mi nekdo se dela pametnega brez pravih argumentov. pa za razliko od nekaterih, hjs stojim za svojimi izjavami.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe sep 29, 2006 10:05 pm

speedfreak, pa ti opažaš, da ti je Miha čist lepo normalno povedal, ti pa nadaljujes z žaljenjem? Če ti neki tko na dolgo odgovori, bi lah vsaj na nivoju napisal in argumentiral, če pa odgovarjaš z sory mr perfect, kako ga daje skleroza in o njegovih kretenizmih, potem sam potrjuješ svoj nivo, ki ga že Miha omenja... btw, to sm napisal čist nepristransko, kot nekdo ki je samo opazil nacin pisanja obeh... ;)

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne So sep 30, 2006 1:21 am

dci (K9K 702) je zakon :lol: - naredu sm že več kot 1200km z enim tankanjem, najmanjša povprečna (izračunana, ne po BC!) je bla 4,2 največja pa 5,1 na cel tank. avto se vrti na 17" in kljub temu leti ko pes. nikoli ni nič crknlo.avto je čipan na 100. zdej sem pelu enga lastnika astre dti in ga je zanimal če je to sploh dizl (zvok.press). zdej mi pa povejte kako naj ne hvalim svojega konja, če pa sem z njim 10000% zadovoljen??? - tdi&ostalo pa ne poznam (razen hdi in tdci kombijev, ampak pustmo to), zato tut nebom nč komentiru...

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR So sep 30, 2006 10:38 am

mega_ne kera mašina je to 82 km? Pa ker letnik maš to? sam informativno pa sori za OT.

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne So sep 30, 2006 6:21 pm

jap, 2002
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov